- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.321
+400 dün dün ama ona rağmen halka tatlı mı yedin sen hmmmhalka tatlının cezasını istiyorum arkadaşlar.
inslh canım bugün yada yarn gecikme yasamadan reglem hemen gelirse cumaya da listeye kesin girerim diye düşünüyorum
AynenCanım squat beni kalınlaştırıyor arada yapıyorum ama her gün yapmamaya dikkat ediyorum bacağım kalınlaşmaya çok müsait maalesefama teşekkür ederim
ama ben squat yaptığım zaman hep iç bacağımda yanma oluyorAynenBenim bildiğim de sguat zaten basen bacağı kalinlastrir poposu daha büyük ve daha fık yapar genelde ince bacak küçük popo lü kişiler daha belirgin bir popo ve basen için daha şekilli olmak için sguat yapılır yani senin dediğini yapar doğru söylüyorsun öncesi sonrası fotolar bile hep öyledir poposu küçük yada düz olan kişile uzun hafta düzenli sguat sonrası büyük dik ve şekilli popo daha kalın basen oluyor öncesi sonrası fotolar hep öle
Harika ya60.1 im bugun itibariyle
Canım iç bacağa da elbette sıkılastryr zaten dediğim gibi şekilli sıkı güzel yapar ama basen zaten kalın popo zaten büyük ve çıkık ise daha da arttırmaya gerek yok yani bak bir kaç fota ataum hattaama ben squat yaptığım zaman hep iç bacağımda yanma oluyor
ama ben squat yaptığım zaman hep iç bacağımda yanma oluyor
Canım toto fitnes ci kadınların böyle oluyor olmak icin de cok calisiyorlar bide aramadım zaten ilk çıkan fotoları atıp nete yaz ilk çıkan baş resimler bunları digerleride aşşağı yukarı benziyor işte vücut yapısına göre şekli biraz değişir sonuç itibari ile anlatmak istediğim resimler arası fark yani fark ortada popo büyüyüp diklesiyor illa bu şekil durucak diil ama diklesecek ve bütün erkekler dik ve yuvarlak popo sever ama kadınların arasında s3vmedigini söyleyenler var onlar yapmasın diyorum bende işteBu kalça ve toto ıyyyyyakkkkk en kötüleri seçip nasıl şipşak buldunblonde ambition üm. Ben erkek olsam kendimi saklarım bu totodan.
İlk resim fena kocaman olmuş popoBu kalça ve toto ıyyyyyakkkkk en kötüleri seçip nasıl şipşak buldunblonde ambition üm. Ben erkek olsam kendimi saklarım bu totodan.
Dün öğleden sonra tansiyonum oynadı. Arkadaşların masasında 1 halka tatlı kalmış. Vicdansızlarrrrr.+400 dün dün ama ona rağmen halka tatlı mı yedin sen hmmm
yok canım bende almıyımSguat öncesi ve sonrası kızlar yani ne işyerinize bağlı fitneci kızlar özellik le böyle olsun diye uğraştıkları için bolca sguat yapıyor ve böyle sevenler için sguat la böyle pipolara ulaşabilirsiniz hani içinizde ben böyle sevmiyorum diyenler vardı onlar için diyorum böyle kalın bacak basen çıkık yuvarlar güzel popo sevmeyenler yapmasın yani ufak popo isteyenler için yanlış hareket olmuş oluyor şahsen ben sguat poposu seviyorum ama zaten benim böyle iken bide sguat yaparsam zencileri de geçicem ondan yapmıyorum yani zaten sguat sonrası gibi görüntüsü olanlarda herke yok tabi iyice kim kardashian poposu istemiyorlar da gerek yok ama bence kassız bacaklar ve ufak yada çıkık olmayan popalar için çok önemli yapılmalı ama tabi zevkler değişiyor vücudunuzun şekli nasl olsun istiyorsanız o tarz ilerleyin doğru harektelerle tabi 11hafta lik sonuçEki Görüntüle 2284295
canım atlamamaya çalış ara öğünlerini, ara öğünlerinde zamanında yediğin zaman bu tür isteklerin ortadan kalkıyorDün öğleden sonra tansiyonum oynadı. Arkadaşların masasında 1 halka tatlı kalmış. Vicdansızlarrrrr.
Şekerim mi düştü ne. Toplamda 1032 kalori almışım.Karbonhidrat 118 gr çıktı.
Bu ara öğün işine alışamadım hala. Karatay ve Fevzi Özgönül tavsiyelerini uyguluyordum. 5 saat arayla beslenme . 1 sene iyi gitti. Sonra beslenme düzenim tepetaklak oldu birden. Önceden dediğim gibi menopoz öncesi dönem sarstı. Toparlamaya çalışıyorum ama diyetisyen menüsünü 1 hafta uygulayabildim. Ara öğünleri atlıyorum yine.
2015 tarihli resimdekinin bacağına baktıkça sanki yağlar vıcık vıcık gibi geldi banaCanım toto fitnes ci kadınların böyle oluyor olmak icin de cok calisiyorlar bide aramadım zaten ilk çıkan fotoları atıp nete yaz ilk çıkan baş resimler bunları digerleride aşşağı yukarı benziyor işte vücut yapısına göre şekli biraz değişir sonuç itibari ile anlatmak istediğim resimler arası fark yani fark ortada popo büyüyüp diklesiyor illa bu şekil durucak diil ama diklesecek ve bütün erkekler dik ve yuvarlak popo sever ama kadınların arasında s3vmedigini söyleyenler var onlar yapmasın diyorum bende iştesonuçta bunun nasl bir sonuç elfe etmek için yapıldığı belli bence ilk resimlerind3n daha güzel hepsi dümdüz popomu ve şekilsiz vücuda sahipken şekillenip popo sahibi olmuşlar ama bunlar abartılı yapmıştır kolay kolay bukadar bulunuyordur yoğun çalışma sonrasıdır bunlar ve tabiki çok seksi hale gelenler var da ben o açıdan aramadım yani ilk denk gelenleri attım poposu yuvarlar ve büyük yaptığını bilin sadece diye kuzum
zumba yapan kızlar bana video önerin dün yaptım ama kısa kısa videolardı hep bölük bölük oldu
ben şöyle başlasın yarım saat felan yapıyım istiyorum yok mu öle
Bencede bacaklar da abartı kalın olmuş sumocu gibiİlk resim fena kocaman olmuş popo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?