Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnstagram hesabım yok canım. Sanırım spor olayını abartıp günde en az iki saat yapsam iyi olacak. Bugün sadece bir saat yüzdüm. Yüzmek bana spormuş gibi gelmiyor. Keyif aldığım için olsa gerek.
hmm anladim canim tamam ozaman youtubeden bak bacak yakan hareketler diye cok güzel seyler cikio
yüzmek aslinda en güzel spor hergün yüsen bacaklarin bile incelir

Bir hafta salatalık. Şuan mantıklı geliyor da vücutta yağdan mı eritiyor acaba onu bilemedim. Sabah ilginç ama babam bir tabak salatalık dilimlemiş yanında biber, domates, salatalık tabak hazırlamış. Hissetti sanırım salatalıkla yollarımızı birleştireceğimi.

hmm anladim canim tamam ozaman youtubeden bak bacak yakan hareketler diye cok güzel seyler cikio
yüzmek aslinda en güzel spor hergün yüsen bacaklarin bile incelir
Aslında yüzme konusunda sıkıntım yokta bu yıl ne garipse denizde yosunlardan korkuyorum eskiden derinlerde şamandıradan başlardım bir sağ bir sola yüzerdim. Şimdi denizin dibinde bir şey göreyim korkudan direk karaya yüzüyorum.

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
htc71 sen nasılsın tatlı kız
Buki_89 diyete mi döndün kuzum
yok kuzum detox yapmak istiyorum bihafta, salatalik hem cilde Hemde bagirsaklara cok iyi geldigi icin onu yapmak istiyorum… buara bagirsaklarimda cok sorun var belki düzelir düsüncesiyle bihafta yapcam… yoksa ayni sekilde düzenli ve saglikli beslenmeye devam ara ara kacamaklarla tabikide… sen napion kuzum nasil gidio?

hahahahaha evet olabiliri… menü bana doyurucu geldi yogurt falanda varya sanki iyi gelir gibi hani detox yapar gibi düsüncen bunu

anladim canim ya cok tuaf gecen sene bendede basladi o, normalde bende senin gibi gider yüzerdim falan… gecen sene banada öyle bi korku geldi

Sagol.cnm bilgiler için amin

öncelikle hoşgeldin canım
seninde istediğin zayıf hamile kalmak sanırım (bende bu sefer öle istiyorum) , sen bak hamilelik durumuna biz burdayız, diyet programı içinde ara öğünlü bi program yaparız hep birlikte hem yağdan gider verdiklerin

kız bende aynı düşünceler içindeyim ama benim tüp bebek olacak ondan plan yapıyorumda sen normal yolla ısmarlama mı yapıyosun inşallah istediğin zaman tutar kuzum
bu arada ben aralıkta hamile kalmıştım agustos sonu doğum yaptım çocuk için iyidi fakat son aylarım yaza geldiği için ve son haftama kadar çalıştığım için berbattı benim için, klima ve vantilatörle aşk yaşıyordum resmen o nedenle bu sene eylül gibi planlarım olabilir bakalım vazgeçmezsem

Yokkk kuzum yokkkkk bebek dusunmuyorum daha oglum biri 5 digeri daha yeni 1 yasina girdi sezeryan ikiside daha dogum psikolojisini hormonlarimi toparlayamadim.Adet olmadim diye tedirginim bakalim insallah duzensizliktir bu ara olur adette hemencecik diyete baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…