- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.281
Belki benim vücudum çok ham diye beni zorluyordu.Bu hareketler basit gibi geldiama yapinca nasil olacak bakalim
Olur kuzum
Hahaahaa listeye ilk girdigim günler geldi aklıma bende kendimi zorluyordum birsüre sonrada başladım ama çok seviyor olunca azaltmaktada zorlanıyordum bol bol yapasım vardı tabi malum 70lerde iken fazla yapmamak lazımdı biraz verince bol bol yaparak gittim zaten sporla daha iyi veriyorum ama senin beklenene hiç gerek yok ki sende 70-80 olsan anlıcam yaniSurekli spor konusuyosunuz kendimi zor tutuyorun yapmamam lazim daha cok erkenilk kilolar gitsin oyle baslicam ama yapmakta istiyorun oyy
Kahve metabolizma hızlandırıyor. İştahı bastırıyor. Doktor tavsiyesiyle ben de çayı ve Türk kahvesini azaltmak zorunda kaldım. Şu sıralar kahve içmek aklıma gelmiyor.Türk kahvesi içmeyi bıraktım acaba onun faydasımı varmış.
Bende yarim ile 1 kilo arasi farkediyor. Ama reglken istah da aciliyor belki de ondan kilo aliyoruzKızlar ben şuan regle artısındaymdır inşallah yaaa regle olunca inşallah düşüş olurolurmu? olmaz mı ? Ne kadar olur? Kafamda deli sorular çok meraktayım inşallah hemen bugün gelir yaaaa çok sabırsızım hemen başlasın ve bitsin
sguat kısın yapmıştım o üst iç kısmı baya toplamıştı benim ben de kısın 60 cm di bacak bu sefer 56 olmuş ama göbek ve basen aynı incelmemişKızlarr günaydın bugün ölçüldüm bel ve göbekten 5er cm gitmiş bacak hala aynı. Belim zaten kilo aldığımda da nispeten ince kalıyor hep bacaktan alıyorum ama bu kadar da olmaz yahueskiden kilo verdiğimde de en son bacak gitmişti maşallah yağı bir depoluyor kimselere vermiyor. Bacak incelttiğine emin olduğunuz egzersizleri bekliyorummm
Annemle iken sürekli içiyoruz fakat babam hiç kahve ve türevlerini içmediği için bende aman boşver deyip içmiyorum. Metabolizma olayı bu çok önemli.Kahve metabolizma hızlandırıyor. İştahı bastırıyor. Doktor tavsiyesiyle ben de çayı ve Türk kahvesini azaltmak zorunda kaldım. Şu sıralar kahve içmek aklıma gelmiyor.
vallah cok iyi gidio canim basladigimdan bugüne tam 1,4 kg gitti ama hafta sonu malesef bozmak durumunda kaldim ama yinede cok fazla kötü etki olmadiSalatalık detoksuna yönelmenin zamanı geldi.Buki_89 kuzucum nasıl gidiyor. Değişim nasıl.
Leslie dk 3 puanKizlar lesli puani bilemedim hangisi ben 45 dk lık olanı yapıyorum bi aydınlatırmısınız beni
kaç çıktın bakalım söyleKızlar ben şuan regle artısındaymdır inşallah yaaa regle olunca inşallah düşüş olurolurmu? olmaz mı ? Ne kadar olur? Kafamda deli sorular çok meraktayım inşallah hemen bugün gelir yaaaa çok sabırsızım hemen başlasın ve bitsin
Işte 5 k olanı anlayamadım balımLeslie dk 3 puan
Bi de 5k olan var. O da 4 puan
Evet bu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?