- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.721
Haklısın canım yarın kabak detoksuna başlıcam hatta isteyen varsa beklerim❤❤
Ihmal etmeyelim kuzum elimizden geldigi kadar son kilolarin bak
Ayy maşalllah canım ya nasıl bu kadar hızlı düştün bizede anlat nasiplenelimMezun olmak istiyor yazarsin artik listeye tubimbenimki artik yeter boyumla kilom arasinda - 8.5 fark var 172 ye 63.5
Aşırı sıcaktı bugün canım Allah bütün oruç tutanların dışardaki insanların yardımcısı olsunAc ve susuz mavi bugün mahvoldu
Amin canım Sagol inşallahAşırı sıcaktı bugün canım Allah bütün oruç tutanların dışardaki insanların yardımcısı olsun
Kesinlikle canım insan geriliyor sonuçta herşey daha zor hale geliyor seni çok çok iyi anliyorum benim de bir kızım var çok şükür 5 yaşında ve ondan baya rahatım yoksa 3 yaşlarında yada daha ufak iken çok sıkıntı yapıyordum ama artk 5 yaşında olunca rahatladım çünki bende hep kızım ilk okul yaşına gelene kadar düzeldi düzeldi baktım düzelmedi zaten o yaşta kızım ve ben tek hayatı her anlamda çok rahat kurarız diye düşünüyordum bu süreçte eşimin düzelmesi için gereken hertürlü desteği de verdim zaten ondan vicdanen aşırı rahatım artk bitse yüzde yüz tek başına onun hatası olarak biteceği için ben çok rahat hayat kuracağım hatta daha mutlu olacağım inancındayım ve bu süreçte senin gibi maddi olarak da kendimi hazırladım zaten hala da devam ediyorum ticaretle uğraşıyor zaten eşim olmasa kazancim da baya katlanacak onun yuzunden daha yavaş ilerliyor ama genede şuan yani artk cok rahat tek yasiycak durumdayim kendi evim ve arabam var zaten sene ye de kızım 6 yaşında olacak ben daha da aktif calısıcam kızımın üzerimde artk bir uykuda kalmadı eşimde olmasa kazancim çok çok daha iyi olacak zaten aslında yenilikler bana hep enerji verir ondan yeni bir sayfa açmayı çok istiyorum ondan neye duzelmezse bari ayrilmayi kabul eder inslh bir türlü kabul etmiyor şimdilik bakalm hayırlısı artıkBenim de eşimle ciddi problemlerim var, ben bunu motivasyon kaynağı haline getirmeye çalışıyorum. 1 senedir düzelmeyecek bir durumun içindeyiz. Daha önce bahsettiğim gibi annemlerin olduğu şehire taşındık, işi bırakmak durumunda kalmıştım. Şimdi işim var, yeni bir sektördeyim. İnşallah bu sektörde birz daha ilerlemeyi ve 35 yaşında boşanmayı hedefliyorum. 3 yaşında kızım var. Artık tartışmalarımızdan çok etkilenmeye başladı. Kızımı maddi açıdan geri bırakmayacak parayı kazanıp yalnız anne olmak istiyorum. Eminim ki o zaman daha iyi bir ilişkimiz olacak kızımla.
Aynen canım bahsetmiştim biliyosunuz benim bile hatta psikoloğlarn bile yapacağı bir şey yok direk sadece kendinde bitiyor herşey bende açıkçası geçen yıllar gibi bi çözüm olsa kendini kurtarsa filan düşüncelerinde hiç diilim insan bir süre ve tüm çaba ve gerekende yapınca artk hayatımdan çıksada kurtulsam diye bakıyorallah yardımcın olsun yellow cum keşke bi çözüm üretebilsek ama herşey eşinde bitiyor
Bende dans etsem zumba filan hem çok verdiriyor sırılsıklam terleyip hemde dans psikolojiyede çok iyi geliyo daha mutlu oluyordum aslında yapmam şart ama bu motellere nasıl dans etcem işte edemiyorumyellow o deli gibi cardıo videosu yapıp terlediğim kış günlerini özledim biran evvel başlamam lazım
Ay aynı anda yazmışız ben de direk yazlik bir ywre gideyim gelmeyeyim diyorum ama çok sınır oldum süreklice söylüyorum bak herşeyi kaybeden bizi bütün hayatın gitse o olan sana olur diyorum yok beynine girmiyor beyni kitlenmiş resmen okadar sınır oluyorum ki dövcem anca hıncını alamam ve acımdan döverim yumrukliyasim var okadar sinir oluyorum artıkKuzum hersey eşinde bitiyor
Ne akılsız bu adamlar yaa
Bi hiç uğruna nelerden vazgeçmeyi göze alıyorlar
Kızını alıp tatile mi gitseniz haber vermeden belki aklı başına gelir
Kesinlikle canım insan geriliyor sonuçta herşey daha zor hale geliyor seni çok çok iyi anliyorum benim de bir kızım var çok şükür 5 yaşında ve ondan baya rahatım yoksa 3 yaşlarında yada daha ufak iken çok sıkıntı yapıyordum ama artk 5 yaşında olunca rahatladım çünki bende hep kızım ilk okul yaşına gelene kadar düzeldi düzeldi baktım düzelmedi zaten o yaşta kızım ve ben tek hayatı her anlamda çok rahat kurarız diye düşünüyordum bu süreçte eşimin düzelmesi için gereken hertürlü desteği de verdim zaten ondan vicdanen aşırı rahatım artk bitse yüzde yüz tek başına onun hatası olarak biteceği için ben çok rahat hayat kuracağım hatta daha mutlu olacağım inancındayım ve bu süreçte senin gibi maddi olarak da kendimi hazırladım zaten hala da devam ediyorum ticaretle uğraşıyor zaten eşim olmasa kazancim da baya katlanacak onun yuzunden daha yavaş ilerliyor ama genede şuan yani artk cok rahat tek yasiycak durumdayim kendi evim ve arabam var zaten sene ye de kızım 6 yaşında olacak ben daha da aktif calısıcam kızımın üzerimde artk bir uykuda kalmadı eşimde olmasa kazancim çok çok daha iyi olacak zaten aslında yenilikler bana hep enerji verir ondan yeni bir sayfa açmayı çok istiyorum ondan neye duzelmezse bari ayrilmayi kabul eder inslh bir türlü kabul etmiyor şimdilik bakalm hayırlısı artık
Canım kıyamam yaaa cocuk da o yaslarda iken cok cok zor oluyor cok iyi anliyorum seni onsan maddi manevi daha hazirda olmuyor yani bende tam oyle idim aynı sayılır bizde de aldatma vs. Yok Ama psikolojik şiddet diyebilirim aynen ve umursamaz resmen bende çok planlı projeli hareket eden idealleri olan tam onun zıttı yapıdayım çok gıcık oluyorum sorumsuzluklarina tahammül edemiyorum aynen ama henüz biraz daha zamana ihtiycan var ondan sabret yoksa çözülemiycek bir şey için tartışınca anca çocuklar etkilendiği ile kalıyor gerisi aynı taş aynı hamam çünki bunlar yasandansan ders alı cam ona göre davranacak yada öz eleştiri yapacak tipler diil hatta karşıdakinin zorla kabul ettirdiği yanlışlarını bile sadece evet kabule diyorum demekle kalıyorlar gene de değişim yok ondan anca ya sen yıpranıyorsun ya çocuk etkileniyor en iyisi hayatında bunu yok saymak bu laf şimdi sana çok imkansız gelebilir bana da söylediklerinde ben de nasl yok sayıdan imkansız karakterime aykırı ya değişecek ya bitecek diye diretiyordum ama savaşa savaşa sonunda kabul ettim kolayca bitmeyecek ve bitene kadar düzelmeyecek bitene kadar yok saymaktan başka çarem yok hayatından şimdiden çıkmış gibi düşün inan 4.5 yaşlarına gelince çok çok rahat olacaksın artk çocuk bile ayrı yaşamanızı tercih eder hale gelecek zaten herşey çok kolaylasacaktugbaFB teşekkür ederim canım. Şu anda boşansam yeterli gelire sahip değilim. Her akşam evde sabır çekip dolaşıyorum resmen, o günün gelmesini iple çekiyorum. Aldatma yok, şiddet yok ama psikolojik şiddet ve en ufak bir konuda bile anlaşamama var. Umursamazlık var. bir senedir çözmek için uğraşıyordum, artık ben de uğraşmıyorum. Ben tek başıma karar vermedim, tek başıma imza atmadım evlenirken. Eşim gözden çıkarmış zaten, ben de çıkardım ama zamanını bekliyorum.
Sağol canım desteğin ve güzel sözlerin için katılıyorum benimde kızımla bağım çok kuvvetli şuan 5 yaşında ama çok olgun duygusal zekası yüksek bir çocuk beni çok iyi anlıyor ve dün gece bile bana babasının yanında anne biz senle ev tutsak babamıza götürmesek olur dimi o gelmesin seni üzüyor diyor çocuk bile hazır artık ben de hazırım ama bu adam medenice boşanmaz tek bekleme sebebim o açıdan zaten yoksa bende sizin gibi daha güzel aile olacağımız düşüncesindeyim keşke eşim de bari o açıdan ikna olsaİkinizi de tebrik ederim kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz için. Ekonomik özgürlüğünüzü aldığınız anda kendinizi daha fazla mutsuz etmeye hiiç değmez bir tane hayatınız var zaten onu da gönlünüzce yaşayın. Benim babam ben bebekken vefat etti biz annemle iki kişilik aile olduk hiç de kimsenin eksikliğini hissetmedim aksine daha sağlam oldu ilişkimiz arkadaş gibiyiz annemle. İnşallah mutlu olursunuz hep
Sağol canım desteğin ve güzel sözlerin için katılıyorum benimde kızımla bağım çok kuvvetli şuan 5 yaşında ama çok olgun duygusal zekası yüksek bir çocuk beni çok iyi anlıyor ve dün gece bile bana babasının yanında anne biz senle ev tutsak babamıza götürmesek olur dimi o gelmesin seni üzüyor diyor çocuk bile hazır artık ben de hazırım ama bu adam medenice boşanmaz tek bekleme sebebim o açıdan zaten yoksa bende sizin gibi daha güzel aile olacağımız düşüncesindeyim keşke eşim de bari o açıdan ikna olsa
Sağol canım şeffaf bir aparat yarın eczaneye sorucamTam adi dis koruma plagi yada gece plağı falan olmasi lazim canim bir bak istersen
Çok sağol canım. 21 hazirana kadar bitirip teslim etmem lazım bayramda biterse ben de bir oh çekicem.Bana şu sebepten cok giremeyecegim deyin canimi yeyin
Allahim zihin acikligi versin canim
Kadınlarda neden diş dökülmesi oluyor acaba annemde bana hamile iken tüm dişleri çürümüşAynen benimde öle hamilelikte o köklerden çürüyenler un ufak olup ağzıma döküldüler
Bende yapmak isterdim ama bayram sonrasi artikHaklısın canım yarın kabak detoksuna başlıcam hatta isteyen varsa beklerim
Demiştim ya 700 gram fazla çıktım ptesiBende yapmak isterdim ama bayram sonrasi artikartıdasın sanırım önlem aldıgına göre
Canım beyinsel psikolojik bir durum bunları düşünsemde olabilcek birşey değil ki canım bizim durum çok farklı yani zaten her çeşit bağımlılık türünde beynin kontrol merkezinde bir problem oluyormuş işlevselliği bağımlılık problemi olmayanlardan farklı yani bunlar da yapılmaması gereken zararlı ve bağımlı olduğu şeye karşı istek geldiği an beynin kontrol merkezi kontrol edilemiyor tamamen dürtüsel hareket ediyorlar yani beynin o kısımdaki sorunu nu psikiyatrinin yazdığı haplar değişitirip düzeltiyor aslında ilaç kullanılıp aynı zamanda da terapi ve hobilerle desteklemesi lazım ancak o şekilde o süreci de bir ara yaptk ben itelemesen hiçbirini uygulanıyor yani çocuk la uğraşır gibi hepssi için ikna ve çaba ile uğraşmak gerekiyor benim için çok yorucu çok zor bir süreç oluyor onuda maddi manevi kaldırabilsek durumda hiç diilim eskiden ne kadar da güçlü ve savasçı biriymişim şaşıyorum valla şimdi ise vazgeçmek daha kolay geliyor bana şuan yapmıyor ama kışı affedemiyorum ve yaz boyu yapmıycam benim peşimden koşacak gene beraber tatil vs. Geçecek gene biliyorum ama kışın ne olacak gene yalan söyleyip devam edecek mi aklım da bunlar ona da söyledim böyle düşünüyorum ve sebi affedemiyorum artk ondan bitirmek daha kolay geliyor diyorum onada kaç gündür oda gene sevgi sözcükleri vs. Klasik şeyler yani artk tükenmişlik sendromuna girdim galibaSevmek, evlenmek, çocuk sahibi olmak, o kadar zor bir süreçki sizler bu aşamaları geçip ne güzel evlatlara sahip olmuşken evde baba figürünün bu kadar bilinçsiz olması sizlerin emeğine değer vermemesi beni de çok üzüyor. Neden niye görmüyorlar sizin üzüldüğünüzü anlamıyorum. Ayrılmak istemiyorlar ama değişmiyorlarda yani neden hastalık gibi niye size bu zulmü yapıyorlar.blonde ambition sen düzelse onun her şeyini affetceksin o da biliyor ama neden hala değişmiyor anlam veremiyorum.
Aklına getirip üzdüğüm içinde kusura bakma sen enerjini yüksek tut ne olursa olsun çocuğun için yaşamak zorundasın sakın sende bırakma kendiniCanım beyinsel psikolojik bir durum bunları düşünsemde olabilcek birşey değil ki canım bizim durum çok farklı yani zaten her çeşit bağımlılık türünde beynin kontrol merkezinde bir problem oluyormuş işlevselliği bağımlılık problemi olmayanlardan farklı yani bunlar da yapılmaması gereken zararlı ve bağımlı olduğu şeye karşı istek geldiği an beynin kontrol merkezi kontrol edilemiyor tamamen dürtüsel hareket ediyorlar yani beynin o kısımdaki sorunu nu psikiyatrinin yazdığı haplar değişitirip düzeltiyor aslında ilaç kullanılıp aynı zamanda da terapi ve hobilerle desteklemesi lazım ancak o şekilde o süreci de bir ara yaptk ben itelemesen hiçbirini uygulanıyor yani çocuk la uğraşır gibi hepssi için ikna ve çaba ile uğraşmak gerekiyor benim için çok yorucu çok zor bir süreç oluyor onuda maddi manevi kaldırabilsek durumda hiç diilim eskiden ne kadar da güçlü ve savasçı biriymişim şaşıyorum valla şimdi ise vazgeçmek daha kolay geliyor bana şuan yapmıyor ama kışı affedemiyorum ve yaz boyu yapmıycam benim peşimden koşacak gene beraber tatil vs. Geçecek gene biliyorum ama kışın ne olacak gene yalan söyleyip devam edecek mi aklım da bunlar ona da söyledim böyle düşünüyorum ve sebi affedemiyorum artk ondan bitirmek daha kolay geliyor diyorum onada kaç gündür oda gene sevgi sözcükleri vs. Klasik şeyler yani artk tükenmişlik sendromuna girdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?