- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.601
Canim nerelerdesinslm kizlar, napiosunuz ben yine baya bi uzak kaldim. Beni olaylardan haberdar edecek bi arkadas varmi:) yeni kaptanimiztugbaFB mi yardimci kim? kaptinn kuzum sende döndünmü yine? SchonerDuft sende durumlar ne napiosunuz bakalim
Aynen 70le başlamıştım tamam süper o zaman 2 kilo kaldıabiyeye göre hedef kilomu belirleyeceksin canım
buraya başlangıç kilon 70 ise 62 ile mezun olabiliyorsun
cok iyi olmus canim ya… benimde türkiyede misafirim vardi baya bi gez et derken hic ugriyamadim burayaCanim nerelerdesin
Ben kaptan htc ve yellow yardımcı oldular
61 62 civariyim iste 55 e insem yeter bana sonrasina bakcazz. Yok kuzu gitmedidaha ertelendiudi aramislar bugun iste bayramdan sonra gidiyoiyim canim sen nasilsin? türkiyeden misafirim vardi baya bi gezme kosturmaca gecti anca kendime geliyorum:)
anladim canim takimin kapanmamasina cok sevindim
anladim canim evet verirsin cok almadin sen zaten dimi… ben senin esin gitti diye biliodum kuzum, anladim. Nekadar ayri kalcaktiniz?
Sagol.cnm ramazan girince sütlü tatlılarla kardeş oldukSelam kızlar nasılsınız özledim sizidiyet nasıl gidiyor tugbaFB yine hiçbirşey yapmadan veriyomusun çok sınır bozucu @berkas seninde az kaldı B Baharyagmuru35 senin nasıl gidiyor blonde ambition bakıyorum yine kaçamak yapiyosun tabi sıcaklar gelince dondurmaya dayanamiyosun dimi SchonerDuft canım sen nasılsın
Benimde 61.6 yetiyo ondan benimde en son 2kilo kalmıştı ama yaklaşıyorum derken uzaklaşmaya başladımAynen 70le başlamıştım tamam süper o zaman 2 kilo kaldı
aynen canım gene yaz geldi ve ben bittimSelam kızlar nasılsınız özledim sizidiyet nasıl gidiyor tugbaFB yine hiçbirşey yapmadan veriyomusun çok sınır bozucu @berkas seninde az kaldı B Baharyagmuru35 senin nasıl gidiyor blonde ambition bakıyorum yine kaçamak yapiyosun tabi sıcaklar gelince dondurmaya dayanamiyosun dimi SchonerDuft canım sen nasılsın
BiliyordumBenimde 61.6 yetiyo ondan benimde en son 2kilo kalmıştı ama yaklaşıyorum derken uzaklaşmaya başladımtoparlıyamıyorum da 2 gülüyorum ağlanacak halime yandım valla
aynen canım gene yaz geldi ve ben bittimher gün dondurma ve bol bol meyve yiyorum yandım
Canım bende ramazanda tatlıdan vazgecemeyenlerdenim spor falan yapamıyorum iki çocuk ancak yetişiyor herşey istekleri bitmiyor ama bu sefer kilo almadım çok şükür ilk defa yani vermedim de aynıyımSagol.cnm ramazan girince sütlü tatlılarla kardeş oldukspor da yürüyüş yapamayınca evde gece cardio . Böyle devam 79 80 arası gidip geliyorum bi inemedim 78 e .
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
Gram kilo almadan gezmek micok iyi olmus canim ya… benimde türkiyede misafirim vardi baya bi gez et derken hic ugriyamadim buraya
ama hiccc gram kilo almadan gezdim vallah cok mutluyum
AhahahSelam kızlar nasılsınız özledim sizidiyet nasıl gidiyor tugbaFB yine hiçbirşey yapmadan veriyomusun çok sınır bozucu @berkas seninde az kaldı B Baharyagmuru35 senin nasıl gidiyor blonde ambition bakıyorum yine kaçamak yapiyosun tabi sıcaklar gelince dondurmaya dayanamiyosun dimi SchonerDuft canım sen nasılsın
Ahahaaa tatlı dışında demekAhahah
Kız öle deme dikkat ediyorum (tatlı dışında tabi) bizde özledik cnm seni daha sık uğra
Ah bide onu bıraksaydım dal gibi olacaktimAhahaaa tatlı dışında demek
valla canım çok şükür biraz hileylede olsa sona 2 kilo kaldı sen nasılsın koruyo musun kilonuSelam kızlar nasılsınız özledim sizidiyet nasıl gidiyor tugbaFB yine hiçbirşey yapmadan veriyomusun çok sınır bozucu @berkas seninde az kaldı B Baharyagmuru35 senin nasıl gidiyor blonde ambition bakıyorum yine kaçamak yapiyosun tabi sıcaklar gelince dondurmaya dayanamiyosun dimi SchonerDuft canım sen nasılsın
Ay son bi detoks bulsak kurtulsakta kapatsak kilo defterini şöyle bi günde 2 kilo verdiren bi diyet lazmBenimde 61.6 yetiyo ondan benimde en son 2kilo kalmıştı ama yaklaşıyorum derken uzaklaşmaya başladımtoparlıyamıyorum da 2 gülüyorum ağlanacak halime yandım valla
aynen canım gene yaz geldi ve ben bittimher gün dondurma ve bol bol meyve yiyorum yandım
Doğru diyorsun kuzum ama eşin bir yandan sen çalışırsanız belki eşinin gelmesi daha hızlı olur dedim de bartu daha önemli şuan .Sagol kuzzum evet evimde kalcam yok simdi babasi gidiyo bide bensiz kalmasin evdeyim uzun bi sure buyuyince belki baslarim işe
Dimi bak ben iki arada giriyorum yazmasam bile okuyorum en azındanEvt bende kopamıyorum burdan gerçekten özel oluyor değerli oluyor insan birşeyler paylaştıkça kopmak istemiyor burdaki arkadaslarından
Tr den miydi onlar bende fransa dan falan diye düşünmüştüm dolu dolu geçmiş tatilleri size de değişiklik olmuştur.iyim canim sen nasilsin? türkiyeden misafirim vardi baya bi gezme kosturmaca gecti anca kendime geliyorum:)
anladim canim takimin kapanmamasina cok sevindim
anladim canim evet verirsin cok almadin sen zaten dimi… ben senin esin gitti diye biliodum kuzum, anladim. Nekadar ayri kalcaktiniz?
Iyiyim.canim sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız özledim sizidiyet nasıl gidiyor tugbaFB yine hiçbirşey yapmadan veriyomusun çok sınır bozucu @berkas seninde az kaldı B Baharyagmuru35 senin nasıl gidiyor blonde ambition bakıyorum yine kaçamak yapiyosun tabi sıcaklar gelince dondurmaya dayanamiyosun dimi SchonerDuft canım sen nasılsın
Yaz canım günlük menü paylaşımı olması gerekiyor kaçamak yapılsa dahi birebir yazarsan senin avantajına olurKızlar selamm, hala menü bildirimi yapıyor muyuz ben buradaki sohbete katılamadım pek orası da bayağı boş ne yapsam yazsam mı bilemedim
Yazdım canım en kötü bana günlük gibi olur artıkYaz canım günlük menü paylaşımı olması gerekiyor kaçamak yapılsa dahi birebir yazarsan senin avantajına olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?