- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.721
Ayy inşallahhhUmarım sabaha normal dereceyle gözünü açar. Ebeveynlerini daha fazla korkutmaZ .
Bir de egepolde gökalp tokaç var. Arkadaşım gidiyordu ona. Çok memnunduÇocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Şimdi de tmm dedim temmuzda olcak . Bu seferde kilo vermedin ama diyor ee napiyim kandırıyorsun beni diyorsun diyorum bu seferde ben daha hazır değilim çocuk için bi düşmeyin diyor .
Sanki ben bayılıyordum .
karar veremiyoruz . Çocuk iyi mi kötü mü nasıl.olur .
Bi de benim genetik pıhtılaşmaya yatkınlığın.var hamile.kalir kalmaz düzgün doktor bulup kan sulandırıcı igne ayarlaması lazım.bana . Dozunu filan . Izmirde önereceğiniz doktor varsa çok iyi olur kızlar .
Napcam blmiyirumkiyaza dogum denk gelmemesi icin ne zaman cocuk yapılır sorunun komikliği kilo vermem lazimmm
Hamileyken spora devam edip kilo veirlir mi ki
Sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmen dileğiyle her şeyin en iyisini düşünüyoruz, sende bir ayda 17 kilo veriyorsun sıkı diyet ve spor yapacak bir şey yok. Anne olunca bol bol yürüyüş.O kdr daha ertelemeyiz büyük ihtimal
1 ayda 17 kilo mu ? Anlamadimki cnm kim vermiş onuSağlıklı bir şekilde dünyaya getirmen dileğiyle her şeyin en iyisini düşünüyoruz, sende bir ayda 17 kilo veriyorsun sıkı diyet ve spor yapacak bir şey yok. Anne olunca bol bol yürüyüş.
TesekkurlerrAta sağlık hastanesi. Doktor meltem adalıoğlu :) gönlünüzce olsun her şeyyy. Anne olmak çok güzel
İşte sen veriyorsun ve bebiş geliyor.1 ayda 17 kilo mu ? Anlamadimki cnm kim vermiş onukeşkeee
Hayırlısı olsun canım siz belli bi plan yapın gerisini Allaha bırakın inşallah en rahat etçeğiniz şekilde sahip olursunuz meleğinize ben çınarlıda Aslı karabinişe gidiyodum çok memnumdum hatta bigün ikinciyi onu tekrar görmek için bile yapabilirim ahahahhaa ama ordan ayrıldı kendi yerini açtı evlendi Aslı öztekin diye aratırsan bulabilirsinÇocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Şimdi de tmm dedim temmuzda olcak . Bu seferde kilo vermedin ama diyor ee napiyim kandırıyorsun beni diyorsun diyorum bu seferde ben daha hazır değilim çocuk için bi düşmeyin diyor .
Sanki ben bayılıyordum .
Bi de benim genetik pıhtılaşmaya yatkınlığın.var hamile.kalir kalmaz düzgün doktor bulup kan sulandırıcı igne ayarlaması lazım.bana . Dozunu filan . Izmirde önereceğiniz doktor varsa çok iyi olur kızlar .
Napcam blmiyirumkiyaza dogum denk gelmemesi icin ne zaman cocuk yapılır sorunun komikliği kilo vermem lazimmm
Hoşgeldiniz. Kurallar birinci sayfada yer alıyor. Menü ve spor bildirimi yaptığımız sayfayıda birinci sayfada göreceksiniz. Sizi tanımayı çok isteriz. Kaç kilosunuz, kaç kilo olmak istiyorsunuz ve uyguladığınız yöntemler. Adet olmanız çok önemsememelisiniz çünkü her ay olacaksınız her ay bir hafta off olursak verdiğimizi alırız. Bu yola girmeye karar verdiyseniz ertelememelisiniz.Bende geldim
Ama pazartesi basliycam adet olmadim bekliyorum.korkuyorum gecikti iki gunn
HoşbuldumHoşgeldiniz. Kurallar birinci sayfada yer alıyor. Menü ve spor bildirimi yaptığımız sayfayıda birinci sayfada göreceksiniz. Sizi tanımayı çok isteriz. Kaç kilosunuz, kaç kilo olmak istiyorsunuz ve uyguladığınız yöntemler. Adet olmanız çok önemsememelisiniz çünkü her ay olacaksınız her ay bir hafta off olursak verdiğimizi alırız. Bu yola girmeye karar verdiyseniz ertelememelisiniz.
Maşallah, allah sağlık sıhhat versin onlara. Bu ekstrem bir olay. O zaman inşallah günler gecikmiştir. Uyguladığınız bir diyet programı var mı?Hoşbuldum
İki tane oglum war 24 yasindayim 1.64 boyum bugun tartildim 76.500 kilom. İstedigim kilo 60 hamile olmaktan korktum nedense bu ay duzensizlik wardir umarim adetimde o yuzden bi tedirginim
Amin cumlemizin ewlatlarina insallahMaşallah, allah sağlık sıhhat versin onlara. Bu ekstrem bir olay. O zaman inşallah günler gecikmiştir. Uyguladığınız bir diyet programı var mı?
Hoş geldinn. Ne güzel genç yaşta 2 bebe. Allah bağışlasınn. Kilon da çok yokmuş. Çabucak verirsin inşallahhBende geldim
Ama pazartesi basliycam adet olmadim bekliyorum.korkuyorum gecikti iki gunn
cnm o zaman bi diyetisyene git düzenli kontrolle önce kılo vermeni öneririm hamilelik sorunlu olursa bide kafanda kılo takılmasın en iyisi zayıf hamile kalmakÇocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Sanki ben bayılıyordum .
puan bildirmiyorsun ama sen10 dakika pump it up bitti. Kızlar ter içinde leşlere döndüm.
Kedi bile odaya girmiyor kaçıyor benden düşünün artık.
Puan tablosunda pump it up yok. Aerobik kategorisi desem dedim o da yok. Diğer takımlarda pump it up diye yazıp puanlamışlar.puan bildirmiyorsun ama sen
Puan tablosunda pump it up yok. Aerobik kategorisi desem dedim o da yok. Diğer takımlarda pump it up diye yazıp puanlamışlar.
7 gün diyo ama ben 7 gün yapmam herhaldeNasıl nasıl kaç gün?
yan gelip yatarken bile bacaklardan kurtulabilirsin canimYok yok ölümcül darbeyi yapmazsam bu bacaklar beni öldürücek. Bisiklet mi yapsam aerobik mi yapsam şuan karar veremedim. Ah ah gönül ister yattığın yerden bir deri kemik ol ama nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?