- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.521
Iyiyiz kuzum herkes yiyip icip geziyorr yada uyuyor heraldeNAPTINIZ KIZLAR NASILSIN İYİ HAFTALAR HERKESE
iyiyim bende işleri bitirdim bugünlük bir bakayım dedim ..Iyiyiz kuzum herkes yiyip icip geziyorr yada uyuyor heralde
Sen nasilsin
Yok canim çıkmadıiyiyim bende işleri bitirdim bugünlük bir bakayım dedim ..
evet bu kadar sessizlik hayra alamet değil . eliften ses çıkmadı mı ?
sıcaklar bastırdı , bayram ağzı normal böyle olması .
blonde ambition da yok sanırım
Yellow hadi hayırlı olsun ben de bugün spor yapmaya çalış cam
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimAyy hayırlı olsun canımm çok sevindim artık hiç gidemiceksin ihihihiblonde ambition
Çok iyisin canım hemde beyaz renge ragmen bu kadar iyisin maşallah hedefine ulaşınca yıkçan buraları
Evet sesi cikmiyor ben de gormedim canimblonde ambition ne yapiyorsun yoksa kacamaklarin cazibesine mi kaptirdin kendini
Kolay gelsinn kuzuum yine memleket yolcusu he esinin ailesine gidiyosunuz dimi
Cok yogunumm canimpazar vardi pazara gittik yeni eve girdim yoruldum daha yemek yapacagim aksama misafir var sonrada 1 2 gun valiz hazırlamakla ugrasirim
Persembe sabah 7 gibi cikacagiz
Bu arada pazartesi bildirimim 64.6 cikti kuzum sen eklermisin
Benim Sarjimda bitmek uzere %4 kaldi bugun bakamayabilirim baksam bile yazamam ama aksam menu paylasmaya gelirim
Is buldu zaten de gitmek istiyo bende istiyorum ev almak icin bi sure de olsahyırlısı olsun canım bakarsın buralarda iş bulur
Geldim canım hayırlı olsun aşılamaniyiyim bende işleri bitirdim bugünlük bir bakayım dedim ..
evet bu kadar sessizlik hayra alamet değil . eliften ses çıkmadı mı ?
sıcaklar bastırdı , bayram ağzı normal böyle olması .
blonde ambition da yok sanırım
Yok canim çıkmadıhayrolsun insallah
Sarisin kiz da kayiplarda
Canım resmini gördüm elbise beyaz olmasına rağmen harika olmuş❤ siyah elbise olsa incecik olacaksın daha şimdiden hemde yani 10 kilo sonrayı hayal edemedim
Çok Sagol.tatlim.yorumlarin için inşallah . Sen dr dikkat et aman kilo alma baktin biraz oynuyor hemen yuruyus yap dengelesinGeldim canım hayırlı olsun aşılamaninşallah kısa sürede çok güzel bir şekilde hamilelik gerçekleşir ❤ ben bu sefer olacak diye hissediyorum çok inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum senin için çok çok dua etmeye devam edicem canım şu ramazan ayın da dualarımız kabul olur inşallah ❤
hihi Siz müge Anliya çıkmadan ben geldim
Canım resmini gördüm elbise beyaz olmasına rağmen harika olmuş❤ siyah elbise olsa incecik olacaksın daha şimdiden hemde yani 10 kilo sonrayı hayal edemedimkusursuz olacaksın vücudun çok orantılı vücut şeklin bel kıvrımın filan çok güzel 5kilo sonra bile sen çok çok iyi olursun canım rakamlara çok takılma spor yaptgm için zaten görüntüye göre de yağ oranının az olduğu çok belli önemli olan da zaten o bu arada çocuk kararın hayırlı olsun yazın hamile kalıp baharda doğum yapmak çok mantılı bende isteyerek planlıyarak tam bu günlerde hamile kalmıştım canım temmuz da da 1.5 aylık gebe olduğumu öğrenmiştim 9ay10gun olarak beklenen doğum tarihi 1Mart doğum denmişti tam tarihden 2gün önce 27 şubatta gece kızım gelmişti tam bahar ayı çok güzel oluyor bebek 40ı çıkıp tam kendini topladığında havalar gezelim oluyor bir kaç aylık olup ele avuca geldiğinde de tam yaz giriyor deniz tatil rahat gidiliyor hem bahar girerken doğum yapmak bebek disinda kendi acından da iyi çünki son ayarda yiyce sıcağa yaza tahammül edilemiyormus oyuzden sıcaklar başlamadan doğum yapmış olunca sende rahatla edersin inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın ve sen de SchonerDuft da sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi ❤
Geçmiş olsun canım kötü hissediyosan oyalanma git hastaneyeKızlar uykusuzluktan mı, yoldan mı, dışarda yemek yemekten mi bilemedim ama eve geldiğimden beri 4 kez istiğfar ettim. Baş dönmemde durmuyor, vertigo atağı geçiriyorum gene sanırım.
Aa çok geçmiş olsun . Bi doktora görün canimKızlar uykusuzluktan mı, yoldan mı, dışarda yemek yemekten mi bilemedim ama eve geldiğimden beri 4 kez istiğfar ettim. Baş dönmemde durmuyor, vertigo atağı geçiriyorum gene sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?