- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.501
canım cuma bildirim yapmamız önemli ama bu hafta aday listesinde olduğun için sorun yok4 gündür annemlerde kalıyorum net paketim bitmiş annemlerde internet yok giremedim kusura bakmayın
bakalım o kendini tanıyacak mıgecen hafta senin paylastigin listenin sadece sonuna eklemeler yaptım birde karşılarına yeni kilolari yazdim fistik oyleydi ustune tiklayinca bu baska yellow cikiyordu bende duzeltemedim iyi bi etiketledim üstüne tiklayinca degil bakinca da gorunuyor hale geldi bakiyorum bu yellow bizim yellow degil duzeltmeye calistim etiketlemiyor
Evet sesi cikmiyor ben de gormedim canim
Teşekkür ederimcanım cuma bildirim yapmamız önemli ama bu hafta aday listesinde olduğun için sorun yok
giremeyeceğin durumlarda haber verebilirsen hem sen hem takım zor durumda kalmaz
bu arada süper vermişin canım tebrik ederim
kedidir o kediGünaydın kızlar 64.7 çıktım ben ya regl yaklaştı ona yoruyorum
Hmm ceviz suyu bende duydum fakat denemedim.Ceviz suyu içiyorum 5 gündür yeni başladığım için ödem attım sadece yavaşladı artık
Dene bence bende hep duyuyordum ilk defa denedim emzirdiğim için limonlu kürleri önermiyor doktorum ceviz suyunu yapıyorum bendeHmm ceviz suyu bende duydum fakat denemedim.
bgn de benim misafirim var aynısını ben de düşündüm iki gün ev temizledim dur menümü ben de paylaşayaımiftara misafirin var hem 1.30 da kalkmışın hemde üstüne sinemaya gitmişin
ay ben sabahın köründe hazırlığa başlıyorumevde seferberlik ilan ediyorum 2.5 yaşındaki kızıma bile göre görev veriyorum (o kadar işin arasında oyuncaklarını toplayamazdım heralde )
mesela bugün iftara misafirim var şimdiden sıkıntı bastı
4.5-5 gibi evde olurum evim temiz
iftar menümde :
- yayla çorbası
- islim kebabı
- pilav
- yaprak sarma (hazır sarılmış pişecek sadece)
- hazır yufkadan baklava
- havuç tarator ve cacık
umarım yetiştiririm
Iyiyim kuzum sen nasilsin hayirli olsun kaptanliginnnnngünaydın canım nasılsın
kız sen hala mı zayıfsın
ye ye bebişine süt olmaz ha
Napiyosun kuzuuuumGunaydin canim
aynen bende valla tek bir kişi bile gelse aynı karşılama törenibgn de benim misafirim var aynısını ben de düşündüm iki gün ev temizledim dur menümü ben de paylaşayaım
yayla çorbası patlıcanlı tavuk pilav su böreği yeşil fasulye tr,liçe ve salata
saol kuzumIyiyim kuzum sen nasilsin hayirli olsun kaptanliginnnnn
Zayif sayilmam aslinda gorsen rahat 65 fln dersin
Valla menü paylaşıp kaçmışım hakikaten :)
Hemmen yazıyorum ve bundan sonra boş gün geçirmiyorum. Ben yurt dışında yaşıyorum ve hafta sonu İstanbul'a geldim ziyarete. Buluşmasıydı işlerdi derken hiç ilgilenemedim burayla lütfen kusuruma bakmayın. İlgileneceğim ama inş
Hafta sonu tabii arkadaşlarla çıkmasıydı etmesiydi derken hiç dikkat etmedim. Cuma sabah 59.7 çıkmıştım, bu sabah 60.5 çıktım. Hemmen toparlamayı düşünüyorum sizden gaz alarakBugün iş çıkışı biraz yürüyüş yaparım artık, belki evde spor, hadi bakalım
Cok yogunumm canimNapiyosun kuzuuuum
Persembe sabah 7 gibi cikacagizhtc71 kuzum sen bugünmü yola çıkacaktın
tamam kuzum eklerim
Cok yogunumm canimpazar vardi pazara gittik yeni eve girdim yoruldum daha yemek yapacagim aksama misafir var sonrada 1 2 gun valiz hazırlamakla ugrasirim
Persembe sabah 7 gibi cikacagiz
Bu arada pazartesi bildirimim 64.6 cikti kuzum sen eklermisin
Benim Sarjimda bitmek uzere %4 kaldi bugun bakamayabilirim baksam bile yazamam ama aksam menu paylasmaya gelirim
hyırlısı olsun canım bakarsın buralarda iş bulurMevlutten beri silmedigim salon camlarini silemeye kalktm kabasini alayom dedm bez leş oldu pis miyim neyim yaaayaz geldi artik habire temizlik yaparim oglus emek
Yok kuzum bayramdan sonraya kaldi erteleniyo surekli olmicaj galiba bu is üzülüyorm bende umut bagladik sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?