Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin aramizaumarim hedefledigin kiloya saglikli ,keyifli azimle ulasilirsin.
Olabilecek en kisa sürede

Bana şu sebepten cok giremeyecegim deyin canimi yeyin
Allahim zihin acikligi versin canim

Kuzum hersey eşinde bitiyor
Ne akılsız bu adamlar yaa
Bi hiç uğruna nelerden vazgeçmeyi göze alıyorlar
Kızını alıp tatile mi gitseniz haber vermeden belki aklı başına gelir

tugbaFB teşekkür ederim canım. Şu anda boşansam yeterli gelire sahip değilim. Her akşam evde sabır çekip dolaşıyorum resmen, o günün gelmesini iple çekiyorum. Aldatma yok, şiddet yok ama psikolojik şiddet ve en ufak bir konuda bile anlaşamama var. Umursamazlık var. bir senedir çözmek için uğraşıyordum, artık ben de uğraşmıyorum. Ben tek başıma karar vermedim, tek başıma imza atmadım evlenirken. Eşim gözden çıkarmış zaten, ben de çıkardım ama zamanını bekliyorum.

kızlar hepinizin takımdan neden bu kadar uzaklaştığını öğrenmek istiyorum ama burdan ama özelden

orkide1453
@yellow girl
E ELF_LR35
@berkas
B Baharyagmuru35
ucukgenclik
Canım ben sağlık nedeniyle uzaklaşmak mecburiyetinde kaldım şükür dün gecemiz rahat geçti uykumu da aldım bugün girebildim ama uzun süreli uykusuzlukta sadece burayı değil tüm işleri boşvermiştim çok huysuz ve agresiftim tüm sosyal hayatımı askıya almıştım oruç tutmayı da bırakmadım çünkü bu arada o da etkiledi ama dün gece iyiydik yarında dr kontrolu var daha iyi olacagız inşallah sosyal medya da başka adres te verebilirim bu güzel dostluğu bozmak istemem kendi adıma birde buraya giremediğim süre boyunca diyetimi de uygulayamadım ya artı çıkarım cumaya ya sabit yiyiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…