- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.681
iyiyim cnm.dün biraz hallettik.msnde konustuk gece.hoşbuldukk ilkincimmm nasılsın bakalımm öyle bi gçmişe bakarken erkek arkadaşınla sanırım azcık sorun yaşamışsınn nasıl düzeldimi sorun keyfin nasıll
selam kızlar yetitm gari
kaynana tesbih çekiyo fırsat bu fırsat dedim
kaynanam acayip zayıflamışsın en fazla 5 kilo daha ver daha verme diyo
özlemişik birbirimizi habire çene yapıyoz kadınla
tek kötü taraf sivasın etli ekmeği meşhurdur ondan yaptırmış getirmiş dün akşam ondan yedim biraz neyse tek kaçamağım o olsun bu hafta sizler nassınız bakem geçmiş okuyamadım tabisi
şimdi gördüm geçmişi anca okuyabiliyorum daevett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama (
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......
şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die(
günaydın canıııımmm hoşgeldinn....günaydın kızlar nasılsınız.....................
selam kızlar yetitm gari
kaynana tesbih çekiyo fırsat bu fırsat dedim
kaynanam acayip zayıflamışsın en fazla 5 kilo daha ver daha verme diyo
özlemişik birbirimizi habire çene yapıyoz kadınla
tek kötü taraf sivasın etli ekmeği meşhurdur ondan yaptırmış getirmiş dün akşam ondan yedim biraz neyse tek kaçamağım o olsun bu hafta sizler nassınız bakem geçmiş okuyamadım tabisi
sağol canım darısı isteyen herkese inş....merhabalar hanımlar,anca girebildim sabah saat 9 da 1 dilim kepek ekmeği peynir 3 zeytin
henüz bişey yemedim ne yesem acep kuru kayısı yesem 3 tane üstünede 2 bardak su
fatoşcum hayırlı olsun ne kadar şanslısın genç yaşta farz olan ibadetinizi yapmak nasip olmuş çok sevindim adınıza...
iste kız elimden gelen bişeyse neden olmasın.....bacın sana kurbbaaaannn olsunnnaaa fatoşcummmmmm haca mı gidiyosun canım ayyyy çok sevindimm yaaaaaaaaa gerçekten
ne kadar güzel bende çok istiyorum gitmeyi ama....
kız haca gidenler çocukları olmayanlar için bişey yapıp getiryolar diye duymuştum sende istesemmiki acep :93:
canım gözün aydın yaaa.çok sevindim Rabbim yusufçuğu koruusun inş.kızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...
yaaa benim güzel bi haberim vardıı sölemeyi unuttum kuzenim sınav sonuçlarımı öğrenmiştiiii 3 dersten büt. kalmışımmm anayasa birincisi tabiki onu bekliyodum yaaa ama olsunn 5 dersten geçmişimmm çok şükür çünki hepsi çok kötü geçmişti sınavlarımın bukadarını bile beklemiyodummm çok mutlu oldummmmmm
canım geçmiş olsun.acaba deterjan falandan mı alerji oldu ki:44:diz kapağımda ki kızarıklar arttı belki birazdan hastaneye giderim ordanda gezeriz uyuz oldum çok kaşınıyor dizlerim ve dirseklerim..
diz kapağımda ki kızarıklar arttı belki birazdan hastaneye giderim ordanda gezeriz uyuz oldum çok kaşınıyor dizlerim ve dirseklerim..
canım gözün aydın yaaa.çok sevindim Rabbim yusufçuğu koruusun inş.
hadi bakalım bitiyo sanırım okul
yaaa kızlar accık ağırdan alın 55 sayfanın son 15ine girdim ama ben okuken daha 3 sayfa daha olmuşşşşş
YouTube - ‪Badem - Sensiz Kalacak Bu Sehir‬‏
izleyin kızlar şarkı da klip de çok güzell duygulandım şimdi
canım aynı yakınlık sorunu bende de var.malesef akrabalardan kıskanç olan varsa onlar hemen gaaza getiriyo yok kılıbık yok light.seninki de duygusalsa hemen soğuk durmaya çalışıyo işte.onlara yaranmak istiyo falan.o zamanda bi mesafe giriyo.aynı durumlar bende de var.en iisi sen hiç muhatap olmammaya çalış.kaynananın samimiyetine de fazla güvenme.seniniii anlaşman bile bazen ksıkançlığa neden oluyo malesef.sen başka başka uğraşlar bul kendine.onlarla olabldiğince az mesai harca ama güleryüzlü ol ve sakın akrabaalrının eline koz verme çünkü en ufak bi delil bile senin aleyhine oluyo malesef.Allah kolaylık versin.kızlar geldim bi duş aldım çok sıcak yaaa ..
dır dır etmiyorum şuan .. onlardanda uzak duruom taşınma ihtimalimizde şuan için 0 .. önümüzdeki yaz sonu gibi
canım benim ya erkekler öle.Yanlız bişey dikaktimi çekti.Hemen hemen ehrkes bu ay tutulmasından sonra bi gerginlik yaşamış üztelik çok ciddi.Biz de pazar günü çok feciydik.kara bi pazar oldu resmen.ama barışmak için çabalamıyor.beni kazanmak istemiyor.hemen kabulleniyor.herseyi benden bekliyor dönüşü de.benim tek hatam ona ne kadar değerli olduğunu göstermem oldu.onu gösterdkten sonra süründüm resmen...soğuk durmaya karar alıyorum her seferinde.eskisi gibi değerini belli etmemeye karar alıyorum olmuyor yapamıyorum.oynayamıyorum ben...napıcam bilmiyorum?
ay canım benim ya.kusura bakma ben 55 sayfa geçmiş olunca unuttum tabi.HOŞGELDİN ARAMIZA:inş hepimiz istediğimiz kilolaa ulaşırız.canım benim adım fatma.Lüleburgazdanım.28 yaşındayım.Mimarım.Kendi işimizi kurmaya çalışıyoruz eşimle.ama zorlanıyoruz şu süreçte.ben de ramazan bayramına kadra 68 olmak istiyorum.yılbaşına da 55.ama nasip tabi.bakalım.takımımız çok paylaşımcı.hızınıza yetişemiyorum kızlar yafhangi okula gidiyosun cnm
kızlarr bende acayip bi şişkinlik varrr acaba hani serumm etkisi felan olabilirmi
yeşil çay karışımınıda içemiyorum ilaç kulalnıyorum die antb. v.s
fatoşşşş sana öz. msj attım yaa kaç kere tel. msj attımm görmedin miiii halennnn
bende de var o şişkinlik yhaa.gitmiyoo
:97:bacım dur bakem hemen.ömye bakmayı hep unutuyorum vede tel özürlüyüm ben biraz.hemen bakıp kaydediyorum şekerim.çookk özür dilerim....
kızlar ben accık çıkıyorum.kociş sıra bekliyo bilgisayar için..öğleden sonra uğrarım yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?