Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evle ugrasiyorum gitmeden heryeri temizliyorum son 3 gun kaldi tatli kiz bu arada sabah tartildim 64.9 cikti daha iftara kadar da gider eksideyim yine
Maşallah kız. Bende başlıyorum tekrar aşılama yaptırmaya karar verdik 65 altına düşeyim diyorum.
Bende bugün başladım temizliğe mutfağın camı balkonu yerleri elden geçti halısını kaldırdık. Biraz dinlenince de tüm evi süpürüp final dicem

Allah isteyen herkese nasip etsin sana da fistigim
Oh ellerine saglik
Listeye girecekmisin gel de 65 olana kadar tepene cokerim 65 olmadan birakmam seni
Listeye girmesen bile hergun menu yazsan nasil olur

Son düzenleme:
Bu şekilde canım. Kokusunu çektiğinde rahatlama yapıyor, kıyafetine ensene yakana sürüyorsun migren baş ağrısına iyi geliyor. Küp şekere damlatıp tüketirsen öksürüğe iyi geliyor.

Eklentiler

• IMG_20190526_131130.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 29
Islerim çok yoğun canım burası da çok zaman alıyor biliyorsun bir süre sonra bende bırakacaktım sözde 1 sene oldu sanırım yeter bu kadar dedim biraz kendime de zaman ayirayim
Iyi yapmissin kuzum evet cok zaman aliyo o yuzden bende bekliyorm islerim yoluna girsin diye ama habire biseyler cikiyo erteleniyo

Çocuğum.yok.cnm . Igneyle herkesin sağlıklı oluyor çocuğu

Allah isteyen herkese nasip etsin sana da fistigim
Oh ellerine saglik
Listeye girecekmisin gel de 65 olana kadar tepene cokerim 65 olmadan birakmam seni
Listeye girmesen bile hergun menu yazsan nasil olur
Amin canım...
Menü yazamam ya bu haftam yoğun öğlen yemeğim düzgün olmuyor bu ara . Ara da kilomu yazarım ama .
Belki detoks yaparım arife günü ve bayram da.
Iyi yapmissin kuzum evet cok zaman aliyo o yuzden bende bekliyorm islerim yoluna girsin diye ama habire biseyler cikiyo erteleniyo
Eşin gitti mi ?

Çocuğum.yok.cnm . Igneyle herkesin sağlıklı oluyor çocuğu
Inşallah olur canım ama bikac ay ver kendine bi güzel zayıfla en rahatı o şekilde olur eylül mesela hamile kalsan seneye bu vakitler olur inşallah bebeğin ama ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi

Ya Ac karna 80.1 cıktı kilo mu almışım ne
tartının altı kırıldı ayarı mi kactiki of Ya moralim.cok bozuk
Ya mavicim ben sana bunu bir turlu anlatamadim fazla cıktın mi hep bunu yapiyorsun senin icin soyluyorum niye moralini bozuyorsun ki cikabilir fazla ekmek yersin( kilo degil )daha fazla su tuttugu icin fazla cikar odem olur kabizlik olur spordan olur regliden olur vs. Vs. Yani surekli farkli olur ben cuma 64.7 ciktim bugune kadar bir daha 64..7 goremedim ama hic demedim ki kilo mu aldim kilo oyle bir kaçamamakla alinmaz yada durup dururken alinmaz sadece odem oldugu icin fazla cikar
Atiyorum yedigin bir paket gofter yada cikolata tartida fazla cikar ama bir kac gune gecer gercekten 1 kilo almak icin 7000 kalori fazladan alman gerek
Boyle bir kalori almadigin icinde kilo almis oldugjnu dusunmuyorum
Gecen hafta degil bir onceki cuma 200gr arti ciktim ama aslinda ben zaten kilo vermistim odemden dolayi oyle ciktim bu cuma ne oldu
1.400 gr aslinda ben zaten 700gr falan vermistim gecen haftadan birde bu hafta verdim ikisi birlikte 1.400 oldu
O 200 gr fazla ciktigimda ben kilo veremedim diye moralimi bozmadim sende bozma cok tartiya takiliyorsun bu senin kilo vermeni zorlastiriyor

Çok Sagol valla unutmayacağım bu dediklerini hep aynı moral bozuluyor . Doğru söylüyorsun için rahatladı

Mevlutten beri silmedigim salon camlarini silemeye kalktm kabasini alayom dedm bez leş oldu pis miyim neyim yaaa yaz geldi artik habire temizlik yaparim oglus emek
Amin canım...
Menü yazamam ya bu haftam yoğun öğlen yemeğim düzgün olmuyor bu ara . Ara da kilomu yazarım ama .
Belki detoks yaparım arife günü ve bayram da.

Eşin gitti mi ?
Yok kuzum bayramdan sonraya kaldi erteleniyo surekli olmicaj galiba bu is üzülüyorm bende umut bagladik sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…