Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum şaka yaptım biliyorum susuzluk olduğu için zaten kilo veremiyoruz yaa
ne kadar içicem desende iftarla sahur arası 2 lt su içilmiyor
dene bakalım bende bir hafta yapabilirim aslında
Oruç tutmak da ise yaramıyor ki . 3 kilo anca gitti benim ramazan da o kdr açlıkla insan dahada çok yiyor valla şuan yemekleri tatlıları hayal etmeye başladım bile .

ahahaha aynen kuzum
gözü dönüyor insanın

zaten sen bi kafaya koydunmu kimse bozduramaz

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0///%)
ucukgenclik (67.8///%)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

htc71 mezun olma kararını reddedelim diyorum memlekette akraba yemekleri bozmasın onu

eridi bitti kız yaaa

Sabah 6 gibi uyandım su içtim. Su içmeden WC çıkamıyorum diye sonra WC çıktım tartı 67.8 gösterdi. Dünkünü hesaplasak ya ben bugünü kabul etmiyorum.
canım su içmeden önce tartılsaydın wc ye çıkmasan bile daha düşük olabilirdin
sabah aç karınına tartılın diye bas bas bağırıyoruz
kaçıncı haftadasın neden böyle bi hata yapıyorsun

Dün sabah 67.3 olan kilom bugün 67.8 çıktı. Sabah su içtim 1,5 litrenin yarısı bitti. WC de çıktım, bu kadar etki eder mi? Altı üstü saf su ay sinirim bozuldu.
ay kuzum etmezmi hic bi düsünsene 1.5 in yarisini ictim diosun 750ml yapar buda 750gr. demekdir ictigin an o senin karninda oldugu icin +700 kesinlikle gelmistir wc ye cikmak en fazla getirse getirse sana 300 gr falan getiriri diye düsünüyorum yani su icmeden tartilmis olsaydin kesinlikle 67.8 in altinda olurdun

Susayınca sabah 6 gibi içtim uyudum uyandım biraz daha içtim wc çıktım 67.8 çıktım. Şimdi gene gittim 67.5 çıktım içtiğim suyu bile vücuttan atamadım. Dün sabah aç karına 67.3 çıkmıştım. Suyu erken içince vücuttan atar sandım ama tutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…