- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.941
Ben pirinc lapasi yapmistim iki gun, ac kalmiyorsun hic, ama pirinc icine baharat at , yoksa tatsiz tutsuz yenmiyor, bazilari yogurtlada yiyor. ben salatayla yemistim . 1 kilo ya yakin veriyorsun 2 gunde. Kolay gelsin.
Tamam canim sagol. Bekliyorum.
Hosgeldin, Ben misafir varken diyete dikkat edemiyorum, valla hem diyettesin hem misafirler agirliyorsun bravo
buarada kayinvaldenle aradaki samimiyetiniz cok hosuma gitti, esinde bu durumdan cok memnundur heralde:)) ne guzel
ben kalkıyorum zati geçmişte yapamıyom kaynatıp duruyonuz sinirleirmi bozuyonuz
haydin öptüm sizi tombul kelebeklerim
Ben pirinc lapasi yapmistim iki gun, ac kalmiyorsun hic, ama pirinc icine baharat at , yoksa tatsiz tutsuz yenmiyor, bazilari yogurtlada yiyor. ben salatayla yemistim . 1 kilo ya yakin veriyorsun 2 gunde. Kolay gelsin.
selam kızçeler nassınız bakem
ben berbat derecede yorgunum ayaklarım sızlıyo misafir yağmuruna tutuldum resmen yaaa
bi müddet insnalardan uzak yaşamayı düşünüyorum kaynanamlar gidince :95:
anem tatilde nasıl diyet yapacam ben sırf tatile gidecem diye zayıflamak istedim alıp gelmem kiloları inşallah................
nazco sen nerelerdesin. dünde sadece 1 mesaj attın. izinli miydin.. canım izinli değilsen, cezan tüm takımlara tek tek girip 14. takımdayım paylaşımda bulunmadım cezalıyım demekk
tatlum ben salıları gelemiyorum işe gidiyorum bizim buranın pazarı mağaza çok kalabalık oluyor salı sabahı mesaj yazmıştım bana izin verin diye sonra sabah gene yazdım görmedin herhalde
cezalımıyım ben şimdüüüüüüüüüüü
evet canim kahvalti dahi tum ogunler acikinca bunu yiceksin.hımaaa ben 1 gün yapacaktım. onda nasıl yapıyoruz kahvaltı ve tüm gün boyunca lapa mı?bide azıcık sulu olsun diyolarda ne kadar sulu olcek
prenses senin verdiğin ne tarifi ödem içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?