Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir de egepolde gökalp tokaç var. Arkadaşım gidiyordu ona. Çok memnundu

Hayırlısı olsun canım siz belli bi plan yapın gerisini Allaha bırakın inşallah en rahat etçeğiniz şekilde sahip olursunuz meleğinize ben çınarlıda Aslı karabinişe gidiyodum çok memnumdum hatta bigün ikinciyi onu tekrar görmek için bile yapabilirim ahahahhaa ama ordan ayrıldı kendi yerini açtı evlendi Aslı öztekin diye aratırsan bulabilirsin
Kilo konusunda da zaten hamileliğin son zamanlarnda en fazla kilo alınıyo hatta ilk başlarda bulantılardan zayıflayabilirsin bile

Bende geldim
Ama pazartesi basliycam adet olmadim bekliyorum.korkuyorum gecikti iki gunn
Hoşgeldiniz. Kurallar birinci sayfada yer alıyor. Menü ve spor bildirimi yaptığımız sayfayıda birinci sayfada göreceksiniz. Sizi tanımayı çok isteriz. Kaç kilosunuz, kaç kilo olmak istiyorsunuz ve uyguladığınız yöntemler. Adet olmanız çok önemsememelisiniz çünkü her ay olacaksınız her ay bir hafta off olursak verdiğimizi alırız. Bu yola girmeye karar verdiyseniz ertelememelisiniz.

Hoşbuldum
İki tane oglum war 24 yasindayim 1.64 boyum bugun tartildim 76.500 kilom. İstedigim kilo 60 hamile olmaktan korktum nedense bu ay duzensizlik wardir umarim adetimde o yuzden bi tedirginim

Hoşbuldum
İki tane oglum war 24 yasindayim 1.64 boyum bugun tartildim 76.500 kilom. İstedigim kilo 60 hamile olmaktan korktum nedense bu ay duzensizlik wardir umarim adetimde o yuzden bi tedirginim
Maşallah, allah sağlık sıhhat versin onlara. Bu ekstrem bir olay. O zaman inşallah günler gecikmiştir. Uyguladığınız bir diyet programı var mı?

Maşallah, allah sağlık sıhhat versin onlara. Bu ekstrem bir olay. O zaman inşallah günler gecikmiştir. Uyguladığınız bir diyet programı var mı?
Amin cumlemizin ewlatlarina insallah
Yok sadce yedigim seyleri azalttim 8 den sonra bisey yememeye dikkat ettim sadce bu kadarcik bide su 2 litre iciyorum gunde.keske uygulayacagim diyet programi olsa ama bana uygun nasil ayarlarim nasil yaparim bilemedim

cnm o zaman bi diyetisyene git düzenli kontrolle önce kılo vermeni öneririm hamilelik sorunlu olursa bide kafanda kılo takılmasın en iyisi zayıf hamile kalmak

Nasıl nasıl kaç gün?
7 gün diyo ama ben 7 gün yapmam herhalde
cok basit

Sabah iki haslanmis yumurta ve salatalik salatasi
öglen bi dilim tb ekmegi salatalik salatasi
aksam 300gr. meyve

aralarda da bidefa meyve bidefada salatalik dan smoothie.

eger ilgini cekerse yollarim tarifleri ben bugün basladim

7 gün diyo ama ben 7 gün yapmam herhalde
cok basit

Sabah iki haslanmis yumurta ve salatalik salatasi
öglen bi dilim tb ekmegi salatalik salatasi
aksam 300gr. meyve

aralarda da bidefa meyve bidefada salatalik dan smoothie.

eger ilgini cekerse yollarim tarifleri ben bugün basladim

melisa- @sememerveebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…