- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.781
Biraz dinlen güç topla yürürsün canimKoşuşturmacayla geçen bir günü daha bitirdim. Evde dinlenmek istiyorum ama akşam yürümem lazım.
30 bende canım. İlerde evlenme kararı alırsam. Transparan bir gelinlik giymek istiyorum. Deniz kenarında olan güneş batımına doğru zamanda.inş canım sen de iyi gidiyorsun boyun da uzun motive önemli bozxsak bile kaldığımız yerden devam edicez şimdi tam spor zamanı herkesi spora davet ediyorum fit günler bizi bekliyor hele ki 32 yaşıma az kaldı bu yaşları fit geçirmek istiyorum
Hadi mavilim spora başla artık 68'lere gel artık. Seni bekliyorum.Bn de birazdan spor salonuma gideceğim
Çok istiyorum inşallah . Geldim spora . Sıcakta 15 dk salona yürüdüm piştim valla . Kulaklagimi evde unutmuşum . Müziksiz zir olucak ama yapacak birşey yok . Yuruyus bandından yazıyorum düşmeden kaçayım öptümHadi mavilim spora başla artık 68'lere gel artık. Seni bekliyorum.
Tamam canım bolca yağ atmalar ben de denizden çıktım Islak elle telefona bakınca kuma düşürdümÇok istiyorum inşallah . Geldim spora . Sıcakta 15 dk salona yürüdüm piştim valla . Kulaklagimi evde unutmuşum . Müziksiz zir olucak ama yapacak birşey yok . Yuruyus bandından yazıyorum düşmeden kaçayım öptüm
Tuh aman bozma telefonu . Oo senin daha iyiymiş .Tamam canım bolca yağ atmalar ben de denizden çıktım Islak elle telefona bakınca kuma düşürdüm
Tubim sirkelen biraz aktif ol spora teşvik et bizi. zaten kaç kilo olduğunu tam olarak öğrenemedim kaptanım.ben okurken yoruldum
Dondurma CIS ıyyyy iğrenç bir şey o çiğnedikleri sakızı atıyorlarmış içine uzasın diye onlarınTam yürüyüş bandının önünde spor salonunda algıda aracı park etti olaya bak yersen böyle olur diye evren mesaj yolluyo sanırım sen anca bak diyo
Birşey yok gibi şuan eve gidince yazamazsam bilinki beni terk ettiTuh aman bozma telefonu . Oo senin daha iyiymiş .be n de bayılırım denize ama haftada 1 yada 2 haftada 1 gdiyoruz
HahaaDondurma CIS ıyyyy iğrenç bir şey o çiğnedikleri sakızı atıyorlarmış içine uzasın diye onların
Ay vallaha ins öle bisey olmazBirşey yok gibi şuan eve gidince yazamazsam bilinki beni terk etti
Ah o büyük gün yarınnnTubim sirkelen biraz aktif ol spora teşvik et bizi. zaten kaç kilo olduğunu tam olarak öğrenemedim kaptanım.
Of valla ya yaz bi geldi tam geldiNaber kizlar ? Dogry duzgn giremedim 2 gundur dun misafirim vardi bugun oglusu aaglik ocagina goturdum hava cok sicsk elim kolum kalkmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?