- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.661
Canım ben bugün girdim birşeyler yazdım ama s3n görmemişsin arada kaynamış galiba yazdıklarım tatlım ama evet fiziken olmasa da ruhen tatile çıktım galiba
canım haklısın yaz geldi hepimiz diyete uzağız gezmek yemek içmek istiyoruz ama yazla birlikte saklayamadığımız bi kilo gerçeğimizde varCanım ben bugün girdim birşeyler yazdım ama s3n görmemişsin arada kaynamış galiba yazdıklarım tatlım ama evet fiziken olmasa da ruhen tatile çıktım galibakendimi hiç burda hissetmiyorum bedenim burda ruhum kimbilir nereler de
AYNEN SİZEDE İYİ OLMUŞTUR TRDEN BİRİNİ GÖRMEKdimi aynen bende sasirdim ve bayada yedik ettik Allah affetsin bir iki gün orucumu birakmak durumunda kaldim
yok canim tr den geldiler 7 günlügüne 5 gün bizde kaldilar 2 günde avusturyada bi arkadaslarina gitiler
aynen bizede minik bi tatil gibi oldu
Çünkü yaz geldi kaptanım geziyok ahahahhahahahakızlar hepinizin takımdan neden bu kadar uzaklaştığını öğrenmek istiyorum ama burdan ama özelden
orkide1453
blonde ambition
E ELF_LR35
melisa-
B Baharyagmuru35
ucukgenclik
Yok kuzum giriyorum hep dünde girdim bugün de girdim ama sadece eskisi gibi bir enerjide değilim psikolojik sebeplerden de ötürü enerjim düştü biraz problemlerimiz var eşimle yoksa hala vermem gereken kilo var ve sana katılıyorum bizim boyumuza aslında 55 ideal ben de 1.62yim ve 58in altında hiç olmadım canm hatta en son 58i göreli de belki 8-10yıl oldu o dercecanım haklısın yaz geldi hepimiz diyete uzağız gezmek yemek içmek istiyoruz ama yazla birlikte saklayamadığımız bi kilo gerçeğimizde var
diyet yapıyorsam girerim yoksa çok uğramam diyosun yani
Hoşgeldin canım bol eksiler :)herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Herkese hedefine ulaşmada başarılar dilerim. ben de 75 kgyum, hedefim 60.
hee kapataydık grubu hepimiz gezeydik o zamanÇünkü yaz geldi kaptanım geziyok ahahahhahahaha
işte görmek istediğim yellow bu işteYok kuzum giriyorum hep dünde girdim bugün de girdim ama sadece eskisi gibi bir enerjide değilim psikolojik sebeplerden de ötürü enerjim düştü biraz problemlerimiz var eşimle yoksa hala vermem gereken kilo var ve sana katılıyorum bizim boyumuza aslında 55 ideal ben de 1.62yim ve 58in altında hiç olmadım canm hatta en son 58i göreli de belki 8-10yıl oldu o derceondan 58e bile ulasmak zor olacaktı ama dedigin gibi 55 olmaya calismak zorundayiz ve aslinda 64ü göreli 1ayı gecmisti simdiye 58-59 olmaliydim ama 1.5 aydır diyet modumda özel hayatmdan dolayı toplayamadım geri basliyorum diyorum baslayamıyorum yoksa ben şimdi ye çoktaaann 5li rakamlara geçmiştim kış ki motive olaydı ama kendime çekidüzen verme kararı aldım sonuçta benim kendimi salmam hayatımı duzeltmiycek tam tersine kilo alıcağîm için iyice psikolojimi bozucak canım bugün itibari ile pide,tatlı,dondurma,meyve,çikolata defterini komple kapatıyorum ve atıştırma yerine yine kahve ve bitki çayı ile kendimi oyamıyorum koşu bandını salona getirip kuruyorum gözüm un önünde dursun boşluk bulduğum an çıkayım tamam mı yeni kararlar aldım gene hemen kendime çeki düzen veriyorum
Şişmana şiddet varhee kapataydık grubu hepimiz gezeydik o zaman
Eşle ara bozulunca çekilmiyor günler sorun ne bilmiyorum ama oturup konuşsanız çözüme kavuşmaz mı şöyle rakı balık yapsan ramazandan sonraYok kuzum giriyorum hep dünde girdim bugün de girdim ama sadece eskisi gibi bir enerjide değilim psikolojik sebeplerden de ötürü enerjim düştü biraz problemlerimiz var eşimle yoksa hala vermem gereken kilo var ve sana katılıyorum bizim boyumuza aslında 55 ideal ben de 1.62yim ve 58in altında hiç olmadım canm hatta en son 58i göreli de belki 8-10yıl oldu o derceondan 58e bile ulasmak zor olacaktı ama dedigin gibi 55 olmaya calismak zorundayiz ve aslinda 64ü göreli 1ayı gecmisti simdiye 58-59 olmaliydim ama 1.5 aydır diyet modumda özel hayatmdan dolayı toplayamadım geri basliyorum diyorum baslayamıyorum yoksa ben şimdi ye çoktaaann 5li rakamlara geçmiştim kış ki motive olaydı ama kendime çekidüzen verme kararı aldım sonuçta benim kendimi salmam hayatımı duzeltmiycek tam tersine kilo alıcağîm için iyice psikolojimi bozucak canım bugün itibari ile pide,tatlı,dondurma,meyve,çikolata defterini komple kapatıyorum ve atıştırma yerine yine kahve ve bitki çayı ile kendimi oyamıyorum koşu bandını salona getirip kuruyorum gözüm un önünde dursun boşluk bulduğum an çıkayım tamam mı yeni kararlar aldım gene hemen kendime çeki düzen veriyorum
aslında ideal kilomuza indiğimizde ben bu kadar al ver yapacağımızı düşünmüyorum
mesela benim boyum 1.64 benim ideal kilom 55 ama benim inebildiğim minimum rakam 62 , ben bi 5 li rakamlara inebilsem 6 lara çok çıkacağımı düşünmüyorum ama mesele inebilmekte
hayatında yemek konusunda vazgeçemediğin şey nedir
Hoşgeldin canım bol eksiler :)
O calissin biz burda yerizDoğru diyorsun kuzum ama eşin bir yandan sen çalışırsanız belki eşinin gelmesi daha hızlı olur dedim de bartu daha önemli şuan .
Dimi bak ben iki arada giriyorum yazmasam bile okuyorum en azından
Tr den miydi onlar bende fransa dan falan diye düşünmüştüm dolu dolu geçmiş tatilleri size de değişiklik olmuştur.
Iyiyim.canim sen nasılsın
Beni etiketleyip bana cevap vermeyen bukidimi aynen bende sasirdim ve bayada yedik ettik Allah affetsin bir iki gün orucumu birakmak durumunda kaldim
yok canim tr den geldiler 7 günlügüne 5 gün bizde kaldilar 2 günde avusturyada bi arkadaslarina gitiler
aynen bizede minik bi tatil gibi oldu
Sagol kuzum amin insallah krediye bulasmadan evimizi alalim sonrasi burda kendi yagimizda kavruluruz zatenGecmis olsaun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar simdi daha iyi bir daha kulagim agriyor deme di
Cok yogunum hic vaktim yok misafir çocuğun hastaligi valiz hazirlama derken okudum ama yazamadim
tugbaFB ceviz zarini okumustum ama hic denedim bundan sonra bende biriktiririm canim sagol
ucukgenclik gecmis olsun kuzum dislerini uyurken mi sıkıyorsun yada gicirdatıyorsun dislik kullanamazmisin uyurken
kaptinn esinin işe gitme tarihi belli olmus hakkinizda hayirlisi olsun insallah ev de alirsiniz allah kavustursun fistik
inşallah canım ama en azından benim psikolojime çok iyi geleceği kesinişte görmek istediğim yellow bu işte
kesinlikle haklısın bozuk psikolojini kilo alarak daha da bozacaksın
yediğinde içtiğinde düzeliyor mu hayır
(bu arada inşallah en kısa zamanda eşinle sorunlarınızı halledersiniz cnmtatil iyi gelecek size
Yok canım daha önce bahsetmiştim yaa öyle konuşmayla çözülmüyor ben artk pek de düzelecek inancında diilim açıkçası o beklentilerim düşüncelerim biteli çok oldu ben artk kendimi nasl hayata adapte ederim nasıl mutlu olurum bu sıkıntıları kendimden nasıl uzak tutarım düşüncelerindeyim benim psikolojim artk kaldırmıyor bir çıkış yolu arıyorum kendimeEşle ara bozulunca çekilmiyor günler sorun ne bilmiyorum ama oturup konuşsanız çözüme kavuşmaz mı şöyle rakı balık yapsan ramazandan sonra
yarın başlayım cnm cidden okuyup çıkıyorum başım çok kötü belki akşam iğne yaptırırımzaten ortalarda olmamandan anlamalıydım dimi
hemen toparlanıyorsun bugün itibari ile menü paylaşımını yap takipteyim
cnm ben de spora başlıycam dedim dedim migren tuttu ne olacak bu migrenim yaYok kuzum giriyorum hep dünde girdim bugün de girdim ama sadece eskisi gibi bir enerjide değilim psikolojik sebeplerden de ötürü enerjim düştü biraz problemlerimiz var eşimle yoksa hala vermem gereken kilo var ve sana katılıyorum bizim boyumuza aslında 55 ideal ben de 1.62yim ve 58in altında hiç olmadım canm hatta en son 58i göreli de belki 8-10yıl oldu o derceondan 58e bile ulasmak zor olacaktı ama dedigin gibi 55 olmaya calismak zorundayiz ve aslinda 64ü göreli 1ayı gecmisti simdiye 58-59 olmaliydim ama 1.5 aydır diyet modumda özel hayatmdan dolayı toplayamadım geri basliyorum diyorum baslayamıyorum yoksa ben şimdi ye çoktaaann 5li rakamlara geçmiştim kış ki motive olaydı ama kendime çekidüzen verme kararı aldım sonuçta benim kendimi salmam hayatımı duzeltmiycek tam tersine kilo alıcağîm için iyice psikolojimi bozucak canım bugün itibari ile pide,tatlı,dondurma,meyve,çikolata defterini komple kapatıyorum ve atıştırma yerine yine kahve ve bitki çayı ile kendimi oyamıyorum koşu bandını salona getirip kuruyorum gözüm un önünde dursun boşluk bulduğum an çıkayım tamam mı yeni kararlar aldım gene hemen kendime çeki düzen veriyorum
Canım susuzlukta en çok tetikleyen şeylerden biri sen oruç tutuyorsun vücut susuz kalıyor beyne yeterli şu gitmediği için iyice miğreni tetikleyip damarların kasılmasına neden oluyor bukadar zorluyorsa tutma bence sağlık sorunu var sonuçta canım birde dr ye görün bukadar sık tutmasıyla ilgili bir şeyler yapıyorlar benim bir dönem hem çok sık hemde çok farklı şekilde tutma olmuştu tomografi çekildi testler vs. Sonra dr. Migrenin şekil değiştirmiş dedi değişik ilaçlar verip bir dönem düzenli kullandırdı sonra düzeldi canım bidaha öyle 2günde bir migren tutması olmadı şimdi ayda 1 yada bazen 4 ayda 6 ayda bir bile olabiliyor yani hatta iğnelik hale hiç gelmiyorcnm ben de spora başlıycam dedim dedim migren tuttu ne olacak bu migrenim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?