- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.341
Canım yağları bilmiyorum ama bacakları resmen 2kat daha kalın olmuş kesinlikle bacaklarının eski hali daha güzel yani ben de bacak basen bölgesi kalinlasmasin diye korkudan hiç sguat yapmiyorum yani resmen bas3nleri 2kat büyümüş kadının popo da aşırı büyümüş bunlar çirkin tabi yani yazdığım gibi aslında sguat ile daha güzel daha seksi hale gelenler var böyle çirkin diil hepsi ama gene de sguat sonuçlarının hepsi bana hepsi fazla abartılı rahatsız edici derece basen çıkartmış olarak geliyor dedim gibi sıfır bas3n küçük kilolular için biraz daha s3ksi popoya sahip olmaları için güzel hareket yoksa zaten popomuz varken yaparsak böyle dev popo oluruz2015 tarihli resimdekinin bacağına baktıkça sanki yağlar vıcık vıcık gibi geldi bana
Sakin ol kasma kendini. Dolar 45 dakika.Anahtarını unutmusum kapıda kaldım. Açlıktan geberiyorum kapıda kaldım . Çok da sıkıştım. Eşim de 45 dk sonra gelecekmis zaten sabahtan beri bekliyorum bankada çok skldmya sinirden agliyorumya
Çok sinirliyim Ya sinirden ağlıyorum şuan .Sakin ol kasma kendini. Dolar 45 dakika.
Valla büyük müyük ama çok güzel squat challenge mı yapsak
Sen güçlü iradeli bir insansın topla kendini. Senin gibi başarılı bir kadın. O uyuşuk eşin niye hala gelmedi acaba ona kızdım şuan.Çok sinirliyim Ya sinirden ağlıyorum şuan .
Sabah 10 da bir hslanmis yumurta ile 1 dilim ekmek yedim onla duruyorum aşırı karnım acikti. Dışarda da sırf zararlı diye yemedim .evde ypcktim kapıda kaldım . Bütün günüm bomboş bekleyerek geçti . 3 saat bankada
1 saatte kapıda . Spora gidecek enerjim kalmadı hevesim kalmadı . Bi dinlenir giderim diyirdum daha akşam yemeği yapilck bi tin iş . Elim kolum bağlı kapıda bekliyorum off
Oley yuppi olalalaDikkat dikkat
spor eklenen puanlar düzenlemeler:
Lisle 5k normal lisle ile aynı puan yani =3puan
Daslar(oryantel,hip-hop,roman,tempolu olan latin dansları vb. ) = 3.5 puan
Pump it =4puan
Tae bo= 3puan
Aerobik= 2.5 puan
Alıntı
Bende bi ara zımbala sarmıştım uzun hideo bulamiyinca lesliye döndümzumba yapan kızlar bana video önerin dün yaptım ama kısa kısa videolardı hep bölük bölük oldu
ben şöyle başlasın yarım saat felan yapıyım istiyorum yok mu öle
Ben genelde zumba party videolarını yapıyorum hem uzun hem çok hareketleri oluyorBende bi ara zımbala sarmıştım uzun hideo bulamiyinca lesliye döndüm
Bencede bu resim d3ki kadın kesinlikle daha güzel olmuş bacakları kaslanmis poposu da çıkık güzel popomu olmuş katılıyorum ama bizim ihtiyacımız yok zat3n böyleValla büyük müyük ama çok güzel squat challenge mı yapsak
Enem benim 5k leslim normale dönmüşDikkat dikkat
spor eklenen puanlar düzenlemeler:
Lisle 5k normal lisle ile aynı puan yani =3puan
Daslar(oryantel,hip-hop,roman,tempolu olan latin dansları vb. ) = 3.5 puan
Pump it =4puan
Tae bo= 3puan
Aerobik= 2.5 puan
Alıntı
Nasil oluyo anlamadm hasretten galiba
eriyosun kuzum valla
Maşallah canımNasil oluyo anlamadm hasretten galiba
Ay insallahhhhHarika ya5li rakamlara geçmeye sadece birkaç yüz gramcık mı kaldı yani cuma ya 59lar yazılacak hanene kesin hep diyorum dans kadar hızlı kilo verdiren hiçbirşey yok ❤ senide listeye ekliyelim canm zaten hergün dans yapıyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?