- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.921
biraz detay verir misin bir haftalık diyetle ilgiliYapılan araştırmalara göre kediler evciltildikten sonra davranışlarını hemen hemen hiç değiştirmemişler ama köpeklerde ilginç bir değişiklik var. İnsanlara kendilerini daha masum sempatik göstermek için yüzlerine mimik eklemişler.
Zaten kurtulması çok zordu. İç kanama olmuştur büyük ihtimalle.
Doktor Fevzi Özgönülün Beden Aklıyla Zayıfla kitabı bana en mantıklı gelen kitaptı. Diyetisyen etabımı atlatayım yine onu uygulayacağım. Ama bu hafta uyguladığım şaşırtma diyeti çok etkili. 5 yıl önce de 1 haftada 1,5 kilo vermiştim (ekmeği kesmemiştim), şimdi 2 kilo verdim. Uygulayan arkadaşım vardı o da kilo verdi.
Sabahları aç karnına 3 renk meyve ve yoğurt mideyi şaşırtmak için çok etkili oluyor.
Bekleyelim biraz gelmezse bilidrimsiz izine ayrılalım*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2/78.4/+0.2/%-0.26)
berkas (62.9///%)sabit
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%) sabit
dugi (57.5/57.0/0.5/%0.87)
kaptinn(62.0/61.0/1/%1.61)
14.Takım Ortalaması
E ELF_LR35 sen kaldin canim kilo durumun nedir izne ayrilmak istedigini söylemişsin eksidemisin artidamisin
Tamam tubim oyle yaparizBekleyelim biraz gelmezse bilidrimsiz izine ayrılalım
izne ayrılmak istiyorum demişti cnm
Baktim canim ayni yuzdeler ve ortalama cikti***14.Takım 628.Etap***
ELF_LR35 (89.0///%) Bildirimsiz izine ayrıldı.
Mavi95 (78.2/78.4/+0.2/%-0.26)
berkas (62.9///%) sabit
ucukgenclik (66.8///%) sabit
orkide1453 (61.5///%) sabit
dugi (57.5/57.0/0.5/%0.87)
kaptinn(62.0/61.0/1/%1.61)
Silent Scream (68/71.5/+3.5/%-0.19) 601. etapta izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 27 e bölündü.
14.Takım Ortalaması : 0.253
Yapılan araştırmalara göre kediler evciltildikten sonra davranışlarını hemen hemen hiç değiştirmemişler ama köpeklerde ilginç bir değişiklik var. İnsanlara kendilerini daha masum sempatik göstermek için yüzlerine mimik eklemişler.
Doktor Fevzi Özgönülün Beden Aklıyla Zayıfla kitabı bana en mantıklı gelen kitaptı. Diyetisyen etabımı atlatayım yine onu uygulayacağım. Ama bu hafta uyguladığım şaşırtma diyeti çok etkili. 5 yıl önce de 1 haftada 1,5 kilo vermiştim (ekmeği kesmemiştim), şimdi 2 kilo verdim. Uygulayan arkadaşım vardı o da kilo verdi.
Sabahları aç karnına 3 renk meyve ve yoğurt mideyi şaşırtmak için çok etkili oluyor.
Yarası ağırdı cnm sabaha kdr o acıyla kim.bilir neler çektiÜzüldüm o kadar uğraştın demek ömrü bu kadarmış minik cüssesi dayanamadı.
günaydın herkese
tuğba ne yaptın sen önüne ne geldiyse yedin mi nasl 70e çıktın emeğine yazık diil mi yaaa hem kızdım hem üzüldüm 68de 67 çok ben sen 63-64 diyeceksin diye bekliyorum sabite bile gelmemişsin ama normal tabi taaa nerelere çıkmışsın
listelerine bi bakayım ben nerde hata yapıyorsun ama mesela benim kendimde hatam ağzıma attığım bişey, küçük görüyorum ama o su tutuyor vücutta bazen öyle olur görmediğin şeyler olabilir o yüzden öğünden ve miktardan şaşma canımSelam.cnm nasılsın nasıl gidiyor tatil .
Ben hala 78 lerde78.2 ye düşmüşken geri 78.4 e cikmisim . Nasıl oluyo anlamadım gitti .
Tebrikler kaptin gene çok güzel vermişsinİnsallah bakalalm haftaya nasil olcak 50 lere düssemm bi
Darisi butun veremeyenlere insallaaahhh
Senin içinde üzüldüm canım. Ben bundan 6 yıl önce elektrik teline çarpıp yere düşen kuşu yaşatmak için çok uğraşmıştım o da ölünce balkona gidip ağlamıştım tüm gün. İnsanı da etkiliyor bu durumlarYarası ağırdı cnm sabaha kdr o acıyla kim.bilir neler çektibahçeye gömdüm
Canım arkadaşlar nedenleri gayet güzel açıklamış bence yani bence de sen kilo bile verdin ama gene birden düşüp sonradan görünücek ondan hiç stres yapma hatta hatirlarsanSelam.cnm nasılsın nasıl gidiyor tatil .
Ben hala 78 lerde78.2 ye düşmüşken geri 78.4 e cikmisim . Nasıl oluyo anlamadım gitti .
Enteresan bir şey mimik meselesi. Ben bazen kediyi sokağa çıkarayım diye açıyorum kapıyı merdiven de başlıyor söylenmeye resmen ben dışarı çıkmak istemiyorum diyor sankiYapılan araştırmalara göre kediler evciltildikten sonra davranışlarını hemen hemen hiç değiştirmemişler ama köpeklerde ilginç bir değişiklik var. İnsanlara kendilerini daha masum sempatik göstermek için yüzlerine mimik eklemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?