Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kesinlikle B Baharyagmuru35 spor da yapmasan artılara bile geçebilirdin ama bişekilde sporunda yazık oluyor iyi beslenme olmadıkça spor vücuda hiçbir katkı sağlamaz anca yediklerini yakarsın sporda incelmek yada şekillenmem için bile doğru beslenmek gerekli onca emeğine yazık etme canm menülerini düzenle şu bitter konusunu zaten sürekli söyledim ama değişmemiş hala

Cikolatasz duramıyorum bir kare bitter bile bastırıyor Npcm peki onun yerine bi çare lazım anca öyle birakabilirn

tugbaFB canım bu egzersiz programı
Canım tam benim yaptklarımdan bende onda bisikleti sonrasi bunları yapiyorum ve hep bu tarz dans ve spor hareketleri bir arada olan videolardan yapiyorum çok güzel sıkılastryr fizikleri tam benim istediğim gibi işte ben hep diyorum ya incecik sevmiyorum ben diye işte tam bòyle incecik bacak diil bıyle kaslı bacak,kol ve böyle dümdüz kaslı karın istiyorum bende çalamaya devam ❤✌ elbet birgün olacak

Cikolatasz duramıyorum bir kare bitter bile bastırıyor Npcm peki onun yerine bi çare lazım anca öyle birakabilirn
Ben onun yerine sütlü kahve koymuştum sende çikolatanın yerine sevdiğin ve tatlı isteğini kesen bir şey koy canım sütlü nescafe,tarçınlı süt, 2-3kuru meyve gibi yada hurmayı kakao ile karıştır yada muzu ez kakao ile karıştır bu tarz masum seçeneklerden erken saatlerde yapabilirsin

Ben de zaten sarı kıvırcık saçlı olana baktıkça daha da hırs yapıp hareketleri yorulsamda devam ediyorum. Onun gibi olsam onun saçı bile olsam yeter

Ben de zaten sarı kıvırcık saçlı olana baktıkça daha da hırs yapıp hareketleri yorulsamda devam ediyorum. Onun gibi olsam onun saçı bile olsam yeter
Kız hiç güleceğim yoktu saçı olsam yeter haaa bu arada bunların çoğu sarı ve kıvırcık kıyafeti ne renk onu söyle bari öle anlıyım

Tmm cnm Sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…