Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün çok yazamadım kızlar öğlen 13 30 da uyandım gece 5 de 6 da uyuyorum da .
Sonra aksama misafir için pide ici hazırladım çorba yaptım süpürge vs sonra hazırlandım eşimle sinemaya gittik 16 30 da . 19 00 da eve geldik pideleri al sofra gazirla derken 8 oldu 8 de misafirler geldi 8 bckda iftaei actik cay kahve meyve tatli derken saat oldu 11 . Onlar gitti 11 de biz de biraz etraf topladim disari ciktik esimle gece 12 ile 1 arasi deniz kenarinda yuruyus yaptik saat bu saat oldu anca yaziyirum . Yarin da islerim var . Taksit odeyecegim kursa gidicem para yatirilcakmis kurs icin dekont goturucem eksik boyanan yeri var tabagimin onu boyarim sonra ev . Sinra buzdolabim bozuldu ve klima takilicak . Ikisi icin klimaci gelicek yemek vs yaparim yine aksami bulur cok kosasim yürüyüş yapasım var . Akşam eşim gelmiyor gündüz oructan gidemiyorum . Kapıcam ben hep cardio cardio da olmaz

Bugun eltimle kaynim baya zayifladin boyle bile kalsan olur dediler mutlu oldum yanlarım gobis gidince bi de siyah giymiştim baya zayıf görünüyo.
Ama tabi onlar kilomu bilmiyor böyle kalmamalıyım

iftara misafirin var hem 1.30 da kalkmışın hemde üstüne sinemaya gitmişin
ay ben sabahın köründe hazırlığa başlıyorum evde seferberlik ilan ediyorum 2.5 yaşındaki kızıma bile göre görev veriyorum (o kadar işin arasında oyuncaklarını toplayamazdım heralde )
mesela bugün iftara misafirim var şimdiden sıkıntı bastı
4.5-5 gibi evde olurum evim temiz
iftar menümde :
- yayla çorbası
- islim kebabı
- pilav
- yaprak sarma (hazır sarılmış pişecek sadece)
- hazır yufkadan baklava
- havuç tarator ve cacık

umarım yetiştiririm

günaydın kızlar
Gunaydin canim listede yellow farkli cikiyor etiketlenmedi yanlis varsa bakarsin sen ben kactim
Guzel menu Bende de misafir var

Son düzenleme:
yellow yerine başka birini etiketlemişin
allahtan etiketlediğin kişi 2012 den beri girmiyomus kkya
gecen hafta senin paylastigin listenin sadece sonuna eklemeler yaptım birde karşılarına yeni kilolari yazdim fistik oyleydi ustune tiklayinca bu baska yellow cikiyordu bende duzeltemedim iyi bi etiketledim üstüne tiklayinca degil bakinca da gorunuyor hale geldi bakiyorum bu yellow bizim yellow degil duzeltmeye calistim etiketlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…