Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sıcakta tellere falan mı değdi acaba canım

Sıcakta tellere falan mı değdi acaba canım
Bence yuvadan düştü benim kedide pençe atmış kanadının altı yaralı ama kanatlar sağlam yanına yaklaşınca kaçmaya başladı . Hiç hali yoktu . O yara olmasa şimdiye iyilesirdi. Yumurta başladım biraz sarisini yedirip şekerli su icirrdim evde şuan ben disardayim dinlenmeye bıraktım onu ölecekti ins kurtulur

Allah razı olsun senden ne güzel anne şefkatiyle onu iyileştirmek için uğraşmışsın. İlerde mükemmel bir anne olacaksın bence.

Hoşgeldin canım kaptanımız tugbaFB
Kurallarımız birinci sayfada sana uyarsa beraber zayıflayalabiliriz kendini anlatır mısın biraz kaç kilo vermek istiyorsun mesela
Hos bulduk. Ben en az 7 kilo vermek istiyorum. İradeliyim. 10 yıldır vegeterian besleniorum. Fakat son zamanlarda kizartma ve şekerli meyveler çok tüketim bir de Gözlemeyi çok abarttin ve biraz kilo aldım. Umarim bu iki ayda yaz bitmeden veririm.

Çok mutluyum karsiyakadan bornovaya evin onune kdr ilk kez araba kullandim trafikte birde serce eve geldiğimizde yerden uçuyordu yarim yamalak. Kutu yaptım kutuyu deldim her yerinden yoksa koltuk altına giriyor çok hızlı yakalanmiyor durumu orta . Yem yemiyor . Zorla su içirip yumurta yedirdim . Inş sabaha kadar hayata tutunur ve yaşar..

Allah razı olsun senden ne güzel anne şefkatiyle onu iyileştirmek için uğraşmışsın. İlerde mükemmel bir anne olacaksın bence.
Sagol canım. Görünce öyle birakamazdim şimdi canlandı. Aslında yine koyulan yerde kalıyor yiyip içmiyor ben zorla vermezsem ama alçaktan uçtu bizden kaacmak için .
Bnde kutu yapıp kutunun her yerini deldim yoksa koltuk altlarina kaçıyor. Inş sabaha kadar dinlenir ve biraz iyi olur . Yarası ağır olmasa şimdiye iyilesirdi buldugumdan iyi durumda .
Sabaha yasamazsa çok üzülürüm . Inş hayata tutunur sonra ben onu iyileştirip ucurucam

@bellok canım aramıza hoşgeldin. Seni tanıyabilir miyiz yeni arkadaşlar meraklandırıyor bizi.
ben kendimi tanitmistim ismimi değiştirdim sadece burada herkes takma isim kullanıyor diye çarşamba günü başladım 24 yaşında evli ebeyim çocuğum yok 95 kiloyla gruba yazdım çatana günü kendimi bildim bileli kiloluyum diyet yapıp kilo alıp veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…