- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.981
Uyu sen uyuAynen şuan yemek yiyeli tam 9 saat olduüstelik 4de ekmek, et yada kuru baklagil gobi tok tutucu bişeyde yemedim zaten canım sadece sebze ve yoğurt olunca zaten tok tutmadı neyse geriye kaldı 9-10saat
Çok fena oluyomuş canım ya çok geçmiş olsun bugün nasılsınVücuttan atmam lazım canım bol bol su tüketicem yedikten sonra bir buçuk litre su tüketseydim kalıcı tahribat yapmazdı. Kaşınan yerlerim sonra böyle oluyor. Alerji ilacıda şuan etki etmedi.
Günaydın kızlar
Cok iyi canim tebrik ederimKızlarrrrrr heyooooo
tugbaFB htc71 tartıldım şimdi 63.6
ucukgenclik yuppi güveninizi boşa çıkarmadım kızlar bugünden 600grm gitmiş bile
Eki Görüntüle 2275401
Sağol canım benimCok iyi canim tebrik ederim
Devam ediyorum canım yarında yapıp bırakçam geçen sefer 800 gram verip kalmıştm inşallah bu sefer biraz daha fazla gider sende çok iyisin ya dün aç kalman 600 gramı katletmişGünaydın fıstığım devam ediyormusun kabağa yoksa normal diyetimi geçtin
Devam ediyorum canım yarında yapıp bırakçam geçen sefer 800 gram verip kalmıştm inşallah bu sefer biraz daha fazla gider sende çok iyisin ya dün aç kalman 600 gramı katletmişdarısı diğerlerinin başına
Harika gidiyosun Şimdiden 900 gram gitmiş bileKızlaaaaarrrr verin bütün kabakları banaaaaa
Hadi bakalim kizlar gecen haftaki ortalamayi telafi edelim her zamankinden cok kotuydu bu onumuzdeki listede hepinizden guzel sonuclar bekliyorum
Mükemmelsin.Napiim saycam mecbur kafaya koydum birkere ondan bu program bana çok uyuyor çünki şartlandığım şeyi mutlaka yapıyorum 16'da yerken bu sabah içinde 19 saati doldurmayı şartladım kafada ondan şafak sayıyorum yarısı gitti bile 9bitti 10uncu saate geçtim ahaaa haa zaten kalanı da uykuda geçecek
Bugün kaşıntım azalmaya başladı. Papatya çayı içicem tüm gün kaşıntıyı baya azaltıyor. Antiseptik özelliği varmış.Çok fena oluyomuş canım ya çok geçmiş olsun bugün nasılsın
İşte bu bizim kızımız @yellow girl sana bol bolKızlarrrrrr heyooooo
tugbaFB htc71 tartıldım şimdi 63.6
ucukgenclik yuppi güveninizi boşa çıkarmadım kızlar bugünden 600grm gitmiş bile
Eki Görüntüle 2275401
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?