- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.401
Olur mu cnm öyle öğün atlayarak gece çok.acikirsin çorba ve yanında protein yiyebilirsin bence cnmBugün kahvaltıyi kaçırdım öğlen akşam yemiycem 30 dakika da yurudum
Bence diyetisyeni başka alemlerdeO zaman bende 1.62 ye 64-65 filan olmam lazım ahaaa haa şuan ideal kilomun 1-2 kilo altındayım acil 1kilo geri almam lazım ahahaahaaboşa 5 kilo daha vermeye calisyomusum kız 1-2 kilo fazla bile vermisim ya ben
Belki az meyve yiyebilir im. Çünkü cidden fazla yedimBugün kahvaltıyi kaçırdım öğlen akşam yemiycem 30 dakika da yurudum
Aynen kafaya koyduktan sonra yapmama şansım yok zaten canım inş.sende baya vermişsin ❤az kalmis inş.hedefe68 çok bence hesaplasam benim 78 normal oluyor diyetisyen hesabına gore ve düşünüyorum baya fazlalığım çok ve zayf değilim. Bence boyundan 5 ya da 10 kilo az olmak gerek güzel görünüm için .
Bence sen boşver diyetisyen olabildiğim kdr az olmaya çalış ilk 65 sonra olursa 60 . 20 kilo veren 10 da verir demekki yapabiliyorsun basarirsin bence devaminida . Pilates olumlu yönde etkilemesi çok iyi olmuş senin adına sevindim .
Inşallah .. beraber dertlese dertlese vereceğiz kilolarıAynen kafaya koyduktan sonra yapmama şansım yok zaten canım inş.sende baya vermişsin ❤az kalmis inş.hedefe
Canm benim 1.62 boyum ve cihazla da bakılan kas/kemik organıma göre ideal kilon 58 demişti zaten bende 58 istiyorum ama 57 de olsa güzel olur 56 bile gayet güzel olabilir tabiki o yüzden onunda 1.65 boya ideali 59 demeli ama onda da 58 de 57de daha da iyi durur tabi canım bence rakam hatası yapmış canım diyetisyen 58 diyecek yada 58 yazacakken 68yazmış olabilir zaten o 58de bizim sağlıklı yağ oranına sağlıklı kiloya inmiş halimiz oluyor yoksa görüntü olarak daha da ince seviyorsak daha da zayıflama bilir ama en azından kilolu görünümden ve sağlıksız vücuttan kurtulmak için 6o boylar 58-59 'ün üzerinde olmamalıBence diyetisyeni başka alemlerdeyada biz bisey bilmiyorz
Azmin sonu yaniInşallah .. beraber dertlese dertlese vereceğiz kilolarıdün akşam ben bittim mahvoldum . Eşimin akrabaları gözümün önünde cips çerez dondurma kek 6 7 kisi birden aynanda gözümün önünde yediler piknikte . Ben baya çatladım bir lokma bile yemeyip 70 dkkalik spor üstüne birde eşimin kuzeni ve eltimle 30 dk yürüyüş yaptım . 2 hafta önce kilom 78.2 idi bu hafta artmisti 78.4 e dünden önce 78.7 ye kadar çıkmıştı nasıl olduysa anlamszca bugün dünün karşılığını almışım ve tüm catlamama değdi 77.6 cikti umarim cuma daha da az cikar diyorum .
Çatlasak da patlasak da burda dertlesip yemeyecegizz
Haklisin canım..cuma günü bi hatırlatayım diyetsiyn kontrolüm var bi yanlışlık olmasın diyeyimCanm benim 1.62 boyum ve cihazla da bakılan kas/kemik organıma göre ideal kilon 58 demişti zaten bende 58 istiyorum ama 57 de olsa güzel olur 56 bile gayet güzel olabilir tabiki o yüzden onunda 1.65 boya ideali 59 demeli ama onda da 58 de 57de daha da iyi durur tabi canım bence rakam hatası yapmış canım diyetisyen 58 diyecek yada 58 yazacakken 68yazmış olabilir zaten o 58de bizim sağlıklı yağ oranına sağlıklı kiloya inmiş halimiz oluyor yoksa görüntü olarak daha da ince seviyorsak daha da zayıflama bilir ama en azından kilolu görünümden ve sağlıksız vücuttan kurtulmak için 6o boylar 58-59 'ün üzerinde olmamalı
Bencede çok haklısın 160 170 arası 50 60 arası 170 180 arası 60 ile 70 arası bence en hoş durani ben 78 im ya şuan balik etli biraz fazlaligi olan kilolu sayilir denecek katagorideyim suan goruntu olarak da . Beni 75 72 filan tahmin ediyolar ama.ben 70 lerde olmak istemiyorum disardan da ince nazik kibar gorunmek istiyorum . 72 de daha iyi duruyorum en azindan kilolu kategorisinde olmuyorum en guzel 67 de oluyorum . O da unuttum tabi ta yillar omceydi . En guzeli ilk saglikli olmk sonra da istedigin gibi ragat ettigin gorunmek istedigin kiloya sahip olmak .Canm benim 1.62 boyum ve cihazla da bakılan kas/kemik organıma göre ideal kilon 58 demişti zaten bende 58 istiyorum ama 57 de olsa güzel olur 56 bile gayet güzel olabilir tabiki o yüzden onunda 1.65 boya ideali 59 demeli ama onda da 58 de 57de daha da iyi durur tabi canım bence rakam hatası yapmış canım diyetisyen 58 diyecek yada 58 yazacakken 68yazmış olabilir zaten o 58de bizim sağlıklı yağ oranına sağlıklı kiloya inmiş halimiz oluyor yoksa görüntü olarak daha da ince seviyorsak daha da zayıflama bilir ama en azından kilolu görünümden ve sağlıksız vücuttan kurtulmak için 6o boylar 58-59 'ün üzerinde olmamalı
Gerçekten yememek değil önünde yiyen olunca tutmak daha zormus . Canım çok çekti . Dedim ben surdan bi kaçayım siz yeme olayı bitince haber verrsiniz diyeAzmin sonu yaniben öyle yiyenlerin karsısında pek duramıyorum o yüzden pek öyle ortamlara girmiyorum aynen motive oluyoruz
Kesinlikle sor canım yanlıştır oHaklisin canım..cuma günü bi hatırlatayım diyetsiyn kontrolüm var bi yanlışlık olmasın diyeyim
İlk zamanlarda normal canım. Önce yağları yakmalısın. Düşük ayarda daha fazla yaparsan yağ erir, yüksek ayarda yaparsan kaslanma olur. Bunlarda önemli kuzucum.Size bi soru 25 dk yürüyüş bandı 15 dakka eliptik sonra tekrar 20 dk yürüyüş bandı yapsam nasıl olur dün öyle yaptımvücudu şaşırtmak için hmde yürüyüş bandı uzun süre çok sıkıcı oluyor
Ben kaçırdım deyince yemek yemedin sandım. Masumca sana üzüldüm. Nasıl dayancak diye. Bağırsağında dinlenmiş olur canım.Belki az meyve yiyebilir im. Çünkü cidden fazla yedim
Ya bi de ben yillarca 78 lerdeydim sonra 2 3 yil 82 de gezdim en son patlamayla 91 oldum . Şimdi 78 e indim ya asıl kilo verdiğim bundan sonra belli olucak herkes bundan sonra şaşıracak ve herkesi şaşırtıp helal olsun demelerini çok istiyorum .Kesinlikle sor canım yanlıştır oama harika kilo vermişsin kalani da verirsin rakamlara takılma sen zaten insan verdikçe daha iyi anlıyor ne kadar daha vermesi gerektiğini
6.4 hızla yürüyüp arada enerjim gücüm yettikcede 10.0 hızıyla 2 ser dkka kosuyorumİlk zamanlarda normal canım. Önce yağları yakmalısın. Düşük ayarda daha fazla yaparsan yağ erir, yüksek ayarda yaparsan kaslanma olur. Bunlarda önemli kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?