- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.241
Tek parcasi 1 saatse gerisini dusunemiyorumBen bunu önceden indirmiştim. 8 bölüm halinde indirdim ben. bu tek parça hali canım.
Ilk sayfada bi link var oraya paylasiyoruz canimBen menümü yazayım da kimi etiketlicemtugbaFB canım
Ay canım benim çok sağol ❤ bende yokken sizi özledim geldim şimdi hep beraber güzel zayıflıycaz geneblonde ambition yoklugun baya hissediliyor valla iyi ki geldin ❤
InsallahhhAy canım benim çok sağol ❤ bende yokken sizi özledim geldim şimdi hep beraber güzel zayıflıycaz gene
Kesinlikle B Baharyagmuru35 spor da yapmasan artılara bile geçebilirdin ama bişekilde sporunda yazık oluyor iyi beslenme olmadıkça spor vücuda hiçbir katkı sağlamaz anca yediklerini yakarsın sporda incelmek yada şekillenmem için bile doğru beslenmek gerekli onca emeğine yazık etme canm menülerini düzenle şu bitter konusunu zaten sürekli söyledim ama değişmemiş halamavicim canım bak 78 lere takılı kaldım diye üzülüyorsun ama dur bi bakıyım bu kız niye verememiş dedim ama verememen çok normal bu menülerle
hatta ben yanlış düşünüyorsam diğer kızlarda yorumlasın
sen diyette isen 2 güne bir bitter bile olsa çikolata yememelisin
çiğ köfte ,pide ,kola ,mantı, simit, bira, hele o kakaolu süt ne alaka
bunları yiyorsanda kilona razı geleceksin niye veremedim demeyeceksin
Yarim oraya yazarım olur mu cnm ?Ilk sayfada bi link var oraya paylasiyoruz canim
Etiket yapmadan paylasabilirsin gözden kacmaz cünkü sadece menuler ve sporlar oluyor orda
Cikolatasz duramıyorum bir kare bitter bile bastırıyor Npcm peki onun yerine bi çare lazım anca öyle birakabilirnKesinlikle B Baharyagmuru35 spor da yapmasan artılara bile geçebilirdin ama bişekilde sporunda yazık oluyor iyi beslenme olmadıkça spor vücuda hiçbir katkı sağlamaz anca yediklerini yakarsın sporda incelmek yada şekillenmem için bile doğru beslenmek gerekli onca emeğine yazık etme canm menülerini düzenle şu bitter konusunu zaten sürekli söyledim ama değişmemiş hala
Canım tam benim yaptklarımdan
Ben onun yerine sütlü kahve koymuştum sende çikolatanın yerine sevdiğin ve tatlı isteğini kesen bir şey koy canım sütlü nescafe,tarçınlı süt, 2-3kuru meyve gibi yada hurmayı kakao ile karıştır yada muzu ez kakao ile karıştır bu tarz masum seçeneklerden erken saatlerde yapabilirsinCikolatasz duramıyorum bir kare bitter bile bastırıyor Npcm peki onun yerine bi çare lazım anca öyle birakabilirn
Ben de zaten sarı kıvırcık saçlı olana baktıkça daha da hırs yapıp hareketleri yorulsamda devam ediyorum. Onun gibi olsam onun saçı bile olsam yeterCanım tam benim yaptklarımdanbende onda bisikleti sonrasi bunları yapiyorum ve hep bu tarz dans ve spor hareketleri bir arada olan videolardan yapiyorum çok güzel sıkılastryr fizikleri tam benim istediğim gibi işte ben hep diyorum ya incecik sevmiyorum ben diye işte tam bòyle incecik bacak diil bıyle kaslı bacak,kol ve böyle dümdüz kaslı karın istiyorum bende çalamaya devam ❤✌ elbet birgün olacak
Olsun canım sonuç çok güzel olacak sen onu düşünMoralim.cok bozuk ya . Herkes önümde götürüyor Kaynım da diyor çok zor bir hayat yasıyorsun yenge diye
Kız hiç güleceğim yoktu saçı olsam yeter haaaBen de zaten sarı kıvırcık saçlı olana baktıkça daha da hırs yapıp hareketleri yorulsamda devam ediyorum. Onun gibi olsam onun saçı bile olsam yeter
Bugün kuaföre gittim ne kadar çok kilo vermişsin dedi ben de vermeye devam edicem dedim. Sanırım bana yalakalık yaptı. Daha iki hafta önce gördü.Olsun canım sonuç çok güzel olacak sen onu düşün
Ben onun yerine sütlü kahve koymuştum sende çikolatanın yerine sevdiğin ve tatlı isteğini kesen bir şey koy canım sütlü nescafe,tarçınlı süt, 2-3kuru meyve gibi yada hurmayı kakao ile karıştır yada muzu ez kakao ile karıştır bu tarz masum seçeneklerden erken saatlerde yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?