- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.541
Geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşir.Bizde hastaneye gittik yeni eve girdim misafir vardi onlar gitti kizim basladi kulagim agriyor diye hapşırık oksuruk de vardi gosterdik kulaginda cok minik enfeksiyon var dedi
Geçmiş olsun canım biran önce iyileşir ınsallahhBizde hastaneye gittik yeni eve girdim misafir vardi onlar gitti kizim basladi kulagim agriyor diye hapşırık oksuruk de vardi gosterdik kulaginda cok minik enfeksiyon var dedi
Geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşir.
Çocuklar hiç hastalanmasın❤
Sagolun canlarGeçmiş olsun canım biran önce iyileşir ınsallahh
Çok şükür canımSagolun canlaraslinda gittik sevindim bile çünkü grip oksuruk oldu mu hemen tikaniyor cigerlerinden ses geliyor du sordum temiz dedi kulagiyla bogazinda olan enfeksiyon icinde cok minik dedi icim rahatladi en cok da cigerlerin temiz demesine sevindim
Sagol canimÇok şükür canım
Bununla geçmiş olsun diyelim.
Aman Allah korusun cnm bncede temiz olması iyi şükürSagolun canlaraslinda gittik sevindim bile çünkü grip oksuruk oldu mu hemen tikaniyor cigerlerinden ses geliyor du sordum temiz dedi kulagiyla bogazinda olan enfeksiyon icinde cok minik dedi icim rahatladi en cok da cigerlerin temiz demesine sevindim
Hayir canim cikmadi persembeden beri girmiyoriyiyim bende işleri bitirdim bugünlük bir bakayım dedim ..
evet bu kadar sessizlik hayra alamet değil . eliften ses çıkmadı mı ?
sıcaklar bastırdı , bayram ağzı normal böyle olması .
@yellow girl da yok sanırım
yokluğum da yerime hemen çakma bir yellow mu buldunuz aşk olsun size
biraz öyle oldu galiba ama hafta sonu gerçekten çok yoğundum hiç girme fırsatım olmadı kızlar kaçamaklarım da oldu evet hatta baya güzel yedim ve bu sabah merak ettim tartıldım artı çıktıtm
Bdv kolay bırakılmıyor dimi@Iki cocuk annesi222 merhaba canım, buradayız.
Kısaca kendini tanıtıp, 1. Sayfadaki kuralları okuyup kabul ederek takıma başlamış olursun. KaptanımıztugbaFB ve diğer takım arkadaşlarımızın sana yardımcı olacağına eminim. Bende seni takipteyim. O kilolar gidecek.
Senden istenen tanıtım bilgileri şimdilik şunlar
Güncel kilo:
Hedef kilo:
Kısaca kilo alma nedenlerin
Takımın en temel kuralları
Cuma günleri saat:13:00 a kadar kilo bildirimi yapmak
günlük menü paylaşımı yapmak
Menülere yorumda bulunmak
Takıma kabul edildiğin gün itibariyle 15 günlük deneme süresi uygulanır yani bayramdan sonra listede olursun. (Eğer uyumlu ve disiplinli olursan)
Şimdiden başarılar dilerim
Kaptanımız gereken kural uyarılarını 1. Sayfada net olarak açıklamış.
Okuyamadin miAy okuyamadım kızlar napıyonuz nasıl gidiyor
cnm çocuksuz 13 kışı falandıkaynen bende valla tek bir kişi bile gelse aynı karşılama töreni
senin menüde
kaç kişi olacaksınız biz toplamda 9 kişiyiz 3ü çocuk
Yok benim bigünlük boşluk değildi de ondan üşendim birazOkuyamadin mi
Toplasan 2 sayfa yoktur kız neresini okuyamadin
Cok muhabbetliyiz bu ara sorma
Başın dönüyorsa ertele bence canım ne için gitçektin dişçiye kontrol mu şikayetin mi ar iğne filan vururlarsa daha fena olmayasın ben aç karnına dolgu yaptırmıştım çıkışta bayılıyodum senin hele baş dönmen devam ediyosa hiç gitme bence iğneli bişey olcaksaB Baharyagmuru35 vemelisa- teşekkür ederim kızlar ilacımı içince direk uyuttu beni şimdi kalktım. Hala başım dönüyor bugünde şansıma dişçiyle randevum var.
çok geçmiş olsun canım nasıl oldu minik şimdiBizde hastaneye gittik yeni eve girdim misafir vardi onlar gitti kizim basladi kulagim agriyor diye hapşırık oksuruk de vardi gosterdik kulaginda cok minik enfeksiyon var dedi
cnm çocuksuz 13 kışı falandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?