Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşinin diğer bir bağımlılığıda sensin bence.
Birde boşanma yoluna girerseniz beklenmedik tepkileri de olabilir. Psikolojik destek durumunu hiç ihmal etmemelisin.
Allah kolaylık versin canım sana

Aklına getirip üzdüğüm içinde kusura bakma sen enerjini yüksek tut ne olursa olsun çocuğun için yaşamak zorundasın sakın sende bırakma kendini
Yok canım bazen diyet modu yada spor enerjim filan düşüyor sedece okdar onun dışında hayat enerjim yüksek evet çocuğum cok cok onemli hayattaki en degerli en kiymetli o ama ben ona endeksli yaşamaya kendimi adayıp kendi hayatını yok eden pasif kadınlardan diilim asla ölsem olamam zaten yani sedece çocuğum yada bir adam için yaşayacak bir kadın diilim çocuk en önemli ama benim kendi hayatım da var kendi ayaklarım üzerinde duran ve çok güzel hayatı olan hayatı ve kendini seven biriyim dolu dolu yaşamayı seven biriyim anlaşamadiğim insan kim olursa olsun hayatımdan çıkartan biriyim yani benim bakış açım bu zaten ben öyle Kocası na bağımlı yada onun varlığıyla hayatini değerli gören anlamlandıran biri diilim yani kişiliği oturmuş kendine değer veren biriyim zaten tek ayrılmak isteme sebebim de bu diyebilirim yani karakterime aykırı geliyor onun bu bağımlılığı ve düştüğü pozisyon ve bizi geri çekiyor olması sonrada gelip gelip yalvarıp yakarıp aynı taş aynı hamama dönmesini benim kişiliğime ters düşüyo ben çok laf sayo geriliyorum yani kabul etmiyor um keskin çizgilerim var dominant yapım var ondan ters düşüyoruz yani her istediğimi yapiyo zaten aman bende bu huyunu kabul edeyim diyemiyorum kişiliğime aykırı canım ondan sorun oluyor zaten ne ben kabulleniyorum ne o düzeliyo dizi gibi hayatımız hep iniş çıkışlı
Eşinin diğer bir bağımlılığıda sensin bence.
Birde boşanma yoluna girerseniz beklenmedik tepkileri de olabilir. Psikolojik destek durumunu hiç ihmal etmemelisin.
Allah kolaylık versin canım sana ❤
Sağol canım ❤ aynen kesinlikle bana zaten bağımlı ondan herşeyi kabul ediyor telafi için sonra aylarca ne yapcağını şaşıyor beni kaybetmeyi düşünemiyor bile benim en önemlik çocuğum ama onun için çocuk bile sonraki planda önceye beni koymuş yaşamasam da olur sen olmicaksan diyor. çok çok ciddi bağımlılık yapmış beni işte aslında bizim tek alternatifimiz şehir değişikliği ortam değişikliği çevreden uzaklastigi için %90 kurtulur diye düşünüyorum sanırım bide onu deniycez bakalım denenecek son çözüm yolu o artık

Son düzenleme:
Orada o çevreyle tanışmadığı sürece baya etkili olacaktır. Sizin için en iyisi olsun canım.

Kızlar ben gene kondisyon bisikletime oturdum hadi bakalım dünde 1saat yapmıştım spora devam bu arada ben yine 16/8 intermittent fasting yapıyorum dün başladım ben dün 18/6 yaptm bugün gene 18/6 yapmayı düşünüyorum açlık süresini 16dan aşşağı düşmiycem ama mümkün oldukçada 18-20 ye çıkarıcam hatta bir aksilik olmaz ise tam 20gün intermittent fasting yapıcam

Orada o çevreyle tanışmadığı sürece baya etkili olacaktır. Sizin için en iyisi olsun canım.
Canım zaten öyle bir şey yaparsa artk anında bırakır donup aramada bakmam ama hiç sanmıyorum çünki psikologlara yapmaz orda diyor ama burda kendi çabalasa bile çevresi rahat bırakmıyor zaten arayıp arayıp çağırıyorlar kaç kez hat değişti ama sonuçta canlı karşılaşıp gene bir süre sonra noyuda veriyor orda bu onu iten sebeplerin hepsi olmadan çabalıycak yani ondan anca öyle unutur burda zaten unutmasına izin vermiyor rahatta bırakmıyorlar

Bırakmazlar canım. O istemese de dahil ederler onu. Babamdan biliyorum bende.

Kızlar nasl gidiyor ses seda yok kimseden ben ıspanak pişirdim ıspanak+yoğurt ve bir minik parça pide yiycem sadece onu da 17'den önce yiyip yeme işini 17den önce kapatmış olmayı planlıyorum 17den sonra da kızımın yıl sonu sergisi olcak oraya gidip ordan sonrada sahile incez ❤ sahil havası iyi gelir bana eşim oltaları alıp balık filan tutcakmis Aayy inşallah gene bana illa yok dondurma alayım yok şunu alayım yok bundan yiyelim diye sinirimi bozana kadar ısrar etmez bu huyundan nefret ediyorum kesin ısrar etcek gene ama ağzıma birşey sürmiycem 17den önce kapatacak günü anaokulun da da ikram filan asla yemem tatmam kafaya koydum intermittent fasting dan çıkmam saatinden sonra birşey yemek yok bu arada bisikleti de 1 saate tamamladım kızlar akşamda sahilde yürürüm ooohhh misss iyice düzene soktum yine 21günde 3 kilo hedefim var hadi bakalım ❤

Evt canım resmen zorla evden geri çıkarıyorlar annene de üzüldüm çok zor insan sinir oluyor
Aynen canım ben 12 yaşlarındaydım hatırlıyorum o zamanları annem boşansın diye anneme çok yalvarırdım taki annem ben babana aşığım diyene kadar o günden sonrada ben boşanmalarına izin vermedim. Babamında tayini çıktı, sizin düşündüğünüz gibi ortam değişikliği kurtulduk derken bu sefer borsaya sanal oynamaya başladı ben bir gün cinnet geçirdim annem beyin tümörü riski atlattı babamın aklı başına geldi. Umarım sizin için bu kadar kötü bir şey olmadan onunda aklı başına gelir.

Çok güzel bir planlama canım haftada bir kilo gitsin yağlar sıkılaşsın beden

Drdooty yapmisti iyi de kilo vermisti
Oruc tutmakta bi nevi intermittent fasting oruç tut sevaba gir bari

Çok üzüldüm canım bizde çok aşık evlendik ama insan hakikaten yıpranıyor çok zor annene ve sana çok üzüldüm ben en çok kızıma yansımasın diye korkuyorum zaten eşime diyorum şimdiye kadar küçük dü anlamazdı artk okul çağında bu konulara farkındalığı iyice artacak ondan bu yıl direk çözmesi lazım yoksa çocuk da etkilenir üzülür canım en azından geç de olsa kurtulmuş Allah bidaha bulastirmasın inslh
Çok güzel bir planlama canım haftada bir kilo gitsin yağlar sıkılaşsın beden
Aynen canım inşallah öyle olur bu program yani intermittent fasting direk yağ yaktığı kanıtlanan tek program hiç kas kaybı yaşatmadan direk hızla yağları yakıyor ama diğer diyetler genelde yag yaninda mutlaka bir miktarda kas kaybi yasatiyor aslında ondan yağ yakmada çok çok etkili hatta ölçüm yaptıran larda hap kas koruyup hatta kas arttırıp diyerek yağdan yakmışlar ve çok ciddi güzel rakamlar vermişler bende bir ara denemiştim baya etkili bakalım tam 21günüm var 3hafta da 3kilo bu programla verip 21gün sonra izne ayrılırım Antalyada olucam ya ondan döndükten sonrada gene intermittent fasting yaparım bodruma gidene kadar bir iki daha atar gene bodtum da iken ara veririm böylece tatil aralıklarında da devam edip kilo verme ihtimalim olmuş olcak

İyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl oldun hafta sonu seni göremedik burada çok merak edildin.
Evet farkettim merak etmenize üzülsemde endişe de koyduğum için ama sevilmişim demekki diye mutlu oldum şükür iyiyiz canım bugün aylık kontrolü vardı hiç kilo almamış dr kötü dedi

Drdooty yapmisti iyi de kilo vermisti
Oruc tutmakta bi nevi intermittent fasting oruç tut sevaba gir bari
Haklisin zaten öyle tek farkı su canım ama kaç yıldır denedim olmuyo bu yıl da denedim gene aynı oldum vücut susuz kaldığı an migrenim çok fena tutuyor ve benim migren im de hep söylüyorum ya uyuyana kadar araliksiz kusma oluyor zaten bukadar fışkırır tarza kusma ile tutsam da oruç bozuluyor tutmamış oluyorum yani yoksa çok çok rahat aç duruyorum ama susuz luğu sağlığım kaldırmıyor canım oruc bozuluyor ve susuz kalan vücut kusma ile iyice kalan suyuda kaybettiği için tansiyonum da iyice düşüyor çok fenalastryor canm malesef aç durabildiğim halde tutamamış oluyorum yoksa bende 20saatlik açlık vs. De yapmış tm daha önce sizleyken drdty le bu konuyu konusmustukta 20saate kadar durabiliyorum diye canım oysa ki oruç 17 saat filan yani ben 16-17 saat az bile geliyor zaten ben 18saat ve üstü yapıyorum ama bol su içerek yapyrm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…