- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.701
Hosgeldin aramizaben 31 yaşındayım, zaten kilo almaya meyilli bir yapım var. 23-24 yaşımdan beri verip alıyorum. 3 sene önce doğum yaptığımda hastaneden dönüş kilom 93 tü. ilk 1 buçuk sene hiçbir şey yapmadan 63 lere kadar düştüm. sonra da almaya başladım. Şu anda 75 kiloyum. Hep çalışan biriydim. son bir senedir çalışma hayatından uzak kaldım. Yaşadığımız şehri değiştirdik, annemlerle aynı yerde yaşamaya başladık. Burada hep misafirlikler, ikramlar bol boldu :) 2 aydır çalışıyorum ve artık kilo vermek istiyorum. Eşim de 110 civarlarındaydı, kendi kendine dikkatli beslenerek 85kg civarında şu anda. Açıkçası hem onun kilo vermesi beni motive etti. Hem de aynada kendimi görünce beğenmiyorum. 60 kg halim benim için ideal. Bayramda ir akrabamın yanına gidiyoruz ve kalabalık olacağız. Acaba bayram sonuna mı bıraksam diye düşündüm. Ama ne kadar erken o kadar iyi dedim kendi kendime. Dün weight watchers diyetine başladım. Daha önce bu diyetle 7 kilo vermiştim. Şimdi tekrar yapabilirim diye düşünüyorum.
Ben de fark etmiyorum ama diş köklerimi hep çatlatmışım kökten çürüme yapmış görünürde bir şey yok fakat kökler hep çürümüş canımSende mi dislerini gicirdatiyorsun geceleri
Benim dislerim hep döküldü bu sebepten
Hicbiseyde cözüm olmadı ☹
Bana şu sebepten cok giremeyecegim deyin canimi yeyinCanım benim bu hafta finallerim başladı bir de tez yazımı derken iş okul buraya sadece yeme menümü ve gece girdiğim için kaldığım yerden okuyup yorum yapıyorum zaten fark etmişsinizdir. Geç cvp verdiğim için tez bitince rahata kavuşucam.
Kuzum hersey eşinde bitiyorinşallah canım ama en azından benim psikolojime çok iyi geleceği kesin
Yok canım daha önce bahsetmiştim yaa öyle konuşmayla çözülmüyor ben artk pek de düzelecek inancında diilim açıkçası o beklentilerim düşüncelerim biteli çok oldu ben artk kendimi nasl hayata adapte ederim nasıl mutlu olurum bu sıkıntıları kendimden nasıl uzak tutarım düşüncelerindeyim benim psikolojim artk kaldırmıyor bir çıkış yolu arıyorum kendime
Hoşgeldin canım aramıza
Hosgeldin aramizaumarim hedefledigin kiloya saglikli ,keyifli azimle ulasilirsin.
Olabilecek en kisa sürede
tebrik ederim cnm bayılıyorum hedefine ulaşanlaraMezun olmak istiyor yazarsin artik listeye tubimbenimki artik yeter boyumla kilom arasinda - 8.5 fark var 172 ye 63.5
Benim de eşimle ciddi problemlerim var, ben bunu motivasyon kaynağı haline getirmeye çalışıyorum. 1 senedir düzelmeyecek bir durumun içindeyiz. Daha önce bahsettiğim gibi annemlerin olduğu şehire taşındık, işi bırakmak durumunda kalmıştım. Şimdi işim var, yeni bir sektördeyim. İnşallah bu sektörde birz daha ilerlemeyi ve 35 yaşında boşanmayı hedefliyorum. 3 yaşında kızım var. Artık tartışmalarımızdan çok etkilenmeye başladı. Kızımı maddi açıdan geri bırakmayacak parayı kazanıp yalnız anne olmak istiyorum. Eminim ki o zaman daha iyi bir ilişkimiz olacak kızımla.
herkes yapamaz senin yaptigini evladın için bi süre daha boşanacagını bildigin biriyle yaşamak çok takdiri şayan
Belki bu sürede umarim sorunlarınızda cözersiniz
Ay tesekkur ederim kuzucumCok cok iyi fistik gibisin iste yeter bencede ✌✌
Allahtan yardimcisin bir yere gidemeyeceksin
Aynen benimde öle hamilelikte o köklerden çürüyenler un ufak olup ağzıma döküldülerBen de fark etmiyorum ama diş köklerimi hep çatlatmışım kökten çürüme yapmış görünürde bir şey yok fakat kökler hep çürümüş canım
Tesekkur ederim canimtebrik ederim cnm bayılıyorum hedefine ulaşanlara
aynen canim cok iyi geldi vallahAYNEN SİZEDE İYİ OLMUŞTUR TRDEN BİRİNİ GÖRMEK
kiz verdimya yinemi araya kaynadi, hic cevap vermemmiiii ben sanaaaaaaBeni etiketleyip bana cevap vermeyen buki
Canım ben sağlık nedeniyle uzaklaşmak mecburiyetinde kaldım şükür dün gecemiz rahat geçti uykumu da aldım bugün girebildim ama uzun süreli uykusuzlukta sadece burayı değil tüm işleri boşvermiştim çok huysuz ve agresiftim tüm sosyal hayatımı askıya almıştım oruç tutmayı da bırakmadım çünkü bu arada o da etkiledi ama dün gece iyiydik yarında dr kontrolu var daha iyi olacagız inşallah sosyal medya da başka adres te verebilirim bu güzel dostluğu bozmak istemem kendi adıma birde buraya giremediğim süre boyunca diyetimi de uygulayamadım ya artı çıkarım cumaya ya sabit yiyiyorum çünkükızlar hepinizin takımdan neden bu kadar uzaklaştığını öğrenmek istiyorum ama burdan ama özelden
orkide1453
@yellow girl
E ELF_LR35
@berkas
B Baharyagmuru35
ucukgenclik
Ben uzaklasmadim ki hep burdayım spor da devam dyettekızlar hepinizin takımdan neden bu kadar uzaklaştığını öğrenmek istiyorum ama burdan ama özelden
orkide1453
@yellow girl
E ELF_LR35
@berkas
B Baharyagmuru35
ucukgenclik
Vay tebrikler darısı basimizaTesekkur ederim canim
Süper valla sevindim ama arada gel yani özleriz . Darısı başımıza insallahMezun olmak istiyor yazarsin artik listeye tubimbenimki artik yeter boyumla kilom arasinda - 8.5 fark var 172 ye 63.5
Yooo baktm yazdiklarina bana hic bisey yoktuaynen canim cok iyi geldi vallah
kiz verdimya yinemi araya kaynadi, hic cevap vermemmiiii ben sanaaaaaa
Malesef geri 79.2 cıktı hiç gitmemiş bu hafta79.0 çıktım . Sadece 300 gramcik gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?