Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doğru rahat 1 haftadır yoksun

canım öksürük balgam şeklinde olduğunda cevizin iç zarını kaynatıyorum hemen gidiyor öksürük benimde eskiden korkulu rüyamdı öksürük ama cevizle çözüm bulduk

Is buldu zaten de gitmek istiyo bende istiyorum ev almak icin bi sure de olsa
hayrlısı olsun ama bu kadar uzadıysa bulduğu işe de gireydi gidecekse yine giderdi allah yolunuzu açsın kazancınızı bereketli olsun canım kısa zamanda ev sahibi olun
amin canım sağolasın . önce 4 5 klo daha vermem lazım her verdiğim kilo dan sonra 4 5 kilo diyip duruyorum
Bizde hastaneye gittik yeni eve girdim misafir vardi onlar gitti kizim basladi kulagim agriyor diye hapşırık oksuruk de vardi gosterdik kulaginda cok minik enfeksiyon var dedi
geçmiş olsun canım bgün nasıl kızın
Hayir canim cikmadi persembeden beri girmiyor
Umarım bisey yoktur
Fena sıcak buralarda bende regl oldum oruç bitti benim için

Gecen hafta sabittin cumaya kadar eksiye düşme de gör
umarım kötü birşey olmamıştır. onun badisi falan yok muydu ?
@Mavi95 ve melisa- teşekkür ederim kızlar ilacımı içince direk uyuttu beni şimdi kalktım. Hala başım dönüyor bugünde şansıma dişçiyle randevum var.
geçmiş olsun canım sıcaklardan mı stresten mi oldu acaba
canım öksürük balgam şeklinde olduğunda cevizin iç zarını kaynatıyorum hemen gidiyor öksürük benimde eskiden korkulu rüyamdı öksürük ama cevizle çözüm bulduk
cevizin içinden çıkan kahve rengi şey var o mu zarı dediğin .

evet canım ben onu bi kaba biriktiriyorum hep (hatta çevremdekiler de benim için biriktiriyor ) bi kaç parça azda su ekliyorum suyun rengi hemen değişiyor zaten soğuyunca içiriyorum (bizimki meyve suyunun tadını bilmediği için garibim meyve suyu diye içiyor )
elifinde badisi yoktu sanırım

oy oy nasıl yetiştirdin kız
önceki günden hazır olan şeylerin olması lazım
ben tam iftar saatine anca bitirebildim ama öldüm yani
bugünde regl oldum keşke bugüne çağırsaydım dedim
haha ben tek tatlı ve temizlik yaptım cnm yemekler annemle teyzemden yoksa ben beceremem o kadar cnm

kıyamam yaa bir süre daha öyle bilsin
herkes bir badi seçsin ama ya illa bildirim için değil ki şimdi elife irşey oldu ise nerden haberimiz olcak allah korusun içimizde kurt dolanacak

Dişlerim sanki hepsi aynı anda çürümüş. Bugün 4 tane Dişim çürümüş temizlendi dolgu yapıldı. Dolgusu düşen Dişim çekilecek. Antibiyotik tedavisi başlattı. Dişlerimi çok sıktığım için kökten çatlatıp çürümüşler canım.

Bilmiyorum ki canım okulda finaller başladı. Ödev, tez yazımı, iş derken sanırım kendimi kastım.

evet zaten anneme güven,ince pek bişey yapmıyorum pasta tatlı tuzlı yapıyorum da tencere yemeği pek yok bende bi de sarma sararım güzel
O durum bende de var canım. Herkes çorba makarna güzel yapar ben onları yapamam kek, poğaça onları döktürürüm. Sanırım onlar sağlıksız ya ondan olsa gerek.

Ayy o halde hepsini nasıl kaldırdı bünyen çok geçmiş olsun canım bende çok sıkarım dişlerimi farkında olmadan ya dikkat etçem bundan sonra

evet zaten anneme güven,ince pek bişey yapmıyorum pasta tatlı tuzlı yapıyorum da tencere yemeği pek yok bende bi de sarma sararım güzel
bende yemek yapmayı,pasta börek yapmayı severim ama çorba yapma becerim yok benim de eşim harika ve zor yemekler yapıyorsun ama şu çorba işini bi çözemedin diye dalga geçer

Ayyyynen cicim , hayal edemeyeceğim şeyler okuyorum walla

insanlar ne hayatlar yaşıyorlar hayret ediyorum
kıyamam yaa bir süre daha öyle bilsin
herkes bir badi seçsin ama ya illa bildirim için değil ki şimdi elife irşey oldu ise nerden haberimiz olcak allah korusun içimizde kurt dolanacak
aynen bu konuyu gündeme getiriyim dur iyi dedin

kızlar bildiğiniz üzere E ELF_LR35 perşembeden beri yok sorun listeye bildirim yapmaması felanda değil artık gerçekten merak etmeye başladık sonuçta sanalda olsa çok iyi bi arkadaşlığımız oluştu
o nedenle herkes kendine yakın gördüğü bi kişiyi sosyal medya kullanıyorsa ekleyebilir diye düşünüyorum
en azından haber alınamadığından bu şekilde merakta kalmamıs oluruz
dipnot: tabi bu ekleme için adres alıp verme işinin site kuralı gereği özelden yapılması gerektiğini söylememe gerek yoktur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…