- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.581
Şuan zaten çok ağrım var aynı anda hepsine müdahale etmesine bende şaşırdım.Ayy o halde hepsini nasıl kaldırdı bünyen çok geçmiş olsun canım bende çok sıkarım dişlerimi farkında olmadan ya dikkat etçem bundan sonra
Temiz olmasına sevindim canımSagolun canlaraslinda gittik sevindim bile çünkü grip oksuruk oldu mu hemen tikaniyor cigerlerinden ses geliyor du sordum temiz dedi kulagiyla bogazinda olan enfeksiyon icinde cok minik dedi icim rahatladi en cok da cigerlerin temiz demesine sevindim
Zaten hala sabit diilim ki artıya geçtimHayir canim cikmadi persembeden beri girmiyor
Umarım bisey yoktur
Fena sıcak buralarda bende regl oldum oruç bitti benim için
Gecen hafta sabittin cumaya kadar eksiye düşme de gör
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineŞuan zaten çok ağrım var aynı anda hepsine müdahale etmesine bende şaşırdım.
Iste düş nasıl düşeceksen cumaya kadarZaten hala sabit diilim ki artıya geçtim
Biz berkas ve magic ile instegramdan takiplesiyoruz hatta mezun olan yada aramız da olmayan bir kaç takiplestigim daha var hatta gökyüzünün de telefon nosu var ondan bana bişey olursa mutlaka duyarsınızkızlar bildiğiniz üzere @ELF_LR35 perşembeden beri yok sorun listeye bildirim yapmaması felanda değil artık gerçekten merak etmeye başladık sonuçta sanalda olsa çok iyi bi arkadaşlığımız oluştu
o nedenle herkes kendine yakın gördüğü bi kişiyi sosyal medya kullanıyorsa ekleyebilir diye düşünüyorum
en azından haber alınamadığından bu şekilde merakta kalmamıs oluruz
dipnot: tabi bu ekleme için adres alıp verme işinin site kuralı gereği özelden yapılması gerektiğini söylememe gerek yoktur sanırım
Işe girdi canim calisiyo zaten. Bugun aramislar ayin 12 sinde gidicekmis icim bi tuhaf olduhayrlısı olsun ama bu kadar uzadıysa bulduğu işe de gireydi gidecekse yine giderdi allah yolunuzu açsın kazancınızı bereketli olsun canım kısa zamanda ev sahibi olun
amin canım sağolasın . önce 4 5 klo daha vermem lazımher verdiğim kilo dan sonra 4 5 kilo diyip duruyorum
geçmiş olsun canım bgün nasıl kızın
umarım kötü birşey olmamıştır. onun badisi falan yok muydu ?
geçmiş olsun canım sıcaklardan mı stresten mi oldu acaba
cevizin içinden çıkan kahve rengi şey var o mu zarı dediğin .
nefes egzersizleri yap canım youtubede var iyi gelceğini düşünüyorum stresineBilmiyorum ki canım okulda finaller başladı. Ödev, tez yazımı, iş derken sanırım kendimi kastım.
en iyisini yapıyorsunuz insan cidden merak ediyor. 1,5 sene önce emelin busesi vardı geldi 2 3 hafta birden yok oldu o zamandan bu zamana halen aklımda acaba ne oldusu durur. burda iyi kötü birşeyler paylaşılıyor ve gerçekten bazı insanlar daha özel oluyor insan kopmakta istemiyor açıkçasıBiz berkas ve magic ile instegramdan takiplesiyoruz hatta mezun olan yada aramız da olmayan bir kaç takiplestigim daha var hatta gökyüzünün de telefon nosu var ondan bana bişey olursa mutlaka duyarsınızberkas sende bana haber et giremezsen özel bir durum birşey olursa instegram dan yazarsın ben haber veririm canım zaten takiplesip yazışıyoruz
çok sevindim canım çlışıyor olmasına ben çalışmıyor sanmıştım. allah kavuştursun canım çok zor olcak alışması ilk başlardaIşe girdi canim calisiyo zaten. Bugun aramislar ayin 12 sinde gidicekmis icim bi tuhaf oldu
Iyi yapmisiniz canim kacamazsiniz biyerlereBiz berkas ve magic ile instegramdan takiplesiyoruz hatta mezun olan yada aramız da olmayan bir kaç takiplestigim daha var hatta gökyüzünün de telefon nosu var ondan bana bişey olursa mutlaka duyarsınızberkas sende bana haber et giremezsen özel bir durum birşey olursa instegram dan yazarsın ben haber veririm canım zaten takiplesip yazışıyoruz
Kiz kocamdan daha cok yaziyorum sanaen iyisini yapıyorsunuz insan cidden merak ediyor. 1,5 sene önce emelin busesi vardı geldi 2 3 hafta birden yok oldu o zamandan bu zamana halen aklımda acaba ne oldusu durur. burda iyi kötü birşeyler paylaşılıyor ve gerçekten bazı insanlar daha özel oluyor insan kopmakta istemiyor açıkçası
çok sevindim canım çlışıyor olmasına ben çalışmıyor sanmıştım. allah kavuştursun canım çok zor olcak alışması ilk başlarda
Şukur ki bartu var onunla dayaniriz artik hayirlisiyla gitsin gelsinde biz beklerizen iyisini yapıyorsunuz insan cidden merak ediyor. 1,5 sene önce emelin busesi vardı geldi 2 3 hafta birden yok oldu o zamandan bu zamana halen aklımda acaba ne oldusu durur. burda iyi kötü birşeyler paylaşılıyor ve gerçekten bazı insanlar daha özel oluyor insan kopmakta istemiyor açıkçası
çok sevindim canım çlışıyor olmasına ben çalışmıyor sanmıştım. allah kavuştursun canım çok zor olcak alışması ilk başlarda
valla doğru bazen eşim geceden çıkmış olacak ona günaydın yazmadan sana yazıyorum vallaIyi yapmisiniz canim kacamazsiniz biyerlere
Kiz kocamdan daha cok yaziyorum sana
canım benim ya allah kolaylıklar versin size kendi evinde kalacaksın değil mi ? çalışmaya başlamayı düşünüyor musunŞukur ki bartu var onunla dayaniriz artik hayirlisiyla gitsin gelsinde biz bekleriz
Ahhah aynen yaa bende ölevalla doğru bazen eşim geceden çıkmış olacak ona günaydın yazmadan sana yazıyorum vallabirde konuşmayınca eksiklik hissediyorum
canım benim ya allah kolaylıklar versin size kendi evinde kalacaksın değil mi ? çalışmaya başlamayı düşünüyor musun
nasılsın buki :)slm kizlar, napiosunuz ben yine baya bi uzak kaldim. Beni olaylardan haberdar edecek bi arkadas varmi:) yeni kaptanimiztugbaFB mi yardimci kim? kaptinn kuzum sende döndünmü yine? SchonerDuft sende durumlar ne napiosunuz bakalim
Sagol kuzzum evet evimde kalcam yok simdi babasi gidiyo bide bensiz kalmasin evdeyim uzun bi sure buyuyince belki baslarim işevalla doğru bazen eşim geceden çıkmış olacak ona günaydın yazmadan sana yazıyorum vallabirde konuşmayınca eksiklik hissediyorum
canım benim ya allah kolaylıklar versin size kendi evinde kalacaksın değil mi ? çalışmaya başlamayı düşünüyor musun
Bayramdan sonra esim.gidiuo o zamn döncem kuzum yaza kadar vereyim kilolarislm kizlar, napiosunuz ben yine baya bi uzak kaldim. Beni olaylardan haberdar edecek bi arkadas varmi:) yeni kaptanimiztugbaFB mi yardimci kim? kaptinn kuzum sende döndünmü yine? SchonerDuft sende durumlar ne napiosunuz bakalim
Tuh ya dişciden sonra bi doktora görün bnceB Baharyagmuru35 ve @berkas teşekkür ederim kızlar ilacımı içince direk uyuttu beni şimdi kalktım. Hala başım dönüyor bugünde şansıma dişçiyle randevum var.
Evt bende kopamıyorum burdan gerçekten özel oluyor değerli oluyor insan birşeyler paylaştıkça kopmak istemiyor burdaki arkadaslarındanen iyisini yapıyorsunuz insan cidden merak ediyor. 1,5 sene önce emelin busesi vardı geldi 2 3 hafta birden yok oldu o zamandan bu zamana halen aklımda acaba ne oldusu durur. burda iyi kötü birşeyler paylaşılıyor ve gerçekten bazı insanlar daha özel oluyor insan kopmakta istemiyor açıkçası
nasılsın buki :)
htc71 vardı yellow girl ile yardımcı oldu canım
anladim canim evet verirsin cok almadin sen zaten dimi… ben senin esin gitti diye biliodum kuzum, anladim. Nekadar ayri kalcaktiniz?Bayramdan sonra esim.gidiuo o zamn döncem kuzum yaza kadar vereyim kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?