- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.221
cnm geçen ben de aynıularını söyledim menülerine yorum yaptım diğer sayfadamavicim canım bak 78 lere takılı kaldım diye üzülüyorsun ama dur bi bakıyım bu kız niye verememiş dedim ama verememen çok normal bu menülerle
hatta ben yanlış düşünüyorsam diğer kızlarda yorumlasın
sen diyette isen 2 güne bir bitter bile olsa çikolata yememelisin
çiğ köfte ,pide ,kola ,mantı, simit, bira, hele o kakaolu süt ne alaka
bunları yiyorsanda kilona razı geleceksin niye veremedim demeyeceksin
Kilo alıp verdiğin içindir, canım. Bol bol sıvı tüket kahve tüketimini azalt. Spor yaparken çatlak kremide sürebilirsin. Hem deri altına daha hızlı nüfus eder hem de daha fazla ter atarsın.Çatlaklar oluşuyor vücudumda acil çare lazim
Hangisini alsam bilemedim . Badem yağım.vardi onu sürdüm birazKilo alıp verdiğin içindir, canım. Bol bol sıvı tüket kahve tüketimini azalt. Spor yaparken çatlak kremide sürebilirsin. Hem deri altına daha hızlı nüfus eder hem de daha fazla ter atarsın.
Tatlı badem yağı tüylenme yapar. Acı badem yağı daha etkili canım.Hangisini alsam bilemedim . Badem yağım.vardi onu sürdüm biraz
Tmm cnm çok sagolTatlı badem yağı tüylenme yapar. Acı badem yağı daha etkili canım.
Menüler süper olucak 78 de kalmiyck bu hafta inss
evet canım gördümcnm geçen ben de aynıularını söyledim menülerine yorum yaptım diğer sayfada
Dayanan kolay gelsinŞuan 38 dakika doldu ve bittim.
Canim linkini atarmisin yaptigin sporunŞuan 38 dakika doldu ve bittim.
cok güzel vermisin tebrikler ✌merhaba kızlar cuma 94.4 pazartesi 93.8
teşekkür ederim aslında eşim evde olduğu için hafta sonu ve dışarda yediğim için çok dikkat edemedim reglimin bitmesine bagliyorum ama bugun sizin sohbetinizi okuyunca forumda biraz daha hirslandim insallah cumaya kadar güzel bir kilo vericem ☺cok güzel vermisin tebrikler ✌
Yarinda bunu yapiyim
Sende bizim gibi hafta ici daha iyi uygulayabiliyorsun o zamanteşekkür ederim aslında eşim evde olduğu için hafta sonu ve dışarda yediğim için çok dikkat edemedim reglimin bitmesine bagliyorum ama bugun sizin sohbetinizi okuyunca forumda biraz daha hirslandim insallah cumaya kadar güzel bir kilo vericem ☺
Ben bunu önceden indirmiştim. 8 bölüm halinde indirdim ben. bu tek parça hali canım.Canim linkini atarmisin yaptigin sporun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?