Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temiz olmasına sevindim canım çocuklara birşey olmasın ❤ geçmiş olsun

Biz berkas ve magic ile instegramdan takiplesiyoruz hatta mezun olan yada aramız da olmayan bir kaç takiplestigim daha var hatta gökyüzünün de telefon nosu var ondan bana bişey olursa mutlaka duyarsınız berkas sende bana haber et giremezsen özel bir durum birşey olursa instegram dan yazarsın ben haber veririm canım zaten takiplesip yazışıyoruz

Işe girdi canim calisiyo zaten. Bugun aramislar ayin 12 sinde gidicekmis icim bi tuhaf oldu

en iyisini yapıyorsunuz insan cidden merak ediyor. 1,5 sene önce emelin busesi vardı geldi 2 3 hafta birden yok oldu o zamandan bu zamana halen aklımda acaba ne oldusu durur. burda iyi kötü birşeyler paylaşılıyor ve gerçekten bazı insanlar daha özel oluyor insan kopmakta istemiyor açıkçası
Işe girdi canim calisiyo zaten. Bugun aramislar ayin 12 sinde gidicekmis icim bi tuhaf oldu
çok sevindim canım çlışıyor olmasına ben çalışmıyor sanmıştım. allah kavuştursun canım çok zor olcak alışması ilk başlarda

Iyi yapmisiniz canim kacamazsiniz biyerlere
Kiz kocamdan daha cok yaziyorum sana

Şukur ki bartu var onunla dayaniriz artik hayirlisiyla gitsin gelsinde biz bekleriz

Iyi yapmisiniz canim kacamazsiniz biyerlere

Kiz kocamdan daha cok yaziyorum sana
valla doğru bazen eşim geceden çıkmış olacak ona günaydın yazmadan sana yazıyorum valla birde konuşmayınca eksiklik hissediyorum
Şukur ki bartu var onunla dayaniriz artik hayirlisiyla gitsin gelsinde biz bekleriz
canım benim ya allah kolaylıklar versin size kendi evinde kalacaksın değil mi ? çalışmaya başlamayı düşünüyor musun

Ahhah aynen yaa bende öle

nasılsın buki :)
htc71 vardı yellow girl ile yardımcı oldu canım

Sagol kuzzum evet evimde kalcam yok simdi babasi gidiyo bide bensiz kalmasin evdeyim uzun bi sure buyuyince belki baslarim işe

Bayramdan sonra esim.gidiuo o zamn döncem kuzum yaza kadar vereyim kilolari

Evt bende kopamıyorum burdan gerçekten özel oluyor değerli oluyor insan birşeyler paylaştıkça kopmak istemiyor burdaki arkadaslarından

nasılsın buki :)
htc71 vardı yellow girl ile yardımcı oldu canım

iyim canim sen nasilsin? türkiyeden misafirim vardi baya bi gezme kosturmaca gecti anca kendime geliyorum:)
anladim canim takimin kapanmamasina cok sevindim

Bayramdan sonra esim.gidiuo o zamn döncem kuzum yaza kadar vereyim kilolari
anladim canim evet verirsin cok almadin sen zaten dimi… ben senin esin gitti diye biliodum kuzum, anladim. Nekadar ayri kalcaktiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…