- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.841
Olmaz kaptanım ben sizi de aktif görmek istiyorum. Tabi iş olunca sıkıntı sen işleri hafiflet ay sana yardım etsinler ya bu kadar yüklenilmezki birineya kuzum iş yerinde iş çok bu ara
bugün bile yoğun olabilirim ben buldum sana
bak uğraş arıyordun kendine buralar sana emanet
ay cnm dün inan çok merak ettim
niye sosyal medya kullanmıyor diye kızdım
Kaptanım sen bu hafta o 3 kiloyuda verirsin haftaya da listeye girersin. Biz sana inanıyoruz.kızlar kilonu sakla sakla nereye kadar ahanda söylicem
şimdi ben bildiğiniz üzere 64.9 ile izine ayrılmıştım
sonra ramazan girdi araya (ramazanın günahını almayımo zaman kilo almadım) bayram felan derken, birde üstüne tartım bozuldu yedek tartım 1 kilo fazla tartığı için çıkmadım felan ben hooop 70.5 olmuşum (ohaları sıralayın valla hakettim)
şimdi pazar itibari ile başladım ve bugün 68.4 çıktım (1 kilo tartı fazlasını çıkınca 67.4 üm)
listeye girebilmem için vermem gereken 3 kilom daha var
bende hepsi var ama faceyi kızımla alakalı bi gruba üyeyim onun için açıkValla sevmiyorum kuzum ya face var onu da dondurmustum okulla alakali bir sayfa var sinav zamanlari ona baktim o kadar instegram zaten yok yillar evvel actim ne kullanici adini ne sifresini hatirliyorum twitter hak getire ona hic bulasmadim
ben de aynı cnm şöyle bişey okumuştum spor yaparken vücutta bazı değişimler oluyor o da kılo artışı gibi oluyor aslında kılo almıyoruz vermşyoruz sporu bırakmayalım gidecek bizden de*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)
14.Takım Ortalaması :
Üzülerek söylüyorum sabitim.
Sabah bir kahve ictim şekersiz. Her sabah zaten Ritual gibi bu benim için. Bi de klasik domates kizartmasi ve 1 dilim ekmek.Hos bulduk. Ben en az 7 kilo vermek istiyorum. İradeliyim. 10 yıldır vegeterian besleniorum. Fakat son zamanlarda kizartma ve şekerli meyveler çok tüketim bir de Gözlemeyi çok abarttin ve biraz kilo aldım. Umarim bu iki ayda yaz bitmeden veririm.
tubaa o kadar arttığını bilmiyordum ama listede gibi devam et sen de spor yap tubi bizmlekızlar kilonu sakla sakla nereye kadar ahanda söylicem
şimdi ben bildiğiniz üzere 64.9 ile izine ayrılmıştım
sonra ramazan girdi araya (ramazanın günahını almayımo zaman kilo almadım) bayram felan derken, birde üstüne tartım bozuldu yedek tartım 1 kilo fazla tartığı için çıkmadım felan ben hooop 70.5 olmuşum (ohaları sıralayın valla hakettim)
şimdi pazar itibari ile başladım ve bugün 68.4 çıktım (1 kilo tartı fazlasını çıkınca 67.4 üm)
listeye girebilmem için vermem gereken 3 kilom daha var
Çizim yapan tek kişiyim canım malesefOlmaz kaptanım ben sizi de aktif görmek istiyorum. Tabi iş olunca sıkıntı sen işleri hafiflet ay sana yardım etsinler ya bu kadar yüklenilmezki birine
detoks yapsam veririm canım ama diyetisyen lisyesiyle zayıflamak istiyorumKaptanım sen bu hafta o 3 kiloyuda verirsin haftaya da listeye girersin. Biz sana inanıyoruz.
canım listeye 2 hafta sonra girebiliyosun zatenGünaydın kızlar. Listeye girmedim henüz ama kilom 70,1. Geçen hafta 72 idi.
kuzum ellerine sağlık bende sana mesaj atacaktım yapabilirmisin diye ama yapmışın bileD Dlrykc (///%)MİNİK ADAYLARIMIZ
628. Etap
Kizilbodur (///%)
Verano_porteno (///%)
philosophergirl (///%)
Nilar (71.3///%)
A antiaging (///%)B.tarihi:21.06.19 B.kilo:72 H.kilo:
AnneAslan (///%)B.tarihi:27.06.19 B.kilo:76.5 H.kilo:60
M mermaid250 (///%)B.tarihi: B.kilo: H.kilo:
littlecoffeedoc (///%)
cigdemm85 (///%) B.tarihi:21.06.19 B.kilo:73 H.kilo:
2 hafta deneme süresi biten varsa ve aktiflerse alırız canımtugbaFB cnm iyi kılo veren adaylar var onları listeye alacak mısın
ediyorum canımtubaa o kadar arttığını bilmiyordum ama listede gibi devam et sen de spor yap tubi bizmle
kuzum ellerine sağlık bende sana mesaj atacaktım yapabilirmisin diye ama yapmışın bile
yine iş yğunluğum varda
tmm cnm sen başarırsınediyorum canımSchonerDuft bana bi liste vermişti diyetisyen listesi onu uyguluyorum , detoks yapmak istemiyorum artık az verip öz vermek istiyorum dedim ama 5 günde 2 kilo gitti bile şimdi azalır belki biraz ama olsun
spor zaten yapıyorum canım (şu an için yürüyüş+ip atlama+squat) notlarımı tuttum listeye yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?