- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.761
Canımya geçmiş olsun hava değişimi falan mı oldu acabaEvet farkettim merak etmenize üzülsemde endişe de koyduğum için ama sevilmişim demekki diye mutlu oldum şükür iyiyiz canım bugün aylık kontrolü vardı hiç kilo almamış dr kötü dedi
Uğramam mı yabundan sonra burdayımGünaydın canim sık sık uğra merak ediyoruz
Diş çıkarmaya çalışıyor büyük oğlan bi anda çıkardı bütğn dişleri ne agrısı ne sızısı yaşamadık bu yemeden içmeden kesildiCanımya geçmiş olsun hava değişimi falan mı oldu acaba
Tatile erken mi gittiler neHerkes nerde
Geçmiş olsun canım umarım biran önce kurtulursun ateşlenirde o sık sıkDiş çıkarmaya çalışıyor büyük oğlan bi anda çıkardı bütğn dişleri ne agrısı ne sızısı yaşamadık bu yemeden içmeden kesildi
Ayy bir zamanlar çukurova izliyordum cnm iftar vs açtık sonra dizi aşırı heyecanlıydı . Simdide 1 saat spor yaptım ter içindeyim sahur hzirliycam düş alıp sen npysnHerkes nerde
Bizde gece ye doğru döndük eve canım kızımla sahilde parkta filan koşuşturduk sonra baba kız balık tuttular biraz bende oturdum sahil keyfi yaptm öyle güzel geçti geceye doğru 22-23 civarı döndük eve uyku tutmadı benide boğazlarım gene kötü öksürürken boğuluyorum resmen ondan rahat yatamadım ilaçta alıyorum ama kaç gündür düzelmedi bir türlü sanada afiyet olsun canım artk ramazan da bitmek üzere sonrasin da çok daha rahat kilo verirsinAyy bir zamanlar çukurova izliyordum cnm iftar vs açtık sonra dizi aşırı heyecanlıydı . Simdide 1 saat spor yaptım ter içindeyim sahur hzirliycam düş alıp sen npysn
Geçmiş olsun canım soğuk su filan içme ılık iç herseyi . Adaçayı öneririm birde boğaza çok iyi geliyor.Bizde gece ye doğru döndük eve canım kızımla sahilde parkta filan koşuşturduk sonra baba kız balık tuttular biraz bende oturdum sahil keyfi yaptm öyle güzel geçti geceye doğru 22-23 civarı döndük eve uyku tutmadı benide boğazlarım gene kötü öksürürken boğuluyorum resmen ondan rahat yatamadım ilaçta alıyorum ama kaç gündür düzelmedi bir türlü sanada afiyet olsun canım artk ramazan da bitmek üzere sonrasin da çok daha rahat kilo verirsinayy ben de sabah az artı çıkarm inşallah yaaa artıda olduğum kesin zaten ama inşallah çok aşırı bir artı olmaz
Olucaksn canım acele etme bende çok yavaş verdim ama sonuçta çok güzel kilolar verdik ❤ çok güzel vermeye de devam edicez istediğimiz rakamlara varıcaz bende bayram da regle olucam onun da şişliği var ama kaç haftadır digeride baya bıraktım için zaten artıdaydım bu hafta hep canım bugün bile baya artı idim ondan sabit çıkmam imkansız yani ne kadar az artı çıkarsam okadar kâr dır diyorum ondan inşlh az çıkarGeçmiş olsun canım soğuk su filan içme ılık iç herseyi . Adaçayı öneririm birde boğaza çok iyi geliyor.
Belki hiç arttı çıkmaz .
Bzde bayramın ikinci günü 4 5 günlüğüne antalyaya tatile gideceğiz ordan döner dönmez eski sıkı diyetime dönüş yapıp spor salonuna yazılmayı planlıyorum. . 79 a ineyim dedim şimdi de 79 da takili kaldım aylardir 82 80 . 79 80 arasindan ileri gidemedim . Bari bi 75 olsaydim artik rahatliycaktim .
Amin canım inş dr bir toz verdi hem acıyı kesiyormuş hem daha erken patlatıyormuş onu veriyorum bakalım madem böyle bişey vardı daha önce niye vermediler hoş onu da anlamadım yaGeçmiş olsun canım umarım biran önce kurtulursun ateşlenirde o sık sık
Kesinlikle canım insan geriliyor sonuçta herşey daha zor hale geliyor seni çok çok iyi anliyorum benim de bir kızım var çok şükür 5 yaşında ve ondan baya rahatım yoksa 3 yaşlarında yada daha ufak iken çok sıkıntı yapıyordum ama artk 5 yaşında olunca rahatladım çünki bende hep kızım ilk okul yaşına gelene kadar düzeldi düzeldi baktım düzelmedi zaten o yaşta kızım ve ben tek hayatı her anlamda çok rahat kurarız diye düşünüyordum bu süreçte eşimin düzelmesi için gereken hertürlü desteği de verdim zaten ondan vicdanen aşırı rahatım artk bitse yüzde yüz tek başına onun hatası olarak biteceği için ben çok rahat hayat kuracağım hatta daha mutlu olacağım inancındayım ve bu süreçte senin gibi maddi olarak da kendimi hazırladım zaten hala da devam ediyorum ticaretle uğraşıyor zaten eşim olmasa kazancim da baya katlanacak onun yuzunden daha yavaş ilerliyor ama genede şuan yani artk cok rahat tek yasiycak durumdayim kendi evim ve arabam var zaten sene ye de kızım 6 yaşında olacak ben daha da aktif calısıcam kızımın üzerimde artk bir uykuda kalmadı eşimde olmasa kazancim çok çok daha iyi olacak zaten aslında yenilikler bana hep enerji verir ondan yeni bir sayfa açmayı çok istiyorum ondan neye duzelmezse bari ayrilmayi kabul eder inslh bir türlü kabul etmiyor şimdilik bakalm hayırlısı artık
Teşekkür ederim, çok yüreklendirici bir şey yazmışsın canım. Baban için üzüldüm ama annenin verdiği hayat mücadelesi de takdire şayan. Ellerinden öperim annenin.İkinizi de tebrik ederim kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz için. Ekonomik özgürlüğünüzü aldığınız anda kendinizi daha fazla mutsuz etmeye hiiç değmez bir tane hayatınız var zaten onu da gönlünüzce yaşayın. Benim babam ben bebekken vefat etti biz annemle iki kişilik aile olduk hiç de kimsenin eksikliğini hissetmedim aksine daha sağlam oldu ilişkimiz arkadaş gibiyiz annemle. İnşallah mutlu olursunuz hep
Sevmek, evlenmek, çocuk sahibi olmak, o kadar zor bir süreçki sizler bu aşamaları geçip ne güzel evlatlara sahip olmuşken evde baba figürünün bu kadar bilinçsiz olması sizlerin emeğine değer vermemesi beni de çok üzüyor. Neden niye görmüyorlar sizin üzüldüğünüzü anlamıyorum. Ayrılmak istemiyorlar ama değişmiyorlarda yani neden hastalık gibi niye size bu zulmü yapıyorlar.blonde ambition sen düzelse onun her şeyini affetceksin o da biliyor ama neden hala değişmiyor anlam veremiyorum.
Aynen canım ben 12 yaşlarındaydım hatırlıyorum o zamanları annem boşansın diye anneme çok yalvarırdım taki annem ben babana aşığım diyene kadar o günden sonrada ben boşanmalarına izin vermedim. Babamında tayini çıktı, sizin düşündüğünüz gibi ortam değişikliği kurtulduk derken bu sefer borsaya sanal oynamaya başladı ben bir gün cinnet geçirdim annem beyin tümörü riski atlattı babamın aklı başına geldi. Umarım sizin için bu kadar kötü bir şey olmadan onunda aklı başına gelir.
Umarım hayatımızdaki her şey çok güzel olur. İşiniz için size kolay gelsin.İkimizin de kızı varmış, işte onlar için ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım zaten. Sen onun çok üstüne gitmeden ayrılık fikrine ikna etmelisin. Yoksa işler tersine dönebilir canım. İnşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olandır. İkimiz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun
Teşekkür ederim, çok yüreklendirici bir şey yazmışsın canım. Baban için üzüldüm ama annenin verdiği hayat mücadelesi de takdire şayan. Ellerinden öperim annenin.
Ah ben de anlayabilsem keşke, ama bir öyle bir böyle halleri yıpratıyor insanı zaten. Hakkımızda hayırlısı diyeceğiz artık.
Canım çok geçmiş olsun. Ben de kızımın bunları yaşamasını istemediğim için boşanmak istiyorum zaten.
Neyse kızlar kilolarımza odaklanalım di mi :)
Ben muhasebeci olduğum için ay sonları çok yoğun oluyor, o yüzden dün giremedim. Bugün de bir daha giremem herhalde. @tgb1907 mazeretimi bildiriyorum. İlk günden böyle yapma deme noolur :)
kilo bildirimini özel mesajla mı yapıyoruz yoksa direk buraya mı?
böle mazeret bildirin canımı yiyinİkimizin de kızı varmış, işte onlar için ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım zaten. Sen onun çok üstüne gitmeden ayrılık fikrine ikna etmelisin. Yoksa işler tersine dönebilir canım. İnşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olandır. İkimiz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun
Teşekkür ederim, çok yüreklendirici bir şey yazmışsın canım. Baban için üzüldüm ama annenin verdiği hayat mücadelesi de takdire şayan. Ellerinden öperim annenin.
Ah ben de anlayabilsem keşke, ama bir öyle bir böyle halleri yıpratıyor insanı zaten. Hakkımızda hayırlısı diyeceğiz artık.
Canım çok geçmiş olsun. Ben de kızımın bunları yaşamasını istemediğim için boşanmak istiyorum zaten.
Neyse kızlar kilolarımza odaklanalım di mi :)
Ben muhasebeci olduğum için ay sonları çok yoğun oluyor, o yüzden dün giremedim. Bugün de bir daha giremem herhalde. @tgb1907 mazeretimi bildiriyorum. İlk günden böyle yapma deme noolur :)
kilo bildirimini özel mesajla mı yapıyoruz yoksa direk buraya mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?