Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay evet hatta hedefimizde aynı sayılır 59a inmek imkansız gibi geliyodu ondan 60 olsun düz olsun demiştim kaç kiloyla başlamıştın bide boyunuda sorayım bari
73le. 1 aydır sabitim bugün ne geldiyse önüme yedim ne istediysem yedim şaşırsin meta boy 170 171 . Pazartesi yine devam

73le. 1 aydır sabitim bugün ne geldiyse önüme yedim ne istediysem yedim şaşırsin meta boy 170 171 . Pazartesi yine devam
Sen ben misin doğru söyle bende 72yle başladm ama buraya geldiğimde 70tim boyumda 1.71ya bak eğer sende öyle zayıflarsan anlatma bi arkadaşımda aynı diyette kız diyeti bozup yedikçe kilo veriyo ben aç yaşıyorum kız tok haliyle zayıflıyo

Zaten varya olay o aç kalarak hayatta zayıflamaz uzun vadede biz eziyet ediyoz yarın sende ne bulursan ye bak nasıl olacak bakalim

Zaten varya olay o aç kalarak hayatta zayıflamaz uzun vadede biz eziyet ediyoz yarın sende ne bulursan ye bak nasıl olacak bakalim
Ay yok bende o hiç işe yaramıyo bayramdan önce 62.9 oldum bayramda bi yedim 64.5 mi ne oldum sonra daha yeni indim işte aynı kiloya

Ayyy ne garip işler ya inşallah veririz bir an önce sen ne zaman basladin diyete
İnşallah canım martın sonunda başladm ben sen ne zaman başladın
Yüzme bana spor değilde eğlence gibi geliyor. Restaurantta 3 saat durdum hiç oturmadım ama öyle koşturmacalı işte yoktu.
Ya tabi ağır sporlar kadar yormaz ama hiç spor yapmamış gibide asla olmamışsın moralini bozma

İyiki varim dimi sagol cnm simdi tebrik edin ilerde lanet ediceksiniz niye veremiyo diye

Günaydın Mutlu Umutlu
Kilo Veren
Diyet Arkadaşlarım
günaydinnnnnn
Gunaydin kizlarrrrr pazar sabahi erkenden uyandik kayinlarim geldi kahvaltiya uzakta oturuyolarda supriz oldu biraz fazla kacirdim ama ogle yemegi yemem atirstiririm biseyler yeter anneme gidicem bugün
profilinde yazan bslangic benim kilom ve su anki kilon da ilk hedefledigim kilo. Ne kadar surede verdin neler yaptin tavsiye edecegin seyler var mi canım
Kızlar merhabaa. Dün o kadar pastanın içinden bir çatal bile almadımmm. Hatta hepsini kendim kestim, ikram ettim. Yemeyenlere de çemkirdim bitir o tabağı diye. kaçamaksız bir gün oldu çok mutluyum
onlar kilo almiyo zaten biz pastaya bakinca kilo alanlardaniz

Gunaydin kizlar bu arada ben kendimi 65 kilo zannederken 66.1 kiloymusum
Tartima pil aldim sonunda kontrol altindayim.tartisiz olmuyor valla aldigimi verdigimi bilmiyorum.
Ayin 15 ine kadar 62.9 u ucundan gorebilir miyim acaba
Sabah basladim bir de diyet gunlugu tutuyorum kendime.

Kızlar merhabaa. Dün o kadar pastanın içinden bir çatal bile almadımmm. Hatta hepsini kendim kestim, ikram ettim. Yemeyenlere de çemkirdim bitir o tabağı diye. kaçamaksız bir gün oldu çok mutluyum
Buyuk basariii bn misafir geldiginde illaki yerim yaptiklarimdan

günaydinnnnnn
profilinde yazan bslangic benim kilom ve su anki kilon da ilk hedefledigim kilo. Ne kadar surede verdin neler yaptin tavsiye edecegin seyler var mi canım
onlar kilo almiyo zaten biz pastaya bakinca kilo alanlardaniz
Canim o eski hedeflerim simdi 61 kiloyum guncelliyeym onu ama bn uzun zmanda verdim yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…