- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.621
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Haklısın canım bu aralar çok kastım kendimi. Yogaya başlasam iyi olacak.nefes egzersizleri yap canım youtubede var iyi gelceğini düşünüyorum stresine
Nörolojiye gitmeyeli baya oldu hatta ben kilo alıyorum diye vertigo ilacımı bıraktım. Ama napıyım kızlar cidden aşırı kilo aldırıyor. Birgün bir yerde düşüp bayılcam ama sıfır beden olarak yakışıklı biri denk gelirse hafif olmayı tercih ederim. dört kişi seddeye yatırmasındansa bir kişi iyidir.Tuh ya dişciden sonra bi doktora görün bnce
Allah iyiliğini versin ya ahahhahahaNörolojiye gitmeyeli baya oldu hatta ben kilo alıyorum diye vertigo ilacımı bıraktım. Ama napıyım kızlar cidden aşırı kilo aldırıyor. Birgün bir yerde düşüp bayılcam ama sıfır beden olarak yakışıklı biri denk gelirse hafif olmayı tercih ederim. dört kişi seddeye yatırmasındansa bir kişi iyidir.
En son gittiğimde verdiği ilacın yanına bir tane daha ekledi. Gitmeye korkuyorum artık. Her ilaç ayda 5 kilo gibi dönüyor bana. Bende nasıl bir iştah var ilaç içtikçe doymak bilmiyorum.Allah iyiliğini versin ya ahahhahahagitsen belki başka ilaç verir vermez mi acaba
Darısı başımıza çok güzel ilerliyorsun sporda canım. Birde nefsine hakim oldun mu? Gelsin beyaz elbiseler.50 dk dambil li yoğun cardio ile günü kapattim
Aynen cnm inşallahDarısı başımıza çok güzel ilerliyorsun sporda canım. Birde nefsine hakim oldun mu? Gelsin beyaz elbiseler.
Bende iyiyim çok şükür canım orucumu tutmaya çalışıyorum bir yandan eşimin eve getirdigi tatlılarla ugrasiyorum yemesem gözüm kalıyor aman ya offDoğru diyorsun kuzum ama eşin bir yandan sen çalışırsanız belki eşinin gelmesi daha hızlı olur dedim de bartu daha önemli şuan .
Dimi bak ben iki arada giriyorum yazmasam bile okuyorum en azından
Tr den miydi onlar bende fransa dan falan diye düşünmüştüm dolu dolu geçmiş tatilleri size de değişiklik olmuştur.
Iyiyim.canim sen nasılsın
Iyiyim canım kilom ayni değişmedi zaten vermeyi hiç düşünmedim hiç vermedim şimdiye kadar hep aldım ramazanda bu sefer aynıyım ona razıyımvalla canım çok şükür biraz hileylede olsa sona 2 kilo kaldı sen nasılsın koruyo musun kilonu
Ay son bi detoks bulsak kurtulsakta kapatsak kilo defterini şöyle bi günde 2 kilo verdiren bi diyet lazm
Tabi canım benim için büyük başarıAh bide onu bıraksaydım dal gibi olacaktim
Neyse sende hic fena degilsin ,ramazanda almamakta güzel
Sen yoga mı yapıyorsun canım.Haklısın canım bu aralar çok kastım kendimi. Yogaya başlasam iyi olacak.
Allah kabul etsin canım.Bende iyiyim çok şükür canım orucumu tutmaya çalışıyorum bir yandan eşimin eve getirdigi tatlılarla ugrasiyorum yemesem gözüm kalıyor aman ya off
Eskiden yapıyordum canım. Bıraktım gerginliğim ve agresifliğimde arttı.Sen yoga mı yapıyorsun canım.
Allah kabul etsin canım.
Arada sütlü tatlı yersen birşey olmaz aslında
Günaydın kaptanım, günaydın güzellerGünaydın kızlar
Evet canim menü bildirimi yapiyoruzKızlar selamm, hala menü bildirimi yapıyor muyuz ben buradaki sohbete katılamadım pek orası da bayağı boş ne yapsam yazsam mı bilemedim
Sevindim canım insanın rutinlerinin dışına çıkması çoğu zaman tehlikeli ama sen üstesinden gelmişsinIyiyim canım kilom ayni değişmedi zaten vermeyi hiç düşünmedim hiç vermedim şimdiye kadar hep aldım ramazanda bu sefer aynıyım ona razıyım
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Günaydın tatlımGünaydın kaptanım, günaydın güzeller
bende bir başlayıp bir bırakıyorum hiç hoş olmuıyorEskiden yapıyordum canım. Bıraktım gerginliğim ve agresifliğimde arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?