Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tuh ya dişciden sonra bi doktora görün bnce
Nörolojiye gitmeyeli baya oldu hatta ben kilo alıyorum diye vertigo ilacımı bıraktım. Ama napıyım kızlar cidden aşırı kilo aldırıyor. Birgün bir yerde düşüp bayılcam ama sıfır beden olarak yakışıklı biri denk gelirse hafif olmayı tercih ederim. dört kişi seddeye yatırmasındansa bir kişi iyidir.

Allah iyiliğini versin ya ahahhahaha gitsen belki başka ilaç verir vermez mi acaba

Bende iyiyim çok şükür canım orucumu tutmaya çalışıyorum bir yandan eşimin eve getirdigi tatlılarla ugrasiyorum yemesem gözüm kalıyor aman ya off

valla canım çok şükür biraz hileylede olsa sona 2 kilo kaldı sen nasılsın koruyo musun kilonu

Ay son bi detoks bulsak kurtulsakta kapatsak kilo defterini şöyle bi günde 2 kilo verdiren bi diyet lazm
Iyiyim canım kilom ayni değişmedi zaten vermeyi hiç düşünmedim hiç vermedim şimdiye kadar hep aldım ramazanda bu sefer aynıyım ona razıyım

Haklısın canım bu aralar çok kastım kendimi. Yogaya başlasam iyi olacak.
Sen yoga mı yapıyorsun canım.
Bende iyiyim çok şükür canım orucumu tutmaya çalışıyorum bir yandan eşimin eve getirdigi tatlılarla ugrasiyorum yemesem gözüm kalıyor aman ya off
Allah kabul etsin canım.
Arada sütlü tatlı yersen birşey olmaz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…