- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.421
Gidelim onun ilaçlarına suikast düzenleyelim. Sonra sen aaaa neden yemiyorsun dersin.Gerçekten yememek değil önünde yiyen olunca tutmak daha zormus . Canım çok çekti . Dedim ben surdan bi kaçayım siz yeme olayı bitince haber verrsiniz diyekaynım da dedi yenge valla çok zor hayat yasıyorsun diye. Eltim de üzüldü bi lokma alsaydın bari filan dedi önünde yiyoruz böyle dedi. Olsun herkes yiyor bosver ye sen dedim kıza ama valla kötü oldum ilk kez bu kdr çok . Baya iradem sinandiya misafirlikte en zoru zaten .
Eşimin kuzeni var tiroid hastası çok zayıf . Her gittigimizde gece 12 de 10 da kisir cig kofte pasta çerez hep yiyor ama kız ve incecik bi de dalga geçer gibi aman ye bisver ya filan diyip önüme önüme koyuyor sinir oluyorumyiyo yiyo cok zayif ya
Hahaha . Ya gerçekten zapzayif ama benden çok yiyor . Ekmek arası sarma yapıyor gece 12 de cig köfteler haftada 4 gün bira icmeler Surekli pizza pasta yemeler ve boyu 162 kilosu 50Gidelim onun ilaçlarına suikast düzenleyelim. Sonra sen aaaa neden yemiyorsun dersin.
Onu annemede diyorlardı. Bir ara 36 beden giyiyordu. Boyu 1.75 sen yağlarını aldırdın, kemiklerini törpülettin. Kadıncağıza inanmıyorlardı. Diyet yapıp, günde iki saat spor salonunda egzersiz yapıyordu. Ah ah nerde o günler.Ya bi de ben yillarca 78 lerdeydim sonra 2 3 yil 82 de gezdim en son patlamayla 91 oldum . Şimdi 78 e indim ya asıl kilo verdiğim bundan sonra belli olucak herkes bundan sonra şaşıracak ve herkesi şaşırtıp helal olsun demelerini çok istiyorum .
Senin boyun uzun iyisin verdin işte senin kemiklerin iri daha veremezsin diyolar böyle kal bosver diyorlar öyle gıcık oluyorum ki . Kaliplasmis bi kemiklerim iri lafı gidiyor . Ben 68 olayım görecek onlar iiri kemiği . Kemiklerimi ameliyatla aldırdım diyecegim
Gerçekten bravo dayanmışsın ben dayanamamGerçekten yememek değil önünde yiyen olunca tutmak daha zormus . Canım çok çekti . Dedim ben surdan bi kaçayım siz yeme olayı bitince haber verrsiniz diyekaynım da dedi yenge valla çok zor hayat yasıyorsun diye. Eltim de üzüldü bi lokma alsaydın bari filan dedi önünde yiyoruz böyle dedi. Olsun herkes yiyor bosver ye sen dedim kıza ama valla kötü oldum ilk kez bu kdr çok . Baya iradem sinandiya misafirlikte en zoru zaten .
Eşimin kuzeni var tiroid hastası çok zayıf . Her gittigimizde gece 12 de 10 da kisir cig kofte pasta çerez hep yiyor ama kız ve incecik bi de dalga geçer gibi aman ye bisver ya filan diyip önüme önüme koyuyor sinir oluyorumyiyo yiyo cok zayif ya
Ben hafta sonu gece kiraz yiyip yattım artı 1 çıktım. Gel de sinir olma böylelerineHahaha . Ya gerçekten zapzayif ama benden çok yiyor . Ekmek arası sarma yapıyor gece 12 de cig köfteler haftada 4 gün bira icmeler Surekli pizza pasta yemeler ve boyu 162 kilosu 50tam cildirmalikk
Aynen cnm sorucam bu hırsla devam inş.Kesinlikle sor canım yanlıştır oama harika kilo vermişsin kalani da verirsin rakamlara takılma sen zaten insan verdikçe daha iyi anlıyor ne kadar daha vermesi gerektiğini
Valla oyle.ya cok sinir oluyorum.ben de . Ama sen o kirazdan kilo almamissindir mantıken 7200 kalori etmeyeceğine göre o kirazlar o gider cuma günü merak etme cnmBen hafta sonu gece kiraz yiyip yattım artı 1 çıktım. Gel de sinir olma böylelerine
@yellowcanim ben günlük 45 dk lesli yapıyorum sizden de fikir alayim yeterli mi bi de mink kızım var 1.5 yaşında anca o uyuyunca fırsat oluyor sürekli pesimde emme memme diye
Gitti canım bu sabah 66.8 çıktım. Dün tüm gün naneli su içtim. Sonra yere yapışana kadar spor yaptım.Valla oyle.ya cok sinir oluyorum.ben de . Ama sen o kirazdan kilo almamissindir mantıken 7200 kalori etmeyeceğine göre o kirazlar o gider cuma günü merak etme cnm
Evt canım 45dakikanin altına inme ama 45dakika şimdilik çok güzel ❤ zaten bebiş ve de yorar ve emzirmek de ciddi kalori yakıyor birde menünde bugün 2si bir arada dışında çok guz3l canım ikisi bir arada da ki kremalr süttozu ları çok zararlı ve çok yağlı hem sağlık açısından hem kilo verme açısından uygun diil onun yerine sade (nescafe,tchibo vs.)hangi markayı tercih ediyorsan sadesini alıp süt tozu gerine gerçek süt ile yaparsan çok daha sağlk lı ve kilo vermeyene yardmcı olur özellikle spor öncesi alınan sütlü kahve yada spor sonrası sütten protein almış olacaksın kas onarımı ve yağ yakımına katkı sakliycak kafeinde yağ yakımı na destek ve meto.yu hızlandırıcı etkisi var yani kahve ve sütün birleşimi spor öncesi mutlaka içilmeli ben o şekilde hergün spor öncesi içiyorum .birde sütün tadını azaltmak ve krema gibi daha yumuşak bir tat sağlamak ve kalorisini yarıya indirmek için sütü yarı yarıya su ile hazırlaya bilirsin yani 200ml bardak için 100ml süte 100ml de su ekleyip o şekilde kaynatıyorum ben
Süper ❤Gitti canım bu sabah 66.8 çıktım. Dün tüm gün naneli su içtim. Sonra yere yapışana kadar spor yaptım.
Evet canım baya yoruyor benim minik caadiEvt canım 45dakikanin altına inme ama 45dakika şimdilik çok güzel ❤ zaten bebiş ve de yorar ve emzirmek de ciddi kalori yakıyor birde menünde bugün 2si bir arada dışında çok guz3l canım ikisi bir arada da ki kremalr süttozu ları çok zararlı ve çok yağlı hem sağlık açısından hem kilo verme açısından uygun diil onun yerine sade (nescafe,tchibo vs.)hangi markayı tercih ediyorsan sadesini alıp süt tozu gerine gerçek süt ile yaparsan çok daha sağlk lı ve kilo vermeyene yardmcı olur özellikle spor öncesi alınan sütlü kahve yada spor sonrası sütten protein almış olacaksın kas onarımı ve yağ yakımına katkı sakliycak kafeinde yağ yakımı na destek ve meto.yu hızlandırıcı etkisi var yani kahve ve sütün birleşimi spor öncesi mutlaka içilmeli ben o şekilde hergün spor öncesi içiyorum sütün tadını azaltmak krema gibi daha yumuşak bir tat sağlanmak ve kalorisini yarıya indirmek için şutu yari yarıya su ile hazırlaya bilirsin yani 200ml bardak için 100ml süte 100ml de su ekleyip o şekilde kaynatıyorum ben
İnsallah hep boyle olurda forsum boxulmazMaşallah canım
Pişimdin giiiillllblonde ambition evettt kiz o benim dans ediyorum ve dans ederek eriyecem bende
bi bakmissiniz bende bu koca Boyle 5li rakamlara düsmüsüm
O bnm ama dans eden ben degilimCanm tekrar baktım doğru alıntılamışım sen yazmışsın 60.1 im diye
hahaahaa evet senmişsin o hergün 2saat dans eden ama 60.1 olup 59lara geçiyor olanda kaptinn imiş arka arkaya hızlıca okuyunca ortaya karışık bir alıntı olmuş ozman ikinizide ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar
Ahaha evet olabilir sende dans et bizle 59ları garantileolsun demek ki dans etmem gerekiyoms bu bi isaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?