Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay cnm dün inan çok merak ettim
niye sosyal medya kullanmıyor diye kızdım
Valla sevmiyorum kuzum ya face var onu da dondurmustum okulla alakali bir sayfa var sinav zamanlari ona baktim o kadar instegram zaten yok yillar evvel actim ne kullanici adini ne sifresini hatirliyorum twitter hak getire ona hic bulasmadim

Kaptanım sen bu hafta o 3 kiloyuda verirsin haftaya da listeye girersin. Biz sana inanıyoruz.

Valla sevmiyorum kuzum ya face var onu da dondurmustum okulla alakali bir sayfa var sinav zamanlari ona baktim o kadar instegram zaten yok yillar evvel actim ne kullanici adini ne sifresini hatirliyorum twitter hak getire ona hic bulasmadim
bende hepsi var ama faceyi kızımla alakalı bi gruba üyeyim onun için açık
twitter seçim zamanları açıp geri kapatırım
instagram da can o yaa vazgeçemem ondan

*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)

14.Takım Ortalaması :

Üzülerek söylüyorum sabitim.
ben de aynı cnm şöyle bişey okumuştum spor yaparken vücutta bazı değişimler oluyor o da kılo artışı gibi oluyor aslında kılo almıyoruz vermşyoruz sporu bırakmayalım gidecek bizden de

Sabah bir kahve ictim şekersiz. Her sabah zaten Ritual gibi bu benim için. Bi de klasik domates kizartmasi ve 1 dilim ekmek.

tubaa o kadar arttığını bilmiyordum ama listede gibi devam et sen de spor yap tubi bizmle

Son düzenleme:
Olmaz kaptanım ben sizi de aktif görmek istiyorum. Tabi iş olunca sıkıntı sen işleri hafiflet ay sana yardım etsinler ya bu kadar yüklenilmezki birine
Çizim yapan tek kişiyim canım malesef
Kaptanım sen bu hafta o 3 kiloyuda verirsin haftaya da listeye girersin. Biz sana inanıyoruz.
detoks yapsam veririm canım ama diyetisyen lisyesiyle zayıflamak istiyorum
az gitsin öz gitsin mantığındayım artık
Günaydın kızlar. Listeye girmedim henüz ama kilom 70,1. Geçen hafta 72 idi.
canım listeye 2 hafta sonra girebiliyosun zaten
ama minnak listemiz var onu yayınlarız birazdan 2 hafta o listeden devam edersin
bu arada çok güzel vermişin tebrik ederim

kuzum ellerine sağlık bende sana mesaj atacaktım yapabilirmisin diye ama yapmışın bile
yine iş yğunluğum varda

tubaa o kadar arttığını bilmiyordum ama listede gibi devam et sen de spor yap tubi bizmle
ediyorum canım SchonerDuft bana bi liste vermişti diyetisyen listesi onu uyguluyorum , detoks yapmak istemiyorum artık az verip öz vermek istiyorum dedim ama 5 günde 2 kilo gitti bile şimdi azalır belki biraz ama olsun
spor zaten yapıyorum canım (şu an için yürüyüş+ip atlama+squat) notlarımı tuttum listeye yazarım

kızlar kilo bildiriminizi lütfen listeye yapalım
yüzde hesaplama ilk sayfada kurallar kısmında örnek var ona göre hesaplayabilirsiniz
paylaşım yaparkende en son paylaşım yapan arkadaşın paylaşımında ki [/@UOUT yazan kısımı silerek yapıyoruz

tmm cnm sen başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…