Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

4 gündür annemlerde kalıyorum net paketim bitmiş annemlerde internet yok giremedim kusura bakmayın
canım cuma bildirim yapmamız önemli ama bu hafta aday listesinde olduğun için sorun yok
giremeyeceğin durumlarda haber verebilirsen hem sen hem takım zor durumda kalmaz
bu arada süper vermişin canım tebrik ederim

bakalım o kendini tanıyacak mı
harbi o nerelerde blonde ambition hafta sonu hiç girmemiş sanki

canım cuma bildirim yapmamız önemli ama bu hafta aday listesinde olduğun için sorun yok
giremeyeceğin durumlarda haber verebilirsen hem sen hem takım zor durumda kalmaz
bu arada süper vermişin canım tebrik ederim
Teşekkür ederim yeni yeni alışıyorum kurallara bu cuma 1 den önce yapıcam mutlaka bildirim

D dugi nasilsin canim neler yapiyorsun biraz kendinden bahsetsene tanisalim begenip menu paylaşıp kacma

Valla menü paylaşıp kaçmışım hakikaten :)

Hemmen yazıyorum ve bundan sonra boş gün geçirmiyorum. Ben yurt dışında yaşıyorum ve hafta sonu İstanbul'a geldim ziyarete. Buluşmasıydı işlerdi derken hiç ilgilenemedim burayla lütfen kusuruma bakmayın. İlgileneceğim ama inş

Hafta sonu tabii arkadaşlarla çıkmasıydı etmesiydi derken hiç dikkat etmedim. Cuma sabah 59.7 çıkmıştım, bu sabah 60.5 çıktım. Hemmen toparlamayı düşünüyorum sizden gaz alarak Bugün iş çıkışı biraz yürüyüş yaparım artık, belki evde spor, hadi bakalım

bgn de benim misafirim var aynısını ben de düşündüm iki gün ev temizledim dur menümü ben de paylaşayaım
yayla çorbası patlıcanlı tavuk pilav su böreği yeşil fasulye tr,liçe ve salata

bgn de benim misafirim var aynısını ben de düşündüm iki gün ev temizledim dur menümü ben de paylaşayaım
yayla çorbası patlıcanlı tavuk pilav su böreği yeşil fasulye tr,liçe ve salata
aynen bende valla tek bir kişi bile gelse aynı karşılama töreni
senin menüde
kaç kişi olacaksınız biz toplamda 9 kişiyiz 3ü çocuk

Napiyosun kuzuuuum
Cok yogunumm canim pazar vardi pazara gittik yeni eve girdim yoruldum daha yemek yapacagim aksama misafir var sonrada 1 2 gun valiz hazırlamakla ugrasirim
htc71 kuzum sen bugünmü yola çıkacaktın
Persembe sabah 7 gibi cikacagiz
Bu arada pazartesi bildirimim 64.6 cikti kuzum sen eklermisin
Benim Sarjimda bitmek uzere %4 kaldi bugun bakamayabilirim baksam bile yazamam ama aksam menu paylasmaya gelirim

tamam kuzum eklerim
bende akşam giremem malum misafirim var

hyırlısı olsun canım bakarsın buralarda iş bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…