Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim de eşimle ciddi problemlerim var, ben bunu motivasyon kaynağı haline getirmeye çalışıyorum. 1 senedir düzelmeyecek bir durumun içindeyiz. Daha önce bahsettiğim gibi annemlerin olduğu şehire taşındık, işi bırakmak durumunda kalmıştım. Şimdi işim var, yeni bir sektördeyim. İnşallah bu sektörde birz daha ilerlemeyi ve 35 yaşında boşanmayı hedefliyorum. 3 yaşında kızım var. Artık tartışmalarımızdan çok etkilenmeye başladı. Kızımı maddi açıdan geri bırakmayacak parayı kazanıp yalnız anne olmak istiyorum. Eminim ki o zaman daha iyi bir ilişkimiz olacak kızımla.

Kızlar 2 saat önce kekik çayı içmiştim şimdi de 1 koca kupa sütlü kahve yaptm kendime afiyetle içtim ve bisikletime oturdum başladım sürmeye
Sur sur sen ortalar da yokken ben gecen hafta 1.4 verdim bu hafta da biraz once tartildim 1.2 ben bu hafta mezun oluyorum verecek pek birsey kalmadi

Uyurken sıkıyorum muhtemelen canım dişlik olayını bilmiyordum onu araştırıcam, dişçimde melisa çayı iç dedi.

62 ile iyiyim aslinda ama 58 le cok daha iyi olurum eminim
Artik bi süre sütlü tatli ile idare edeceksin meyve benim icinde ölcusunde oldugu sürece yenilebilir

allah yardımcın olsun yellow cum keşke bi çözüm üretebilsek ama herşey eşinde bitiyor

cnm reglim bi haftadır tutumuyom

❤❤
Ihmal etmeyelim kuzum elimizden geldigi kadar son kilolarin bak

cnm kaç doktora gittim emar lar tmografi eeg çekildi benimkini strese bağladılar ee antidepresan da kullanıyorum ama yok yine tutuyor yani çok yoruldum çocuklarım bile başım ağrıyor deyince anlayışlı davranıyor çok üzülüyorum

Hoşgeldin canım aramıza

Kızlar 2 saat önce kekik çayı içmiştim şimdi de 1 koca kupa sütlü kahve yaptm kendime afiyetle içtim ve bisikletime oturdum başladım sürmeye
yellow o deli gibi cardıo videosu yapıp terlediğim kış günlerini özledim biran evvel başlamam lazım

62 ile iyiyim aslinda ama 58 le cok daha iyi olurum eminim
Artik bi süre sütlü tatli ile idare edeceksin meyve benim icinde ölcusunde oldugu sürece yenilebilir
Mezun olmak istiyor yazarsin artik listeye tubim benimki artik yeter boyumla kilom arasinda - 8.5 fark var 172 ye 63.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…