- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.681
inşallah canım ama en azından benim psikolojime çok iyi geleceği kesin
Yok canım daha önce bahsetmiştim yaa öyle konuşmayla çözülmüyor ben artk pek de düzelecek inancında diilim açıkçası o beklentilerim düşüncelerim biteli çok oldu ben artk kendimi nasl hayata adapte ederim nasıl mutlu olurum bu sıkıntıları kendimden nasıl uzak tutarım düşüncelerindeyim benim psikolojim artk kaldırmıyor bir çıkış yolu arıyorum kendime
Sur sur sen ortalar da yokken ben gecen hafta 1.4 verdim bu hafta da biraz once tartildim 1.2Kızlar 2 saat önce kekik çayı içmiştimşimdi de 1 koca kupa sütlü kahve yaptm kendime afiyetle içtim ve bisikletime oturdum başladım sürmeye
Uyurken sıkıyorum muhtemelen canım dişlik olayını bilmiyordum onu araştırıcam, dişçimde melisa çayı iç dedi.Gecmis olsaun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar simdi daha iyi bir daha kulagim agriyor deme di
Cok yogunum hic vaktim yok misafir çocuğun hastaligi valiz hazirlama derken okudum ama yazamadim
tugbaFB ceviz zarini okumustum ama hic denedim bundan sonra bende biriktiririm canim sagol
ucukgenclik gecmis olsun kuzum dislerini uyurken mi sıkıyorsun yada gicirdatıyorsun dislik kullanamazmisin uyurken
@kaptinn esinin işe gitme tarihi belli olmus hakkinizda hayirlisi olsun insallah ev de alirsiniz allah kavustursun fistik
62 ile iyiyim aslinda ama 58 le cok daha iyi olurum eminimbence ideal kilo, kendimi iyi hissettiğim kilo, aynaya bakınca tamamdır diyeceğim kilo. Her 1.64 boyu olan 55 kilo olamıyor sonuçta. İlla 55 e ineceğim diye de kendini sıkma. Tabi inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz
Benim en büyük zaafım tatlı. Tatlı yapıyor zaten beni böyle. Normalde yemeği falan çok az yerim. Amam tatlı beni mahvediyor. Meyve de çok severim. Allahtan yaptığım diyette meyve serbest. Zaten dukan falan hiç denemedim meyve olmadığı için.
Hoşbulduk, hepimize inşallah
Aynen canım ben de spor salonunda gidiyordum burada gittiğim yer el değiştirdi. Yeni sahiplerine Alışamadım daha hiç gitmedim.bende bir başlayıp bir bırakıyorum hiç hoş olmuıyor
allah yardımcın olsun yellow cum keşke bi çözüm üretebilsek ama herşey eşinde bitiyorinşallah canım ama en azından benim psikolojime çok iyi geleceği kesin
Yok canım daha önce bahsetmiştim yaa öyle konuşmayla çözülmüyor ben artk pek de düzelecek inancında diilim açıkçası o beklentilerim düşüncelerim biteli çok oldu ben artk kendimi nasl hayata adapte ederim nasıl mutlu olurum bu sıkıntıları kendimden nasıl uzak tutarım düşüncelerindeyim benim psikolojim artk kaldırmıyor bir çıkış yolu arıyorum kendime
Günaydın tatlım
cnm reglim bi haftadır tutumuyomCanım susuzlukta en çok tetikleyen şeylerden biri sen oruç tutuyorsun vücut susuz kalıyor beyne yeterli şu gitmediği için iyice miğreni tetikleyip damarların kasılmasına neden oluyor bukadar zorluyorsa tutma bence sağlık sorunu var sonuçta canım birde dr ye görün bukadar sık tutmasıyla ilgili bir şeyler yapıyorlar benim bir dönem hem çok sık hemde çok farklı şekilde tutma olmuştu tomografi çekildi testler vs. Sonra dr. Migrenin şekil değiştirmiş dedi değişik ilaçlar verip bir dönem düzenli kullandırdı sonra düzeldi canım bidaha öyle 2günde bir migren tutması olmadı şimdi ayda 1 yada bazen 4 ayda 6 ayda bir bile olabiliyor yani hatta iğnelik hale hiç gelmiyor
Tam adi dis koruma plagi yada gece plağı falan olmasi lazim canim bir bak istersenUyurken sıkıyorum muhtemelen canım dişlik olayını bilmiyordum onu araştırıcam, dişçimde melisa çayı iç dedi.
Şişmana şiddet varyedik şaplağı ama ben artık son gezimi yaptım eve geldim. Pazardan beri hep bi yerlerdeydim sıkıldım öncesinde de istanbuldan misafir gelmişti kaynanamlara onunla sülale gezileri yaptık temizlikti bilmem ne kızmakta haklısın aksattık burayı kaptanım gel öpüşüp barışalım
cnm kaç doktora gittim emar lar tmografi eeg çekildi benimkini strese bağladılar ee antidepresan da kullanıyorum ama yok yine tutuyor yani çok yoruldum çocuklarım bile başım ağrıyor deyince anlayışlı davranıyor çok üzülüyorumCanım susuzlukta en çok tetikleyen şeylerden biri sen oruç tutuyorsun vücut susuz kalıyor beyne yeterli şu gitmediği için iyice miğreni tetikleyip damarların kasılmasına neden oluyor bukadar zorluyorsa tutma bence sağlık sorunu var sonuçta canım birde dr ye görün bukadar sık tutmasıyla ilgili bir şeyler yapıyorlar benim bir dönem hem çok sık hemde çok farklı şekilde tutma olmuştu tomografi çekildi testler vs. Sonra dr. Migrenin şekil değiştirmiş dedi değişik ilaçlar verip bir dönem düzenli kullandırdı sonra düzeldi canım bidaha öyle 2günde bir migren tutması olmadı şimdi ayda 1 yada bazen 4 ayda 6 ayda bir bile olabiliyor yani hatta iğnelik hale hiç gelmiyor
Essahmı diyon kızSur sur sen ortalar da yokken ben gecen hafta 1.4 verdim bu hafta da biraz once tartildim 1.2ben bu hafta mezun oluyorum verecek pek birsey kalmadi
Hoşgeldin canım aramızaben 31 yaşındayım, zaten kilo almaya meyilli bir yapım var. 23-24 yaşımdan beri verip alıyorum. 3 sene önce doğum yaptığımda hastaneden dönüş kilom 93 tü. ilk 1 buçuk sene hiçbir şey yapmadan 63 lere kadar düştüm. sonra da almaya başladım. Şu anda 75 kiloyum. Hep çalışan biriydim. son bir senedir çalışma hayatından uzak kaldım. Yaşadığımız şehri değiştirdik, annemlerle aynı yerde yaşamaya başladık. Burada hep misafirlikler, ikramlar bol boldu :) 2 aydır çalışıyorum ve artık kilo vermek istiyorum. Eşim de 110 civarlarındaydı, kendi kendine dikkatli beslenerek 85kg civarında şu anda. Açıkçası hem onun kilo vermesi beni motive etti. Hem de aynada kendimi görünce beğenmiyorum. 60 kg halim benim için ideal. Bayramda ir akrabamın yanına gidiyoruz ve kalabalık olacağız. Acaba bayram sonuna mı bıraksam diye düşündüm. Ama ne kadar erken o kadar iyi dedim kendi kendime. Dün weight watchers diyetine başladım. Daha önce bu diyetle 7 kilo vermiştim. Şimdi tekrar yapabilirim diye düşünüyorum.
yellow o deli gibi cardıo videosu yapıp terlediğim kış günlerini özledim biran evvel başlamam lazımKızlar 2 saat önce kekik çayı içmiştimşimdi de 1 koca kupa sütlü kahve yaptm kendime afiyetle içtim ve bisikletime oturdum başladım sürmeye
Sende mi dislerini gicirdatiyorsun geceleriUyurken sıkıyorum muhtemelen canım dişlik olayını bilmiyordum onu araştırıcam, dişçimde melisa çayı iç dedi.
Mezun olmak istiyor yazarsin artik listeye tubim62 ile iyiyim aslinda ama 58 le cok daha iyi olurum eminim
Artik bi süre sütlü tatli ile idare edeceksinmeyve benim icinde ölcusunde oldugu sürece yenilebilir
Canım benim bu hafta finallerim başladı bir de tez yazımı derken iş okul buraya sadece yeme menümü ve gece girdiğim için kaldığım yerden okuyup yorum yapıyorum zaten fark etmişsinizdir. Geç cvp verdiğim için tez bitince rahata kavuşucam.kızlar hepinizin takımdan neden bu kadar uzaklaştığını öğrenmek istiyorum ama burdan ama özelden
orkide1453
blonde ambition
@ELF_LR35
@berkas
@Mavi95
ucukgenclik
Tamam kuzum az kilomuz kaldi verip kurtulalimyarın başlayım cnm cidden okuyup çıkıyorum başım çok kötü belki akşam iğne yaptırırım
Cok cok iyi fistik gibisin iste yeter bencede ✌✌Mezun olmak istiyor yazarsin artik listeye tubimbenimki artik yeter boyumla kilom arasinda - 8.5 fark var 172 ye 63.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?