- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.801
Sıcakta tellere falan mı değdi acaba canımEve bi geldim benim.bahcede kedi yanında serçe minicik.
Serçe kanadının altı yaralı . Suyun altına soktum baygınlık.geviriyor diye sonra kuruladım . Sekerli su içirip yarasına antiseptik bisey sürdüm pamukla . Öylece duruyor . Biraz uçurmaya çalıştım uçar gibi olup geri düşuyor. Ayaklari salmış gövde üstünde yatıyor ama çok zorlarsam yürüyor. Durumu hic iyi degil napsam.bilemedim
Geçmiş olsun. Umarım daha iyidir bir sorun yoktur. Belki de babasını özlemiştir.Naber kizlar ? Dogry duzgn giremedim 2 gundur dun misafirim vardi bugun oglusu aaglik ocagina goturdum hava cok sicsk elim kolum kalkmiyo valla
Teşekkür ederiz.M mermaid250 14. Takim burasi...
Kizlar yeni uye takimi bulamadi yardimci oldum... gelince sizler ilgilenirsiniz iyi akşamlar...
Rica ederim siz yine bakin bulamadi sanirim...Teşekkür ederiz.
Acaba o da mı kaçtı???Rica ederim siz yine bakin bulamadi sanirim...
Bence yuvadan düştü benim kedide pençe atmış kanadının altı yaralı ama kanatlar sağlam yanına yaklaşınca kaçmaya başladı . Hiç hali yoktu . O yara olmasa şimdiye iyilesirdi. Yumurta başladım biraz sarisini yedirip şekerli su icirrdim evde şuan ben disardayim dinlenmeye bıraktım onu ölecekti ins kurtulurSıcakta tellere falan mı değdi acaba canım
Allah razı olsun senden ne güzel anne şefkatiyle onu iyileştirmek için uğraşmışsın. İlerde mükemmel bir anne olacaksın bence.Bence yuvadan düştü benim kedide pençe atmış kanadının altı yaralı ama kanatlar sağlam yanına yaklaşınca kaçmaya başladı . Hiç hali yoktu . O yara olmasa şimdiye iyilesirdi. Yumurta başladım biraz sarisini yedirip şekerli su icirrdim evde şuan ben disardayim dinlenmeye bıraktım onu ölecekti ins kurtulur
Hayırlı olsun canım. Adrenalinle ter atman lazım.Trafikte araba sürdüm demin . Ehliyetim yok yavaş yavaş öğrenmeye başladım
Yardımcı olun kızlar bende katilmak istiyorum.M mermaid250 14. Takim burasi...
Kizlar yeni uye takimi bulamadi yardimci oldum... gelince sizler ilgilenirsiniz iyi akşamlar...
Hoşgeldin canım kaptanımızYardımcı olun kızlar bende katilmak istiyorum.
Hos bulduk. Ben en az 7 kilo vermek istiyorum. İradeliyim. 10 yıldır vegeterian besleniorum. Fakat son zamanlarda kizartma ve şekerli meyveler çok tüketim bir de Gözlemeyi çok abarttin ve biraz kilo aldım. Umarim bu iki ayda yaz bitmeden veririm.Hoşgeldin canım kaptanımıztugbaFB
Kurallarımız birinci sayfada sana uyarsa beraber zayıflayalabiliriz kendini anlatır mısın biraz kaç kilo vermek istiyorsun mesela
Sagol canım. Görünce öyle birakamazdim şimdi canlandı. Aslında yine koyulan yerde kalıyor yiyip içmiyor ben zorla vermezsem ama alçaktan uçtu bizden kaacmak için .Allah razı olsun senden ne güzel anne şefkatiyle onu iyileştirmek için uğraşmışsın. İlerde mükemmel bir anne olacaksın bence.
Valla dikkatli dikkatli bakmaktan gözlerim agridiHayırlı olsun canım. Adrenalinle ter atman lazım.
ben kendimi tanitmistim ismimi değiştirdim sadece burada herkes takma isim kullanıyor diye çarşamba günü başladım 24 yaşında evli ebeyim çocuğum yok 95 kiloyla gruba yazdım çatana günü kendimi bildim bileli kiloluyum diyet yapıp kilo alıp veriyorum.@bellok canım aramıza hoşgeldin. Seni tanıyabilir miyiz yeni arkadaşlar meraklandırıyor bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?