Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar biz hala sahildeyiz ve ben bozmadım en son evde size dediğim gibi yaptm yani saat tam 16:30 da ıspanak yoğurt ve minik bir parça pide yedim bidaha birşey yemedim sahilde sadece su ve yarım maden suyu ile durdum benim intermittent fasting gayet küsur gidiyor yani

Ayy bir zamanlar çukurova izliyordum cnm iftar vs açtık sonra dizi aşırı heyecanlıydı . Simdide 1 saat spor yaptım ter içindeyim sahur hzirliycam düş alıp sen npysn
Bizde gece ye doğru döndük eve canım kızımla sahilde parkta filan koşuşturduk sonra baba kız balık tuttular biraz bende oturdum sahil keyfi yaptm öyle güzel geçti geceye doğru 22-23 civarı döndük eve uyku tutmadı benide boğazlarım gene kötü öksürürken boğuluyorum resmen ondan rahat yatamadım ilaçta alıyorum ama kaç gündür düzelmedi bir türlü sanada afiyet olsun canım artk ramazan da bitmek üzere sonrasin da çok daha rahat kilo verirsin ayy ben de sabah az artı çıkarm inşallah yaaa artıda olduğum kesin zaten ama inşallah çok aşırı bir artı olmaz

Geçmiş olsun canım soğuk su filan içme ılık iç herseyi . Adaçayı öneririm birde boğaza çok iyi geliyor.
Belki hiç arttı çıkmaz .
Bzde bayramın ikinci günü 4 5 günlüğüne antalyaya tatile gideceğiz ordan döner dönmez eski sıkı diyetime dönüş yapıp spor salonuna yazılmayı planlıyorum. . 79 a ineyim dedim şimdi de 79 da takili kaldım aylardir 82 80 . 79 80 arasindan ileri gidemedim . Bari bi 75 olsaydim artik rahatliycaktim .

Olucaksn canım acele etme bende çok yavaş verdim ama sonuçta çok güzel kilolar verdik ❤ çok güzel vermeye de devam edicez istediğimiz rakamlara varıcaz bende bayram da regle olucam onun da şişliği var ama kaç haftadır digeride baya bıraktım için zaten artıdaydım bu hafta hep canım bugün bile baya artı idim ondan sabit çıkmam imkansız yani ne kadar az artı çıkarsam okadar kâr dır diyorum ondan inşlh az çıkar

Geçmiş olsun canım umarım biran önce kurtulursun ateşlenirde o sık sık
Amin canım inş dr bir toz verdi hem acıyı kesiyormuş hem daha erken patlatıyormuş onu veriyorum bakalım madem böyle bişey vardı daha önce niye vermediler hoş onu da anlamadım ya

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadı.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
htc71 (64.7///%)
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0///%)
ucukgenclik (67.8///%)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

İkimizin de kızı varmış, işte onlar için ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım zaten. Sen onun çok üstüne gitmeden ayrılık fikrine ikna etmelisin. Yoksa işler tersine dönebilir canım. İnşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olandır. İkimiz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun

Teşekkür ederim, çok yüreklendirici bir şey yazmışsın canım. Baban için üzüldüm ama annenin verdiği hayat mücadelesi de takdire şayan. Ellerinden öperim annenin.

Ah ben de anlayabilsem keşke, ama bir öyle bir böyle halleri yıpratıyor insanı zaten. Hakkımızda hayırlısı diyeceğiz artık.

Canım çok geçmiş olsun. Ben de kızımın bunları yaşamasını istemediğim için boşanmak istiyorum zaten.

Neyse kızlar kilolarımza odaklanalım di mi :)

Ben muhasebeci olduğum için ay sonları çok yoğun oluyor, o yüzden dün giremedim. Bugün de bir daha giremem herhalde. @tgb1907 mazeretimi bildiriyorum. İlk günden böyle yapma deme noolur :)
kilo bildirimini özel mesajla mı yapıyoruz yoksa direk buraya mı?

Umarım hayatımızdaki her şey çok güzel olur. İşiniz için size kolay gelsin.

böle mazeret bildirin canımı yiyin
buraya yapıyoruz canım
aslında bi listemiz var oraya yapıcaz ama ben geciktim yayınlayamadım sende yoğunmuşun :) sen söyle kilonu ben hallederim
ayrıca başladığında kaç kiloydun hedef kilonuda belirtirsen sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…