Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen şuan yemek yiyeli tam 9 saat oldu üstelik 4de ekmek, et yada kuru baklagil gobi tok tutucu bişeyde yemedim zaten canım sadece sebze ve yoğurt olunca zaten tok tutmadı neyse geriye kaldı 9-10saat
Uyu sen uyu ben yiyecegim yine bu saatte mecbur gelecek kilolar

Günaydın fıstığım devam ediyormusun kabağa yoksa normal diyetimi geçtin
Devam ediyorum canım yarında yapıp bırakçam geçen sefer 800 gram verip kalmıştm inşallah bu sefer biraz daha fazla gider sende çok iyisin ya dün aç kalman 600 gramı katletmiş darısı diğerlerinin başına

açlık orucu çok iyi geliyor bana canım tatile kadar kadar devam Intermittent fasting yapmaya bugünde 18saati tamamladım cumaya bende inşallah 62.9 u görürüm darısı başıma olsun

orkide1453 nasılsın canım diyet nasıl gidiyor? Hiç tartıldın mı canım sen sanki menüde hiç paylaşmıyorsun ?
ucukgenclik başladın mı kabak detoksuna?
B Baharyagmuru35 canım bugünde artk akşama tatlı pişirme artk hamur işi ve asitli içecek dışında güzel bir iftar yemeği yapabilirsin canım
Hadi kızlar bu hafta takımımızı 1.yapalım

Oruçlu olmayan arkadaşlarım hadi hepberaber spora oruçlu olan arkadaşlarim sizlerde akşam iftar sonrası fırsat bulursanız yapmaya çalışın kızlar
var mı bana katılacak olan arkadaşlar
ben şimdi
100 makas
100 mekik
Sonra köprü ve simit hareketleri yaptm kızlar
ardından da bisiklete oturdum 20.dakikadaym şuan en az 40-45 dakika sürücem sonra belki bir kaç hareket daha yaparım var mı spor yapacak olan?

Mükemmelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…