- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.641
Merhaba arkadaşlar merak ettirdiğim için kusura bakmayın cuma giriş yaptım diye hatırlıyorum ama cuma bildirimi yapmadım mı yoksa arada mı kaynadı kusura bakmayın küçüğüm çok hasta idi hem diş çıkarmaya çalışıyor onun ateşi hem hastalandı onun ateşi hafta içi ateşleniyordu zaten cuma gece acillik olduk yetiştiremeseydik havale geçirecekti cumartesinde beri giremeyiş nedenim bu geceleri hiç uyumuyorım farketmem ateşi çıkar diye gündüzde işe gidiyorum uykusuz 3 gibi eve gelince 1 saat uyuyyorum sonra büyük oplanı almaya gidiyorum geliyoruz iftar hazırlığı bulaşık ödev yat saati pertim çıkıyor bir saatte o arada uyuyorjm eşim nöbette sonra ben sabaha kadar pışpış pışpış eşek oğlumda uyumuyor uyusa bildirimleri gece yapacağım ama yokkızlar bildiğiniz üzere E ELF_LR35 perşembeden beri yok sorun listeye bildirim yapmaması felanda değil artık gerçekten merak etmeye başladık sonuçta sanalda olsa çok iyi bi arkadaşlığımız oluştu
o nedenle herkes kendine yakın gördüğü bi kişiyi sosyal medya kullanıyorsa ekleyebilir diye düşünüyorum
en azından haber alınamadığından bu şekilde merakta kalmamıs oluruz
dipnot: tabi bu ekleme için adres alıp verme işinin site kuralı gereği özelden yapılması gerektiğini söylememe gerek yoktur sanırım
Kaçırmadım ben ama arada kaynadı o bence sabitim diye yazdım yoksa
Merhabalar hosgeldin aramizaherkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Herkese hedefine ulaşmada başarılar dilerim. ben de 75 kgyum, hedefim 60.
Merhabalar hosgeldin aramiza
1. Sayfada kurallarimiz yaziyor canim kabul edersen başlayabilirsin
her cuma paylaşıyorsun ama listeye 3. cuma dahil oluyorsuntamamdır, ben bu cuma bildirim yapacak mıyım peki? yoksa 3. haftanın cuması mı yapacağım? Bir de menüleri burada mı paylaşıyoruz?
61 62 civariyim iste 55 e insem yeter bana sonrasina bakcazz. Yok kuzu gitmedidaha ertelendiudi aramislar bugun iste bayramdan sonra gidiyo
anladim canim Allah kavustrusun simdiden kuzucum
dimi aynen bende sasirdim ve bayada yedik ettik Allah affetsin bir iki gün orucumu birakmak durumunda kaldimGram kilo almadan gezmek mi
Valla tebrikler
Tr den miydi onlar bende fransa dan falan diye düşünmüştüm dolu dolu geçmiş tatilleri size de değişiklik olmuştur.
Hoş geldin canım ❤ben 31 yaşındayım, zaten kilo almaya meyilli bir yapım var. 23-24 yaşımdan beri verip alıyorum. 3 sene önce doğum yaptığımda hastaneden dönüş kilom 93 tü. ilk 1 buçuk sene hiçbir şey yapmadan 63 lere kadar düştüm. sonra da almaya başladım. Şu anda 75 kiloyum. Hep çalışan biriydim. son bir senedir çalışma hayatından uzak kaldım. Yaşadığımız şehri değiştirdik, annemlerle aynı yerde yaşamaya başladık. Burada hep misafirlikler, ikramlar bol boldu :) 2 aydır çalışıyorum ve artık kilo vermek istiyorum. Eşim de 110 civarlarındaydı, kendi kendine dikkatli beslenerek 85kg civarında şu anda. Açıkçası hem onun kilo vermesi beni motive etti. Hem de aynada kendimi görünce beğenmiyorum. 60 kg halim benim için ideal. Bayramda ir akrabamın yanına gidiyoruz ve kalabalık olacağız. Acaba bayram sonuna mı bıraksam diye düşündüm. Ama ne kadar erken o kadar iyi dedim kendi kendime. Dün weight watchers diyetine başladım. Daha önce bu diyetle 7 kilo vermiştim. Şimdi tekrar yapabilirim diye düşünüyorum.
Emzirme ve uykusuzluk sebep olabilir bence. Kızım hem çok emiyordu hem de çok az uyuyordu. 4,5 aylıkken işe başladım. tempom çok yoğundu, devamlı bir koşturma halindeydim. uzun süre devamlı kilo kaybettim. sonra ben de bu kilo kaybına güvendim, yemeği abarttım, kilolar sinsi sinsi gelmeye başladı tekrar. Sonunda 75 e kadar geldim ve dur deme zamanı dedim.Hoş geldin canım ❤
Ben de yıllardır hep çok kilo verip aldım hatta en son bu kış bile yine 73e kadar çıkmıştım ve 73'den 63'e inene kadar resmen göbeğim çatladısen nasıl 93'den 63'e hiçbir şey yapmadan indin
hiç iyi değilim ful ilaç içip yatıyom eve gidince daha da tartılmadım cnm yarın orucum büyük ihtimal atarım fazlalık varsa daorkide1453 nerelerdesin canım
bu hafta hiç menü paylaşımını görmedim
bu hafta süpriz bi eksi bekliyorum bak ona göre
umutlandırdın bizi napıyım
sibel can gibiyim alıp alıp veriyorum diyosun yaniben 31 yaşındayım, zaten kilo almaya meyilli bir yapım var. 23-24 yaşımdan beri verip alıyorum. 3 sene önce doğum yaptığımda hastaneden dönüş kilom 93 tü. ilk 1 buçuk sene hiçbir şey yapmadan 63 lere kadar düştüm. sonra da almaya başladım. Şu anda 75 kiloyum. Hep çalışan biriydim. son bir senedir çalışma hayatından uzak kaldım. Yaşadığımız şehri değiştirdik, annemlerle aynı yerde yaşamaya başladık. Burada hep misafirlikler, ikramlar bol boldu :) 2 aydır çalışıyorum ve artık kilo vermek istiyorum. Eşim de 110 civarlarındaydı, kendi kendine dikkatli beslenerek 85kg civarında şu anda. Açıkçası hem onun kilo vermesi beni motive etti. Hem de aynada kendimi görünce beğenmiyorum. 60 kg halim benim için ideal. Bayramda ir akrabamın yanına gidiyoruz ve kalabalık olacağız. Acaba bayram sonuna mı bıraksam diye düşündüm. Ama ne kadar erken o kadar iyi dedim kendi kendime. Dün weight watchers diyetine başladım. Daha önce bu diyetle 7 kilo vermiştim. Şimdi tekrar yapabilirim diye düşünüyorum.
Hiç sormasibel can gibiyim alıp alıp veriyorum diyosun yaniama istediğinde verebilmen güzel, kilo verme yöntemlerine de hakimsin gördüğüm kadarı ile (bu arada weight watchers diyetine baktım ama puan, kalori hesabı felan çok yapabildiğim şeyler değil benim ) bence aradığın sadece motive o nedenle diyet grupları tam bize göre
bende 34 yaşındayım masa başı bir işte çalışıyorum, bende 1.5 sene önce 77 ile başlayıp 62 ile mezun olmuştum sonra yine aldım 68 ile listeye girdim şimdi 64-65 civarındayım
gezme olunca bizde bırakıyoruz orucu valla Allah affetsindimi aynen bende sasirdim ve bayada yedik ettik Allah affetsin bir iki gün orucumu birakmak durumunda kaldim
yok canim tr den geldiler 7 günlügüne 5 gün bizde kaldilar 2 günde avusturyada bi arkadaslarina gitiler
aynen bizede minik bi tatil gibi oldu
zaten ortalarda olmamandan anlamalıydım dimihiç iyi değilim ful ilaç içip yatıyom eve gidince daha da tartılmadım cnm yarın orucum büyük ihtimal atarım fazlalık varsa da
aslında ideal kilomuza indiğimizde ben bu kadar al ver yapacağımızı düşünmüyorumHiç sormaİstediğimde verebiliyordum, ama sen son diyeti 5-6 sene önce yaptım. Bakalım inşallah bu sefer de başarılı olurum. Bir de ister istemez insan düşünüyor, ben hepkilo alıp verecek miyim diye, iştahlı insan olmak zor bir şey valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?