Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim nerelerdesin
Ben kaptan htc ve yellow yardımcı oldular

Selam kızlar nasılsınız özledim sizi diyet nasıl gidiyor tugbaFB yine hiçbirşey yapmadan veriyomusun çok sınır bozucu @berkas seninde az kaldı B Baharyagmuru35 senin nasıl gidiyor blonde ambition bakıyorum yine kaçamak yapiyosun tabi sıcaklar gelince dondurmaya dayanamiyosun dimi SchonerDuft canım sen nasılsın

61 62 civariyim iste 55 e insem yeter bana sonrasina bakcazz. Yok kuzu gitmedidaha ertelendiudi aramislar bugun iste bayramdan sonra gidiyo

Sagol.cnm ramazan girince sütlü tatlılarla kardeş olduk spor da yürüyüş yapamayınca evde gece cardio . Böyle devam 79 80 arası gidip geliyorum bi inemedim 78 e .
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor

Aynen 70le başlamıştım tamam süper o zaman 2 kilo kaldı
Benimde 61.6 yetiyo ondan benimde en son 2kilo kalmıştı ama yaklaşıyorum derken uzaklaşmaya başladım toparlıyamıyorum da 2 gülüyorum ağlanacak halime yandım valla
aynen canım gene yaz geldi ve ben bittim her gün dondurma ve bol bol meyve yiyorum yandım

Biliyordum bende dayanamıyorum dondurmaya canım ya olsa her gün yerim

Sagol.cnm ramazan girince sütlü tatlılarla kardeş olduk spor da yürüyüş yapamayınca evde gece cardio . Böyle devam 79 80 arası gidip geliyorum bi inemedim 78 e .
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
Canım bende ramazanda tatlıdan vazgecemeyenlerdenim spor falan yapamıyorum iki çocuk ancak yetişiyor herşey istekleri bitmiyor ama bu sefer kilo almadım çok şükür ilk defa yani vermedim de aynıyım

Ahahah
Kız öle deme dikkat ediyorum (tatlı dışında tabi ) bizde özledik cnm seni daha sık uğra

valla canım çok şükür biraz hileylede olsa sona 2 kilo kaldı sen nasılsın koruyo musun kilonu
Ay son bi detoks bulsak kurtulsakta kapatsak kilo defterini şöyle bi günde 2 kilo verdiren bi diyet lazm

Sagol kuzzum evet evimde kalcam yok simdi babasi gidiyo bide bensiz kalmasin evdeyim uzun bi sure buyuyince belki baslarim işe
Doğru diyorsun kuzum ama eşin bir yandan sen çalışırsanız belki eşinin gelmesi daha hızlı olur dedim de bartu daha önemli şuan .
Evt bende kopamıyorum burdan gerçekten özel oluyor değerli oluyor insan birşeyler paylaştıkça kopmak istemiyor burdaki arkadaslarından
Dimi bak ben iki arada giriyorum yazmasam bile okuyorum en azından
Tr den miydi onlar bende fransa dan falan diye düşünmüştüm dolu dolu geçmiş tatilleri size de değişiklik olmuştur.
Iyiyim.canim sen nasılsın

Kızlar selamm, hala menü bildirimi yapıyor muyuz ben buradaki sohbete katılamadım pek orası da bayağı boş ne yapsam yazsam mı bilemedim
Yaz canım günlük menü paylaşımı olması gerekiyor kaçamak yapılsa dahi birebir yazarsan senin avantajına olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…