- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.741
hmm anladim canim tamam ozaman youtubeden bak bacak yakan hareketler diye cok güzel seyler cikioİnstagram hesabım yok canım. Sanırım spor olayını abartıp günde en az iki saat yapsam iyi olacak. Bugün sadece bir saat yüzdüm. Yüzmek bana spormuş gibi gelmiyor. Keyif aldığım için olsa gerek.
Bir hafta salatalık. Şuan mantıklı geliyor da vücutta yağdan mı eritiyor acaba onu bilemedim. Sabah ilginç ama babam bir tabak salatalık dilimlemiş yanında biber, domates, salatalık tabak hazırlamış. Hissetti sanırım salatalıkla yollarımızı birleştireceğimi.7 gün diyo ama ben 7 gün yapmam herhalde
cok basit
Sabah iki haslanmis yumurta ve salatalik salatasi
öglen bi dilim tb ekmegi salatalik salatasi
aksam 300gr. meyve
aralarda da bidefa meyve bidefada salatalik dan smoothie.
eger ilgini cekerse yollarim tarifleri ben bugün basladim
Aslında yüzme konusunda sıkıntım yokta bu yıl ne garipse denizde yosunlardan korkuyorum eskiden derinlerde şamandıradan başlardım bir sağ bir sola yüzerdim. Şimdi denizin dibinde bir şey göreyim korkudan direk karaya yüzüyorum.hmm anladim canim tamam ozaman youtubeden bak bacak yakan hareketler diye cok güzel seyler cikio
yüzmek aslinda en güzel spor hergün yüsen bacaklarin bile incelir
canım makul olan bi puan söyleyin ben ekleyimPuan tablosunda pump it up yok. Aerobik kategorisi desem dedim o da yok. Diğer takımlarda pump it up diye yazıp puanlamışlar.
o spor neymiş bilmiyorum ki diğer gruplarda kaç puansa onu yapalım
Pump it up dk 4 puan ama aerobik ben de göremedim diğer takımlarda.o spor neymiş bilmiyorum ki diğer gruplarda kaç puansa onu yapalım
yok kuzum detox yapmak istiyorum bihafta, salatalik hem cilde Hemde bagirsaklara cok iyi geldigi icin onu yapmak istiyorum… buara bagirsaklarimda cok sorun var belki düzelir düsüncesiyle bihafta yapcam… yoksa ayni sekilde düzenli ve saglikli beslenmeye devam ara ara kacamaklarla tabikide… sen napion kuzum nasil gidio?
hahahahaha evet olabiliri… menü bana doyurucu geldi yogurt falanda varya sanki iyi gelir gibi hani detox yapar gibi düsüncen bunuBir hafta salatalık. Şuan mantıklı geliyor da vücutta yağdan mı eritiyor acaba onu bilemedim. Sabah ilginç ama babam bir tabak salatalık dilimlemiş yanında biber, domates, salatalık tabak hazırlamış. Hissetti sanırım salatalıkla yollarımızı birleştireceğimi.
anladim canim ya cok tuaf gecen sene bendede basladi o, normalde bende senin gibi gider yüzerdim falan… gecen sene banada öyle bi korku geldiAslında yüzme konusunda sıkıntım yokta bu yıl ne garipse denizde yosunlardan korkuyorum eskiden derinlerde şamandıradan başlardım bir sağ bir sola yüzerdim. Şimdi denizin dibinde bir şey göreyim korkudan direk karaya yüzüyorum.
Bunu atlatmamız lazım ama nasıl başarıcaz ben de bilmiyorum.anladim canim ya cok tuaf gecen sene bendede basladi o, normalde bende senin gibi gider yüzerdim falan… gecen sene banada öyle bi korku geldi
aynen ilk kez duydumo spor neymiş bilmiyorum ki diğer gruplarda kaç puansa onu yapalım
Sagol.cnm bilgiler için aminHayırlısı olsun canım siz belli bi plan yapın gerisini Allaha bırakın inşallah en rahat etçeğiniz şekilde sahip olursunuz meleğinize ben çınarlıda Aslı karabinişe gidiyodum çok memnumdum hatta bigün ikinciyi onu tekrar görmek için bile yapabilirim ahahahhaa ama ordan ayrıldı kendi yerini açtı evlendi Aslı öztekin diye aratırsan bulabilirsin
Kilo konusunda da zaten hamileliğin son zamanlarnda en fazla kilo alınıyo hatta ilk başlarda bulantılardan zayıflayabilirsin bile
hic bir fikrim yok canim bide benim okadar denize gitme imkanimda yok almanyada anca izinden izine oda bir iki hafta biseyBunu atlatmamız lazım ama nasıl başarıcaz ben de bilmiyorum.
öncelikle hoşgeldin canımAmin cumlemizin ewlatlarina insallah
Yok sadce yedigim seyleri azalttim 8 den sonra bisey yememeye dikkat ettim sadce bu kadarcik bide su 2 litre iciyorum gunde.keske uygulayacagim diyet programi olsa ama bana uygun nasil ayarlarim nasil yaparim bilemedim
kız bende aynı düşünceler içindeyim ama benim tüp bebek olacak ondan plan yapıyorumda sen normal yolla ısmarlama mı yapıyosunÇocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Şimdi de tmm dedim temmuzda olcak . Bu seferde kilo vermedin ama diyor ee napiyim kandırıyorsun beni diyorsun diyorum bu seferde ben daha hazır değilim çocuk için bi düşmeyin diyor .
Sanki ben bayılıyordum .
karar veremiyoruz . Çocuk iyi mi kötü mü nasıl.olur .
Bi de benim genetik pıhtılaşmaya yatkınlığın.var hamile.kalir kalmaz düzgün doktor bulup kan sulandırıcı igne ayarlaması lazım.bana . Dozunu filan . Izmirde önereceğiniz doktor varsa çok iyi olur kızlar .
Napcam blmiyirumkiyaza dogum denk gelmemesi icin ne zaman cocuk yapılır sorunun komikliği kilo vermem lazimmm
Hamileyken spora devam edip kilo veirlir mi ki
İlk kızımı temmuz da hamile kalmıştım Mart sonu dogum yaptım Ağustos bile olsa Nisan gibi doğum gerçekleşir canım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallahTesekkurlerr
Hosbuldum tesekkur ederim.Hoş geldinn. Ne güzel genç yaşta 2 bebe. Allah bağışlasınn. Kilon da çok yokmuş. Çabucak verirsin inşallahh
Yokkk kuzum yokkkkk bebek dusunmuyorum daha oglum biri 5 digeri daha yeni 1 yasina girdi sezeryan ikiside daha dogum psikolojisini hormonlarimi toparlayamadim.Adet olmadim diye tedirginim bakalim insallah duzensizliktir bu ara olur adette hemencecik diyete baslarimöncelikle hoşgeldin canım
seninde istediğin zayıf hamile kalmak sanırım (bende bu sefer öle istiyorum) , sen bak hamilelik durumuna biz burdayız, diyet programı içinde ara öğünlü bi program yaparız hep birlikte hem yağdan gider verdiklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?