- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.461
Evle ugrasiyorum gitmeden heryeri temizliyorum son 3 gun kaldi tatli kizhtc71 naptın canım
Maşallah kız. Bende başlıyorum tekrar aşılama yaptırmaya karar verdik 65 altına düşeyim diyorum.Evle ugrasiyorum gitmeden heryeri temizliyorum son 3 gun kaldi tatli kizbu arada sabah tartildim 64.9 cikti daha iftara kadar da gider eksideyim yine
Allah isteyen herkese nasip etsin sana da fistigimMaşallah kız. Bende başlıyorum tekrar aşılama yaptırmaya karar verdik 65 altına düşeyim diyorum.
Bende bugün başladım temizliğe mutfağın camı balkonu yerleri elden geçti halısını kaldırdık. Biraz dinlenince de tüm evi süpürüp final dicem
Rica ederimTeşekkürler canmm
Hedef kilon tam olarak 65 mi canim kaydedeyim birde simdiki kilonu yazarmisinBende gebe kalmak için zayifliyorum kilo vermem gerek dendi bende 65 li kilolarda gebe kalmak istiyorum bakalim
Bu şekilde canım. Kokusunu çektiğinde rahatlama yapıyor, kıyafetine ensene yakana sürüyorsun migren baş ağrısına iyi geliyor. Küp şekere damlatıp tüketirsen öksürüğe iyi geliyor.Yarin dinlenirsin artik canim ama temizlik o ferahlik cok guzelbende gunduz yapacagim koye gitmemize az kaldi son 4 gun zaten cogu yeri hallettim az kaldi
Tesekkur ederim onerin icin fıstıkbende mentol taşı var birde nane yagi ama çin yagini bilmiyorum o nasil birsey
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım kadınlar kulübünde yeniyim pek beceremedim kullanmayı yardımcı olursanız sevinirim
Iyi yapmissin kuzum evet cok zaman aliyo o yuzden bende bekliyorm islerim yoluna girsin diye ama habire biseyler cikiyo erteleniyoIslerim çok yoğun canım burası da çok zaman alıyor biliyorsun bir süre sonra bende bırakacaktım sözde 1 sene oldu sanırım yeter bu kadar dedim biraz kendime de zaman ayirayim
MaşallahMesajini gorunce yazmadan gecemedim :)
Benimde planim 15 kilo almakti ama tam 20 kilo aldim 58 le hamile kaldim 77 falandjm
Çocuğum.yok.cnm . Igneyle herkesin sağlıklı oluyor çocuğuBence bebek sahibi olmayı unutmalısınız senin sağlığından alacak belki sen ona sağlık vericem derken ikinizde sağlığınızdan olacaksınız bence evladın varsa onunla yetinmelisin bir tane vermiş ya hiç vermeseydi diye düşünmelisin.
Amin canım...Allah isteyen herkese nasip etsin sana da fistigim
Oh ellerine saglik
Listeye girecekmisingel de 65 olana kadar tepene cokerim 65 olmadan birakmam seni
Listeye girmesen bile hergun menu yazsan nasil olur
Eşin gitti mi ?Iyi yapmissin kuzum evet cok zaman aliyo o yuzden bende bekliyorm islerim yoluna girsin diye ama habire biseyler cikiyo erteleniyo
Biliyorum teknoloji çok gelişti. Sadece çocuğun olması için sağlığınızdan olmanızı istemem yakınım gibi üzülürüm o yüzden. Ben öyle anlatınca ilk doğum anında oldu sandım.Çocuğum.yok.cnm . Igneyle herkesin sağlıklı oluyor çocuğu
Inşallah olur canım ama bikac ay ver kendine bi güzel zayıfla en rahatı o şekilde olur eylül mesela hamile kalsan seneye bu vakitler olur inşallah bebeğin ama ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyiÇocuğum.yok.cnm . Igneyle herkesin sağlıklı oluyor çocuğu
Sagol canım benim düşündüğün içinBiliyorum teknoloji çok gelişti. Sadece çocuğun olması için sağlığınızdan olmanızı istemem yakınım gibi üzülürüm o yüzden. Ben öyle anlatınca ilk doğum anında oldu sandım.
Ya mavicim ben sana bunu bir turlu anlatamadimYa Ac karna 80.1 cıktı kilo mu almışım ne
tartının altı kırıldı ayarı mi kactiki of Ya moralim.cok bozuk
Çok Sagol valla unutmayacağım bu dediklerini hep aynı moral bozuluyor . Doğru söylüyorsun için rahatladıYa mavicim ben sana bunu bir turlu anlatamadimfazla cıktın mi hep bunu yapiyorsun senin icin soyluyorum niye moralini bozuyorsun ki cikabilir fazla ekmek yersin( kilo degil )daha fazla su tuttugu icin fazla cikar odem olur kabizlik olur spordan olur regliden olur vs. Vs. Yani surekli farkli olur ben cuma 64.7 ciktim bugune kadar bir daha 64..7 goremedim ama hic demedim ki kilo mu aldim kilo oyle bir kaçamamakla alinmaz yada durup dururken alinmaz sadece odem oldugu icin fazla cikar
Atiyorum yedigin bir paket gofter yada cikolata tartida fazla cikar ama bir kac gune gecer gercekten 1 kilo almak icin 7000 kalori fazladan alman gerek
Boyle bir kalori almadigin icinde kilo almis oldugjnu dusunmuyorum
Gecen hafta degil bir onceki cuma 200gr arti ciktim ama aslinda ben zaten kilo vermistim odemden dolayi oyle ciktim bu cuma ne oldu
1.400 gr aslinda ben zaten 700gr falan vermistim gecen haftadan birde bu hafta verdim ikisi birlikte 1.400 oldu
O 200 gr fazla ciktigimda ben kilo veremedim diye moralimi bozmadim sende bozma cok tartiya takiliyorsun bu senin kilo vermeni zorlastiriyor
Don't panic. Yağlar gitti kaslar geldi. Sporda yaptın bu hafta.Çok Sagol valla unutmayacağım bu dediklerini hep aynı moral bozuluyor . Doğru söylüyorsun için rahatladı
Yok kuzum bayramdan sonraya kaldi erteleniyo surekli olmicaj galiba bu is üzülüyorm bende umut bagladik sonuctaAmin canım...
Menü yazamam ya bu haftam yoğun öğlen yemeğim düzgün olmuyor bu ara . Ara da kilomu yazarım ama .
Belki detoks yaparım arife günü ve bayram da.
Eşin gitti mi ?
79.6 çıktımDon't panic. Yağlar gitti kaslar geldi. Sporda yaptın bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?