Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Surekli spor konusuyosunuz kendimi zor tutuyorun yapmamam lazim daha cok erken ilk kilolar gitsin oyle baslicam ama yapmakta istiyorun oyy
Hahaahaa listeye ilk girdigim günler geldi aklıma bende kendimi zorluyordum birsüre sonrada başladım ama çok seviyor olunca azaltmaktada zorlanıyordum bol bol yapasım vardı tabi malum 70lerde iken fazla yapmamak lazımdı biraz verince bol bol yaparak gittim zaten sporla daha iyi veriyorum ama senin beklenene hiç gerek yok ki sende 70-80 olsan anlıcam yani 60 kiloda daha ne beklemesi hemen başla da kilo verdikçe sarkma olmasını önler sıkılaşmayı şimdiden arttırırsın zaten kilo vermek kolay sarkmamak ,sıkılaşması,kaslanmak zor kısmı

Türk kahvesi içmeyi bıraktım acaba onun faydasımı varmış.
Kahve metabolizma hızlandırıyor. İştahı bastırıyor. Doktor tavsiyesiyle ben de çayı ve Türk kahvesini azaltmak zorunda kaldım. Şu sıralar kahve içmek aklıma gelmiyor.

Bende yarim ile 1 kilo arasi farkediyor. Ama reglken istah da aciliyor belki de ondan kilo aliyoruz

Kızlarr günaydın bugün ölçüldüm bel ve göbekten 5er cm gitmiş bacak hala aynı. Belim zaten kilo aldığımda da nispeten ince kalıyor hep bacaktan alıyorum ama bu kadar da olmaz yahu eskiden kilo verdiğimde de en son bacak gitmişti maşallah yağı bir depoluyor kimselere vermiyor. Bacak incelttiğine emin olduğunuz egzersizleri bekliyorummm

sguat kısın yapmıştım o üst iç kısmı baya toplamıştı benim ben de kısın 60 cm di bacak bu sefer 56 olmuş ama göbek ve basen aynı incelmemiş

Kahve metabolizma hızlandırıyor. İştahı bastırıyor. Doktor tavsiyesiyle ben de çayı ve Türk kahvesini azaltmak zorunda kaldım. Şu sıralar kahve içmek aklıma gelmiyor.
Annemle iken sürekli içiyoruz fakat babam hiç kahve ve türevlerini içmediği için bende aman boşver deyip içmiyorum. Metabolizma olayı bu çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…