- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.261
Yok canım incelme olmuştur gene fark olmustur ondan demistir oBugün kuaföre gittim ne kadar çok kilo vermişsin dedi ben de vermeye devam edicem dedim. Sanırım bana yalakalık yaptı. Daha iki hafta önce gördü.
Zaten birde bu sabah artı çıkmışım dalga geçti sanırım.
Aynen yaaaBen buna odaklanmaktan diğer sarışınlara hiç dikkat etmemişim.
Bacaklarımda bir terleme oluyor geçen gülmekten ölüyordum babamla. Sumo squatta bekleme hareketi var. Bende bacaklar bir başladı terlemeye titremeye video bitince resmen yere yattım.Aynen yaaazayiflaynca göğüs ve bel oyuntumun böyle olacağı garanti ama ordan aşağısı için daha baya çalışmalıyım aahahaahaa
Temizlik şişirdi beni yap yap aynı olunca kasıldı vücudum.Yok canım incelme olmuştur gene fark olmustur ondan demistir ozaten baya kalori yakici seyler yaptn sen kac kez de yuzmeye filan da gittin sana birşey ödem yaptı kesin yada suyu veya sıvı çay,çorba yı fazla kacirdiysan ondan öyle çıkıp ertesi gün normale dönebiliyor kuzum yoksa okadar emek verirken asla kirazla filan artıya gecmezsin güzel düşüş olcak senden gene ben inanıyorum
Aslinda zor degilde onlar zorlastiriyo isiniMoralim.cok bozuk ya . Herkes önümde götürüyor Kaynım da diyor çok zor bir hayat yasıyorsun yenge diye
Bn de sucuklu ekmek kola üstüne profitrollu pasta yemek isterdim şimdi ohh misÇok tartılasım geldi. Sporda yapasım var. Keşke müstakil bir evimiz olsaydı. Hayaller ve ben.
Aynen önümde yiyince zor ama normalde yememek o kdr değil .Aslinda zor degilde onlar zorlastiriyo isini
Afiyet olsun canım. Ben de bir litre daha su içmeye çalışıyorum.Kızlar 1 salatalık yiyorum şimdi aciktimda
Belli bi sayı sınırlamasından haberdar değilim ama herkese kapımız açıkIyi gecelerr Takımımızda eksik varsa gelmek isterim
SaGol cnm.bnde yatıcam baya uykum geldi iyi gecelerrrAfiyet olsun canım. Ben de bir litre daha su içmeye çalışıyorum.
İyi uykular canım. Babamında benimde uykum kaçtı. Yürüyüşe çıksak mı diye konuştuk.SaGol cnm.bnde yatıcam baya uykum geldi iyi gecelerrr
Uzun suredir bu kilodaysan direnc gittiginde fazla verebilirsin. Bence bu cumaya cok rahat 77 olabilirsinKızlar eşime tartılayım bir bak bana deme dedim .
Tartıldım. Kaç çıksa iyi tok karna dedi 78.9 olsa iyi dedim . Baksana 78.9 cıktı dedi bi baktım 78.9 cumadan beri tartılmamıştım valla tahminim kusurata kadar doğru cıktı çok ilginç . Tok ac 900 gr fark ediyor bende genelde . Cuma 78.4 çıkmıştım demekki 78.0 filan im ya da 78.2
Bu benim.icin iyi degil ama malesef .
Cumaya kadar en az kac olunur ki çok.birsey beklememek lazm ama haftalarıdır aynıyım ve beklemek istiyorum artık . Bi 77.0 olmak istiyorum ama 3 4 günde 1 kilo verebilen bi bünyem yok ne kdr sıkı diyet v3 spor yapsam da 3 4 günde veremem sanırım çok.uzuluyorum
Bu hareketler basit gibi geldijung da yeon bu kadın 3 ayda 20 kilo vermiş. Bunun egzersizlerini yapıyorum.
tugbaFB bir de bunu yapıyorum canım.
Olur kuzumYarim oraya yazarım olur mu cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?