- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.761
ilahi ben lafın ortasından atlarsam olacağı oYokkk kuzum yokkkkk bebek dusunmuyorum daha oglum biri 5 digeri daha yeni 1 yasina girdi sezeryan ikiside daha dogum psikolojisini hormonlarimi toparlayamadim.Adet olmadim diye tedirginim bakalim insallah duzensizliktir bu ara olur adette hemencecik diyete baslarim
Amin canim benimilahi ben lafın ortasından atlarsam olacağı o
ay daha çok minooşmuş bebeklerin Allahım onlara uzun ömür versin hamiliğide isteyenlere versin
hay maşallahOy oy çok yoruldum . Saat 13 40 da halicinin aramasıyla bir ayktayim yıkamaya vermıştım halıları . Mutfak dolaplarını, koltukları ,sandalyeleri sildim . Genel toz aldim . Dis kapıyı silip . Tüm halıları kaldırıp silkip süpürge yapıp yerleri sildim . Yıkamadan gelen halıları serdim . Ocak , çay mak. Filan temizleyip banyoyu yıkadım. Cok yoruldum . Daha yemek yapılıp spora gidilecek
Ellerine sağlık canım, güle güle pisletin temiz evinizi.Oy oy çok yoruldum . Saat 13 40 da halicinin aramasıyla bir ayktayim yıkamaya vermıştım halıları . Mutfak dolaplarını, koltukları ,sandalyeleri sildim . Genel toz aldim . Dis kapıyı silip . Tüm halıları kaldırıp silkip süpürge yapıp yerleri sildim . Yıkamadan gelen halıları serdim . Ocak , çay mak. Filan temizleyip banyoyu yıkadım. Cok yoruldum . Daha yemek yapılıp spora gidilecek
Hadi başlayalım spora canım.kızlar acaip bi spor yapma incelme isteği var şu göbek karın şişliği sinir ediyor beni zayıf olmanın hafif olmanın tadından istiyorum ya bu sefer içimden bi his olacak diyor
işteyim cnm şimdi inş akşam üzeri yürüyüşe çıkıcam eve geçince de ya ip ya cardioHadi başlayalım spora canım.
kaç yasındasın cnm senHadi başlayalım spora canım.
Bu da bir egzersiz sayılmalı.Oy oy çok yoruldum . Saat 13 40 da halicinin aramasıyla bir ayktayim yıkamaya vermıştım halıları . Mutfak dolaplarını, koltukları ,sandalyeleri sildim . Genel toz aldim . Dis kapıyı silip . Tüm halıları kaldırıp silkip süpürge yapıp yerleri sildim . Yıkamadan gelen halıları serdim . Ocak , çay mak. Filan temizleyip banyoyu yıkadım. Cok yoruldum . Daha yemek yapılıp spora gidilecek
Bu da bir egzersiz sayılmalı.çok da çabuk bitirmişsin ve de maşallah. :)
Sagol cnmmEllerine sağlık canım, güle güle pisletin temiz evinizi.
Bence bu istekle olurkızlar acaip bi spor yapma incelme isteği var şu göbek karın şişliği sinir ediyor beni zayıf olmanın hafif olmanın tadından istiyorum ya bu sefer içimden bi his olacak diyor
umarım cnm üç yıldır 63 te takılıyım alıp veriyorum ama bu sefer olacağına dair hissim var bıkkınlık yok enerji varBence bu istekle olur
ben okurken yoruldumOy oy çok yoruldum . Saat 13 40 da halicinin aramasıyla bir ayktayim yıkamaya vermıştım halıları . Mutfak dolaplarını, koltukları ,sandalyeleri sildim . Genel toz aldim . Dis kapıyı silip . Tüm halıları kaldırıp silkip süpürge yapıp yerleri sildim . Yıkamadan gelen halıları serdim . Ocak , çay mak. Filan temizleyip banyoyu yıkadım. Cok yoruldum . Daha yemek yapılıp spora gidilecek
Bol.bol spor ve sıkı diyet sonucu zayıflarsın eminim enerji de varsa gerisi geliyo gidiyo kilolar ben de 80 altına diyet yapip bi türlü inemiyirdum sinirlenip bırakıyordum ..umarım cnm üç yıldır 63 te takılıyım alıp veriyorum ama bu sefer olacağına dair hissim var bıkkınlık yok enerji var
inş canım sen de iyi gidiyorsun boyun da uzun motive önemli bozxsak bile kaldığımız yerden devam edicez şimdi tam spor zamanı herkesi spora davet ediyorum fit günler bizi bekliyor hele ki 32 yaşıma az kaldı bu yaşları fit geçirmek istiyorumBol.bol spor ve sıkı diyet sonucu zayıflarsın eminim enerji de varsa gerisi geliyo gidiyo kilolar ben de 80 altına diyet yapip bi türlü inemiyirdum sinirlenip bırakıyordum ..
Bırakmamak Beklemek sabredip devam etmek lazimmis o iradeyi gösterince sonunda 80 i atlattım . Sıra 70 leri atlatmakta . Darısı başına inşallah .
Bn de birazdan spor salonuma gideceğiminş canım sen de iyi gidiyorsun boyun da uzun motive önemli bozxsak bile kaldığımız yerden devam edicez şimdi tam spor zamanı herkesi spora davet ediyorum fit günler bizi bekliyor hele ki 32 yaşıma az kaldı bu yaşları fit geçirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?