Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecmis olsun cnm yeni goruyorum dis önemli sen her dediğine he deme bence

Merhaba . Ben mart sonu gibi gelmiştim siz baya once almissiniz sanırım izin kaç kilosunuz ki ? Hoşgeldiniz bu arada
Hoşbulduk cnm 71.3 e çıktim tekrar ve bir türlü başlayamyrm süreklilik olmuyor geçen hafta hurma diyeti yaptım 70tim bıraktım sonra dayanamadım pek

Herkese iyi akşamlar kızlarrr. Ne güzel spor yapıyosunuz. Ben de gaza geldim vallaa. Yarın hemen kaldığım yerden başlıyorum spora. benim için çok yoğun bir gündü. Sabahtan akşama hastanedeydikk. Ama yarından ümitliyim. Her şey iyi olcak

Çocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Şimdi de tmm dedim temmuzda olcak . Bu seferde kilo vermedin ama diyor ee napiyim kandırıyorsun beni diyorsun diyorum bu seferde ben daha hazır değilim çocuk için bi düşmeyin diyor .
Sanki ben bayılıyordum .
karar veremiyoruz . Çocuk iyi mi kötü mü nasıl.olur .
Bi de benim genetik pıhtılaşmaya yatkınlığın.var hamile.kalir kalmaz düzgün doktor bulup kan sulandırıcı igne ayarlaması lazım.bana . Dozunu filan . Izmirde önereceğiniz doktor varsa çok iyi olur kızlar .
Napcam blmiyirumki yaza dogum denk gelmemesi icin ne zaman cocuk yapılır sorunun komikliği kilo vermem lazimmm
Hamileyken spora devam edip kilo veirlir mi ki

Bence bir yıl daha erteleyin.

Ata sağlık hastanesi. Doktor meltem adalıoğlu :) gönlünüzce olsun her şeyyy. Anne olmak çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…