Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah şu bağırsaklar bizi mahvediyor..
Çok iyi yapmışsın bağırsaklara iyi gelirse listeyi bana da gönderir misin. Ben bu ara mide ile uğraşıyorum ilaç kullanıyorum o biraz işe yaradı bağırsak düzeninde.
Ben aynıyım işlerim yoğun büroda temmuz 20sine kadar tekim .diyete tekrar başlıyorum görümcem buradaydı bugün gidiyor.
Spor ne durumda
Bu.arada geçenlerde paylastigin iceceekleri sen mi hazırladın

Eski isminiz neydi? Farklı isimler takibi zor oluyor. Siz ismim şuydu şimdi bunu kullanıcam derseniz bir sıkıntı olmaz zaten. 600 gr çok güzel bir başarı kilo vermenizin devamını diliyorum.

*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)

14.Takım Ortalaması :

günaydın herkese sabah uyanır uyanmaz tartıldım teslimin 4.günü çarşambadan beri sadece 600 gr gitmiş sabah 94.4 çıktım.
Gunaydin canim hosgeldinevet biraz kendinden bahsetmissin ama 13. Takima yazmissin burayami devam etmek istersin yoksa 13. Takima mi birde hedef kilon nedir eger buradaysan senide ekleyeyim aday listemize

Gunaydin canim hosgeldinevet biraz kendinden bahsetmissin ama 13. Takima yazmissin burayami devam etmek istersin yoksa 13. Takima mi birde hedef kilon nedir eger buradaysan senide ekleyeyim aday listemize
14.takıma yazdım sanıyordum burayadavet edilmistim:) inşallah devam edicem de tam çözemedim ilk defa giriyorum

Eski isminiz neydi? Farklı isimler takibi zor oluyor. Siz ismim şuydu şimdi bunu kullanıcam derseniz bir sıkıntı olmaz zaten. 600 gr çok güzel bir başarı kilo vermenizin devamını diliyorum.
eski ismim sememerveydi

*** 14. Takım 628. Etap ***

ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)
orkide1453 (61.5///%)

dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)

kızlar kilonu sakla sakla nereye kadar ahanda söylicem
şimdi ben bildiğiniz üzere 64.9 ile izine ayrılmıştım
sonra ramazan girdi araya (ramazanın günahını almayım o zaman kilo almadım) bayram felan derken, birde üstüne tartım bozuldu yedek tartım 1 kilo fazla tartığı için çıkmadım felan ben hooop 70.5 olmuşum (ohaları sıralayın valla hakettim)
şimdi pazar itibari ile başladım ve bugün 68.4 çıktım (1 kilo tartı fazlasını çıkınca 67.4 üm)
listeye girebilmem için vermem gereken 3 kilom daha var

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
1.sayfada kurallarımız yazıyor kabul ederseniz şayet kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…