Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition erken tatile mi çıktın nerdesin
B Baharyagmuru35 sende aynı şekilde
Canım ben bugün girdim birşeyler yazdım ama s3n görmemişsin arada kaynamış galiba yazdıklarım tatlım ama evet fiziken olmasa da ruhen tatile çıktım galiba kendimi hiç burda hissetmiyorum bedenim burda ruhum kimbilir nereler de

canım haklısın yaz geldi hepimiz diyete uzağız gezmek yemek içmek istiyoruz ama yazla birlikte saklayamadığımız bi kilo gerçeğimizde var
diyet yapıyorsam girerim yoksa çok uğramam diyosun yani

AYNEN SİZEDE İYİ OLMUŞTUR TRDEN BİRİNİ GÖRMEK

canım haklısın yaz geldi hepimiz diyete uzağız gezmek yemek içmek istiyoruz ama yazla birlikte saklayamadığımız bi kilo gerçeğimizde var
diyet yapıyorsam girerim yoksa çok uğramam diyosun yani
Yok kuzum giriyorum hep dünde girdim bugün de girdim ama sadece eskisi gibi bir enerjide değilim psikolojik sebeplerden de ötürü enerjim düştü biraz problemlerimiz var eşimle yoksa hala vermem gereken kilo var ve sana katılıyorum bizim boyumuza aslında 55 ideal ben de 1.62yim ve 58in altında hiç olmadım canm hatta en son 58i göreli de belki 8-10yıl oldu o derce ondan 58e bile ulasmak zor olacaktı ama dedigin gibi 55 olmaya calismak zorundayiz ve aslinda 64ü göreli 1ayı gecmisti simdiye 58-59 olmaliydim ama 1.5 aydır diyet modumda özel hayatmdan dolayı toplayamadım geri basliyorum diyorum baslayamıyorum yoksa ben şimdi ye çoktaaann 5li rakamlara geçmiştim kış ki motive olaydı ama kendime çekidüzen verme kararı aldım sonuçta benim kendimi salmam hayatımı duzeltmiycek tam tersine kilo alıcağîm için iyice psikolojimi bozucak canım bugün itibari ile pide,tatlı,dondurma,meyve,çikolata defterini komple kapatıyorum ve atıştırma yerine yine kahve ve bitki çayı ile kendimi oyamıyorum koşu bandını salona getirip kuruyorum gözüm un önünde dursun boşluk bulduğum an çıkayım tamam mı yeni kararlar aldım gene hemen kendime çeki düzen veriyorum

işte görmek istediğim yellow bu işte
kesinlikle haklısın bozuk psikolojini kilo alarak daha da bozacaksın
yediğinde içtiğinde düzeliyor mu hayır
(bu arada inşallah en kısa zamanda eşinle sorunlarınızı halledersiniz cnm tatil iyi gelecek size

hee kapataydık grubu hepimiz gezeydik o zaman
Şişmana şiddet var yedik şaplağı ama ben artık son gezimi yaptım eve geldim. Pazardan beri hep bi yerlerdeydim sıkıldım öncesinde de istanbuldan misafir gelmişti kaynanamlara onunla sülale gezileri yaptık temizlikti bilmem ne kızmakta haklısın aksattık burayı kaptanım gel öpüşüp barışalım

Eşle ara bozulunca çekilmiyor günler sorun ne bilmiyorum ama oturup konuşsanız çözüme kavuşmaz mı şöyle rakı balık yapsan ramazandan sonra

bence ideal kilo, kendimi iyi hissettiğim kilo, aynaya bakınca tamamdır diyeceğim kilo. Her 1.64 boyu olan 55 kilo olamıyor sonuçta. İlla 55 e ineceğim diye de kendini sıkma. Tabi inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz

Benim en büyük zaafım tatlı. Tatlı yapıyor zaten beni böyle. Normalde yemeği falan çok az yerim. Amam tatlı beni mahvediyor. Meyve de çok severim. Allahtan yaptığım diyette meyve serbest. Zaten dukan falan hiç denemedim meyve olmadığı için.

Hoşgeldin canım bol eksiler :)

Hoşbulduk, hepimize inşallah

O calissin biz burda yeriz ben oglumla gezcem

Beni etiketleyip bana cevap vermeyen buki

Sagol kuzum amin insallah krediye bulasmadan evimizi alalim sonrasi burda kendi yagimizda kavruluruz zaten

inşallah canım ama en azından benim psikolojime çok iyi geleceği kesin
Eşle ara bozulunca çekilmiyor günler sorun ne bilmiyorum ama oturup konuşsanız çözüme kavuşmaz mı şöyle rakı balık yapsan ramazandan sonra
Yok canım daha önce bahsetmiştim yaa öyle konuşmayla çözülmüyor ben artk pek de düzelecek inancında diilim açıkçası o beklentilerim düşüncelerim biteli çok oldu ben artk kendimi nasl hayata adapte ederim nasıl mutlu olurum bu sıkıntıları kendimden nasıl uzak tutarım düşüncelerindeyim benim psikolojim artk kaldırmıyor bir çıkış yolu arıyorum kendime

cnm ben de spora başlıycam dedim dedim migren tuttu ne olacak bu migrenim ya

cnm ben de spora başlıycam dedim dedim migren tuttu ne olacak bu migrenim ya
Canım susuzlukta en çok tetikleyen şeylerden biri sen oruç tutuyorsun vücut susuz kalıyor beyne yeterli şu gitmediği için iyice miğreni tetikleyip damarların kasılmasına neden oluyor bukadar zorluyorsa tutma bence sağlık sorunu var sonuçta canım birde dr ye görün bukadar sık tutmasıyla ilgili bir şeyler yapıyorlar benim bir dönem hem çok sık hemde çok farklı şekilde tutma olmuştu tomografi çekildi testler vs. Sonra dr. Migrenin şekil değiştirmiş dedi değişik ilaçlar verip bir dönem düzenli kullandırdı sonra düzeldi canım bidaha öyle 2günde bir migren tutması olmadı şimdi ayda 1 yada bazen 4 ayda 6 ayda bir bile olabiliyor yani hatta iğnelik hale hiç gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…