- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.381
blonde ambition evettt kiz o benim dans ediyorum ve dans ederek eriyecem bende
bi bakmissiniz bende bu koca Boyle 5li rakamlara düsmüsüm
Gerci 59 olmak istemem ya o kdr da cok asiri zayif oluyir ideal kilomun altinda oluyorHdf 69 ben niye seni hep 59 diye hayal ettim acaba
O zaman için çok geçmiş olsun. Ama bu boyla o kiloyla o fizikle olalaaaa.Ah ah nerde o günler14 yaşında bile o kiloda değildim . Ya bnm 12 yaşında ayağım kırıldı 1 ay yiyip yatınca 40 kilo oldu 60 . O bebim dobum.noktam oldu bidaha eski hâline donenedim
Bunlar zumba gibi yapmış sporla dansı karşıtınmışlar bir çeşit zumba olmuş aralarda yavaşlıyor gibiler ama genede biyonden de bu zumba sayilir 3.5 hesapla canım senPeki burda latin dans aerobik yazıyor. Baya da tempolu. 3.5 puan mi yoksa 2.5 olarak mı düşüneyim
TamamdırrBunlar zumba gibi yapmış sporla dansı karşıtınmışlar bir çeşit zumba olmuş aralarda yavaşlıyor gibiler ama genede biyonden de bu zumba sayilir 3.5 hesapla canım sen
Bünyeden buyneye değişiyor canım işte.Diyetisyen 68 diyor ama ben 65 olayım bi 60 a da zorlarım belki kendimiYokya bnm.boy 176 ama çok yavaş verdim hep 500 gram 600 gram arada 1 kilo . Boyuna göre 50 ile 65 arası çok iyi durur valla ins hedefine ulaşırsın ulasirizz
Bunu ben yapmıştım bi ara baya . Pek bi şeye yaramamisti bndeBunlar zumba gibi yapmış sporla dansı karşıtınmışlar bir çeşit zumba olmuş aralarda yavaşlıyor gibiler ama genede biyonden de bu zumba sayilir 3.5 hesapla canım sen
Hadi ya. Ben 10 günde 3 kilo vermiştim. Her gün bunu yapıyordum. Ve 59 kiloydum o zaman.Bunu ben yapmıştım bi ara baya . Pek bi şeye yaramamisti bnde
Bana da biraz yavaş geldi aslındaBunu ben yapmıştım bi ara baya . Pek bi şeye yaramamisti bnde
Bünyeden buyneye değişiyor canım işte.Diyetisyen 68 diyor ama ben 65 olayım bi 60 a da zorlarım belki kendimi.bi ara çok pilates yaptım acayip sıklaştırdı.beni tanıyanlar 71 e inanmıyor
**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
B Baharyagmuru35 = 270+
@berkas =
blonde ambition =
tugbaFB =
Silent Scream = 135+
A antiaging =120+
Kizilbodur =270+
D dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 = 315+420
Dünki ve bugün ki spor puanlarını ekleyin arkadaşlar
1.SAYFA YA EKSİK SPORLAR EKLENMIS! PUAN DUZENLEMESI YAPILMISTIR ! HERKES KONTROL EDIP PUANI YAZILMAYANLAR HESAPLAYIP BILDIRSIN LUTFEN.
Ben herzaman söylüyorum hiçbir spor dans kadar hızlı kilo verdiren zaten hepsi dansa göre yavaş kalıyor nabzı hiçbiri osetce yükseltiyor zaten nabız yüksekliği =yağ yakımı demek nabız yükselmiyorsa o sporla yağ yanmaz canım ondan en hareketleri s3ciyorum ben dan ve bu çeşit videolar da hem daha iyi yağ yakımı ve ter atımı oluyor hemde daha eylenceli olmuş oluyorHadi ya. Ben 10 günde 3 kilo vermiştim. Her gün bunu yapıyordum. Ve 59 kiloydum o zaman.
Hayal kırıklığına uğradım şu an.Bana da biraz yavaş geldi aslındaKizilbodur bunun yerine direk hareketli zumba videoları yapsan çok daha iyi olur zumba harika terletiyor ve daha çok bölgeni çalıştırıyor bunlar aynı hareketi tekrar tekrar ve kısıtlı bölgeyi çalıştırımışlar canım bide süresi önemli en az 40-45 dakikanın alıntına düşünmemeli hatta mümkünse 1saat yapılmalı ki faydalı olsun
Bn çok verememiştim pek yaramamisti kişiden kişiye degiseblr tabiHadi ya. Ben 10 günde 3 kilo vermiştim. Her gün bunu yapıyordum. Ve 59 kiloydum o zaman.
O zaman bende 1.62 ye 64-65 filan olmam lazım ahaaa haa şuan ideal kilomun 1-2 kilo altındayım acil 1kilo geri almam lazım ahahaahaa68 çok bence hesaplasam benim 78 normal oluyor diyetisyen hesabına gore ve düşünüyorum baya fazlalığım çok ve zayf değilim. Bence boyundan 5 ya da 10 kilo az olmak gerek güzel görünüm için .
Bence sen boşver diyetisyen olabildiğim kdr az olmaya çalış ilk 65 sonra olursa 60 . 20 kilo veren 10 da verir demekki yapabiliyorsun basarirsin bence devaminida . Pilates olumlu yönde etkilemesi çok iyi olmuş senin adına sevindim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?