- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.561
doğru rahat 1 haftadır yoksunYok benim bigünlük boşluk değildi de ondan üşendim biraz
Başın dönüyorsa ertele bence canım ne için gitçektin dişçiye kontrol mu şikayetin mi ar iğne filan vururlarsa daha fena olmayasın ben aç karnına dolgu yaptırmıştım çıkışta bayılıyodum senin hele baş dönmen devam ediyosa hiç gitme bence iğneli bişey olcaksa
canım öksürük balgam şeklinde olduğunda cevizin iç zarını kaynatıyorum hemen gidiyor öksürük benimde eskiden korkulu rüyamdı öksürük ama cevizle çözüm buldukSagolun canlaraslinda gittik sevindim bile çünkü grip oksuruk oldu mu hemen tikaniyor cigerlerinden ses geliyor du sordum temiz dedi kulagiyla bogazinda olan enfeksiyon icinde cok minik dedi icim rahatladi en cok da cigerlerin temiz demesine sevindim
hayrlısı olsun ama bu kadar uzadıysa bulduğu işe de gireydi gidecekse yine giderdi allah yolunuzu açsın kazancınızı bereketli olsun canım kısa zamanda ev sahibi olunIs buldu zaten de gitmek istiyo bende istiyorum ev almak icin bi sure de olsa
amin canım sağolasın . önce 4 5 klo daha vermem lazımGeldim canım hayırlı olsun aşılamaninşallah kısa sürede çok güzel bir şekilde hamilelik gerçekleşir ❤ ben bu sefer olacak diye hissediyorum çok inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum senin için çok çok dua etmeye devam edicem canım şu ramazan ayın da dualarımız kabul olur inşallah ❤
hihi Siz müge Anliya çıkmadan ben geldim
Canım resmini gördüm elbise beyaz olmasına rağmen harika olmuş❤ siyah elbise olsa incecik olacaksın daha şimdiden hemde yani 10 kilo sonrayı hayal edemedimkusursuz olacaksın vücudun çok orantılı vücut şeklin bel kıvrımın filan çok güzel 5kilo sonra bile sen çok çok iyi olursun canım rakamlara çok takılma spor yaptgm için zaten görüntüye göre de yağ oranının az olduğu çok belli önemli olan da zaten o bu arada çocuk kararın hayırlı olsun yazın hamile kalıp baharda doğum yapmak çok mantılı bende isteyerek planlıyarak tam bu günlerde hamile kalmıştım canım temmuz da da 1.5 aylık gebe olduğumu öğrenmiştim 9ay10gun olarak beklenen doğum tarihi 1Mart doğum denmişti tam tarihden 2gün önce 27 şubatta gece kızım gelmişti tam bahar ayı çok güzel oluyor bebek 40ı çıkıp tam kendini topladığında havalar gezelim oluyor bir kaç aylık olup ele avuca geldiğinde de tam yaz giriyor deniz tatil rahat gidiliyor hem bahar girerken doğum yapmak bebek disinda kendi acından da iyi çünki son ayarda yiyce sıcağa yaza tahammül edilemiyormus oyuzden sıcaklar başlamadan doğum yapmış olunca sende rahatla edersin inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın ve sen de SchonerDuft da sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi ❤
geçmiş olsun canım bgün nasıl kızınBizde hastaneye gittik yeni eve girdim misafir vardi onlar gitti kizim basladi kulagim agriyor diye hapşırık oksuruk de vardi gosterdik kulaginda cok minik enfeksiyon var dedi
umarım kötü birşey olmamıştır. onun badisi falan yok muydu ?Hayir canim cikmadi persembeden beri girmiyor
Umarım bisey yoktur
Fena sıcak buralarda bende regl oldum oruç bitti benim için
Gecen hafta sabittin cumaya kadar eksiye düşme de gör
geçmiş olsun canım sıcaklardan mı stresten mi oldu acaba
cevizin içinden çıkan kahve rengi şey var o mu zarı dediğin .canım öksürük balgam şeklinde olduğunda cevizin iç zarını kaynatıyorum hemen gidiyor öksürük benimde eskiden korkulu rüyamdı öksürük ama cevizle çözüm bulduk
evet canım ben onu bi kaba biriktiriyorum hep (hatta çevremdekiler de benim için biriktiriyorhayrlısı olsun ama bu kadar uzadıysa bulduğu işe de gireydi gidecekse yine giderdi allah yolunuzu açsın kazancınızı bereketli olsun canım kısa zamanda ev sahibi olun
amin canım sağolasın . önce 4 5 klo daha vermem lazımher verdiğim kilo dan sonra 4 5 kilo diyip duruyorum
geçmiş olsun canım bgün nasıl kızın
umarım kötü birşey olmamıştır. onun badisi falan yok muydu ?
cevizin içinden çıkan kahve rengi şey var o mu zarı dediğin .
haha ben tek tatlı ve temizlik yaptım cnm yemekler annemle teyzemden yoksa ben beceremem o kadar cnmoy oy nasıl yetiştirdin kız
önceki günden hazır olan şeylerin olması lazım
ben tam iftar saatine anca bitirebildim ama öldüm yani
bugünde regl oldum keşke bugüne çağırsaydım dedim
haha ben tek tatlı ve temizlik yaptım cnm yemekler annemle teyzemden yoksa ben beceremem o kadar cnm
evet zaten anneme güven,ince pek bişey yapmıyorum pasta tatlı tuzlı yapıyorum da tencere yemeği pek yok bende bi de sarma sararım güzelkızlar burda
çok şanslısın canım desene
Bdv kolay bırakılmıyor dimi
kıyamam yaa bir süre daha öyle bilsinevet canım ben onu bi kaba biriktiriyorum hep (hatta çevremdekiler de benim için biriktiriyor) bi kaç parça azda su ekliyorum suyun rengi hemen değişiyor zaten soğuyunca içiriyorum (bizimki meyve suyunun tadını bilmediği için garibim meyve suyu diye içiyor )
elifinde badisi yoktu sanırım
Ama halletim artık işlerimi canımdoğru rahat 1 haftadır yoksun
Dişlerim sanki hepsi aynı anda çürümüş. Bugün 4 tane Dişim çürümüş temizlendi dolgu yapıldı. Dolgusu düşen Dişim çekilecek. Antibiyotik tedavisi başlattı. Dişlerimi çok sıktığım için kökten çatlatıp çürümüşler canım.Yok benim bigünlük boşluk değildi de ondan üşendim biraz
Başın dönüyorsa ertele bence canım ne için gitçektin dişçiye kontrol mu şikayetin mi ar iğne filan vururlarsa daha fena olmayasın ben aç karnına dolgu yaptırmıştım çıkışta bayılıyodum senin hele baş dönmen devam ediyosa hiç gitme bence iğneli bişey olcaksa
Bilmiyorum ki canım okulda finaller başladı. Ödev, tez yazımı, iş derken sanırım kendimi kastım.hayrlısı olsun ama bu kadar uzadıysa bulduğu işe de gireydi gidecekse yine giderdi allah yolunuzu açsın kazancınızı bereketli olsun canım kısa zamanda ev sahibi olun
amin canım sağolasın . önce 4 5 klo daha vermem lazımher verdiğim kilo dan sonra 4 5 kilo diyip duruyorum
geçmiş olsun canım bgün nasıl kızın
umarım kötü birşey olmamıştır. onun badisi falan yok muydu ?
cevizin içinden çıkan kahve rengi şey var o mu zarı dediğin .
O durum bende de var canım. Herkes çorba makarna güzel yapar ben onları yapamam kek, poğaça onları döktürürüm. Sanırım onlar sağlıksız ya ondan olsa gerek.evet zaten anneme güven,ince pek bişey yapmıyorum pasta tatlı tuzlı yapıyorum da tencere yemeği pek yok bende bi de sarma sararım güzel
Ayy o halde hepsini nasıl kaldırdı bünyen çok geçmiş olsun canım bende çok sıkarım dişlerimi farkında olmadan ya dikkat etçem bundan sonraDişlerim sanki hepsi aynı anda çürümüş. Bugün 4 tane Dişim çürümüş temizlendi dolgu yapıldı. Dolgusu düşen Dişim çekilecek. Antibiyotik tedavisi başlattı. Dişlerimi çok sıktığım için kökten çatlatıp çürümüşler canım.
bende yemek yapmayı,pasta börek yapmayı severim ama çorba yapma becerim yok benim deevet zaten anneme güven,ince pek bişey yapmıyorum pasta tatlı tuzlı yapıyorum da tencere yemeği pek yok bende bi de sarma sararım güzel
Ayyyynen cicim , hayal edemeyeceğim şeyler okuyorum walla
kıyamam yaa bir süre daha öyle bilsin
herkes bir badi seçsin ama ya illa bildirim için değil ki şimdi elife irşey oldu ise nerden haberimiz olcak allah korusun içimizde kurt dolanacak
yok 60 olman gerekiyorAma halletim artık işlerimi canım
benim mezun olmam için 62 kiloya gelmem yetiyo dimi
Ama öyle bişey hatırlıyorum ben abiyemi aldımda terziye gitçek tekrar uğraşmayım dedim 4 kiloda bi beden iner yineyok 60 olman gerekiyor
hedefin 60 yazmadın mı sen 60 la mezun oluyorsun
abiyeye göre hedef kilomu belirleyeceksin canımAma öyle bişey hatırlıyorum ben abiyemi aldımda terziye gitçek tekrar uğraşmayım dedim 4 kiloda bi beden iner yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?