- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.781
kuzum şaka yaptım biliyorum susuzluk olduğu için zaten kilo veremiyoruz yaaHaklisin zaten öyle tek farkı su canım ama kaç yıldır denedim olmuyo bu yıl da denedim gene aynı oldum vücut susuz kaldığı an migrenim çok fena tutuyor ve benim migren im de hep söylüyorum ya uyuyana kadar araliksiz kusma oluyor zaten bukadar fışkırır tarza kusma ile tutsam da oruç bozuluyor tutmamış oluyorum yani yoksa çok çok rahat aç duruyorum ama susuz luğu sağlığım kaldırmıyor canım oruc bozuluyor ve susuz kalan vücut kusma ile iyice kalan suyuda kaybettiği için tansiyonum da iyice düşüyor çok fenalastryor canm malesef aç durabildiğim halde tutamamış oluyorum yoksa bende 20saatlik açlık vs. De yapmış tm daha önce sizleyken drdty le bu konuyu konusmustukta 20saate kadar durabiliyorum diye canım oysa ki oruç 17 saat filan yani ben 16-17 saat az bile geliyor zaten ben 18saat ve üstü yapıyorum ama bol su içerek yapyrm canım
Oruç tutmak da ise yaramıyor ki . 3 kilo anca gitti benim ramazan dao kdr açlıkla insan dahada çok yiyor valla şuan yemekleri tatlıları hayal etmeye başladım bile .
zaten sen bi kafaya koydunmu kimse bozduramazKızlar biz hala sahildeyiz ve ben bozmadımen son evde size dediğim gibi yaptm yani saat tam 16:30 da ıspanak yoğurt ve minik bir parça pide yedim bidaha birşey yemedim sahilde sadece su ve yarım maden suyu ile durdum benim intermittent fasting gayet küsur gidiyor yani
Geldik canimhtc71 kuzum naptınız gittiniz mi memlekete
*** 14. Takım 623. Etap ***
ELF_LR35 (90.8///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0///%)
ucukgenclik (67.8///%)
orkide1453 (61.0///%)
14.Takım Ortalaması :
nasıl yani aç karnına değilde 750 ml su içince mi tartıldın anlamadımDün sabah 67.3 olan kilom bugün 67.8 çıktı. Sabah su içtim 1,5 litrenin yarısı bitti. WC de çıktım, bu kadar etki eder mi? Altı üstü saf su ay sinirim bozuldu.
Geldik canimşimdi uyandim kizima birseyler yedirip gelirim gecmise bakayim neler konusmussunuz
tebrik ederim canım mezun oluyorsunGeldik canimşimdi uyandim kizima birseyler yedirip gelirim gecmise bakayim neler konusmussunuz
eridi bitti kız yaaa*** 14. Takım 623. Etap ***
ELF_LR35 (90.8///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0///%)
ucukgenclik (67.8///%)
orkide1453 (61.0///%)
14.Takım Ortalaması :
Sabah 6 gibi uyandım su içtim. Su içmeden WC çıkamıyorum diye sonra WC çıktım tartı 67.8 gösterdi. Dünkünü hesaplasak ya ben bugünü kabul etmiyorum.nasıl yani aç karnına değilde 750 ml su içince mi tartıldın anlamadım
canım su içmeden önce tartılsaydın wc ye çıkmasan bile daha düşük olabilirdinSabah 6 gibi uyandım su içtim. Su içmeden WC çıkamıyorum diye sonra WC çıktım tartı 67.8 gösterdi. Dünkünü hesaplasak ya ben bugünü kabul etmiyorum.
Wc çıkmadım diye biz dünü alalım dünü dünücanım su içmeden önce tartılsaydın wc ye çıkmasan bile daha düşük olabilirdin
sabah aç karınına tartılın diye bas bas bağırıyoruz
kaçıncı haftadasın neden böyle bi hata yapıyorsun
hay Allah kiz hic bilerek isteyerek yaparmiyim böyle bisey:) bidaha olmicak kuzucum… napion nasilsin bakalim bebisli Hayat nasil gidioYooo baktm yazdiklarina bana hic bisey yoktu
ay kuzum etmezmi hic bi düsünsene 1.5 in yarisini ictim diosun 750ml yapar buda 750gr. demekdir ictigin an o senin karninda oldugu icin +700 kesinlikle gelmistir wc ye cikmak en fazla getirse getirse sana 300 gr falan getiriri diye düsünüyorum yani su icmeden tartilmis olsaydin kesinlikle 67.8 in altinda olurdunDün sabah 67.3 olan kilom bugün 67.8 çıktı. Sabah su içtim 1,5 litrenin yarısı bitti. WC de çıktım, bu kadar etki eder mi? Altı üstü saf su ay sinirim bozuldu.
Susayınca sabah 6 gibi içtim uyudum uyandım biraz daha içtim wc çıktım 67.8 çıktım. Şimdi gene gittim 67.5 çıktım içtiğim suyu bile vücuttan atamadım. Dün sabah aç karına 67.3 çıkmıştım. Suyu erken içince vücuttan atar sandım ama tutmuş.ay kuzum etmezmi hic bi düsünsene 1.5 in yarisini ictim diosun 750ml yapar buda 750gr. demekdir ictigin an o senin karninda oldugu icin +700 kesinlikle gelmistir wc ye cikmak en fazla getirse getirse sana 300 gr falan getiriri diye düsünüyorum yani su icmeden tartilmis olsaydin kesinlikle 67.8 in altinda olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?