- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.441
Gayet iyi canım az bi göbek var ama bebeğin küçük diye hatırlıyorum doğumdan iki yıl sonra kendiliğinden göbek bi inceliyor ki sen kilo da verdin gider oEki Görüntüle 2284395 Eki Görüntüle 2284394 Eki Görüntüle 2284397 Eki Görüntüle 2284394 Eki Görüntüle 2284395orkide1453 yükledim canım şu an reglinin ilk gunundeyim resimleri de sildim sözde ama silmemis iki kere yüklemiş
Evet canım şu regl donemim biraz sis karnim ama beni o kadar rahatsız etmiyor regl ve tok karnima 53,8 cikiyorum daha da zayiflayamam zaten sadece sıkılaştırıcı hareket yapıyorum.Gayet iyi canım az bi göbek var ama bebeğin küçük diye hatırlıyorum doğumdan iki yıl sonra kendiliğinden göbek bi inceliyor ki sen kilo da verdin gider o
Hahaahaa gerçekten mi canımblonde ambition beni neden spor listesine almadin
Aynen canım kilon çok iyi bacaklar incelmiş minyon olmussun göbek takma gider o süpersin darısı basimaEvet canım şu regl donemim biraz sis karnim ama beni o kadar rahatsız etmiyor regl ve tok karnima 53,8 cikiyorum daha da zayiflayamam zaten sadece sıkılaştırıcı hareket yapıyorum.
Amin canım inşallah en kısa zamanda verirsiniz hepinizAynen canım kilon çok iyi bacaklar incelmiş minyon olmussun göbek takma gider o süpersin darısı basima
Sağol canım benim bende sana yazacaktım spor listesi ile uğraşıyordum unutmadan onu tamamlayıp öyle yazayım dedim ❤ çok güzel incecik olmuşsun maşallah daha verme zaten vücudunda yağ kalmamışAmin canım inşallah en kısa zamanda verirsiniz hepinizblonde ambition canım hoşgeldin tatil yaramış bence sana motive de olmussun
sağol canım yaSağol canım benim bende sana yazacaktım spor listesi ile uğraşıyordum unutmadan onu tamamlayıp öyle yazayım dedim ❤ çok güzel incecik olmuşsun maşallah daha verme zaten vücudunda yağ kalmamışkarnın da doğumu bukadar yeni olan biri için inanılmaz iyi durumda canım benim ❤ orkidenin de dedigi gibi karn doğum sonrası 2yilda anca topluyor yani hic spor yapmayanın ki bile 2.yilda ciddi bir fark oluyor sen şuan bile bu hale soktun ve hale getirdim zaten hiçbirşey yapmasında 5ay sonra bile kendi kendine karın derisi ve kası daha sıkı daha toparlanmis hale gelicek ve daha düzleşmiş olacak bide spor da yapıyorsun bir kaç ay sonra sporcu karnı gibi olacak maşallah
5 li rakamlar bekleyin beniiiii 1 seneyi gecti gormeyeli ozledim siziiiiiAhaha evet olabilir sende dans et bizle 59ları garantile
Sağol canım bende listeden izin alalı 15 günü geçti ilk 5gün burda yedim sonra 10 gün orada abartmaya ya çalıştım ama bende canım ne çektiyse yedim ve hergün alkolde aldım dondurmada yedim ve 15 gün sonunda hiç kilo almadım bende ❤sağol canım yasenden bunları duymak ne güzel cocuklardan zaman buldukça her gün 1 saat spor yapıyorum bazen gece de ekliyorum ki biran önce güzel vücuda kavusayim diye insanın özgüveni yerine geliyor daha çok.
Beni gören tanidiklarda ne o kız podyuma mı çıkacaksın çok zayiflamissin millet ikinci çocuktan sonra kilo alır sen maşallah aldığının fazlasını verdin diyorlar. Kayınvalidem daha fazla zayıflama hasta olucaksin diyor
Valla ne yalan soyleyim bu ara gece cips çekirdek Nescafe götürüyorumkahvaltıda Nutella ekmekler ertesi iki gün tartiliyorum kilo almamisim bu çok hoşuma gidiyor yiyip yiyip almamak tabi kendime dikkat etmeye devam gorumcemin nişanı var elbise alcam balık model
Tatile göre sende bence kilo vermiş olursun cuma tartisinda almamissin ne de olsa çokta iyi olmuş en kısa zamanda hepiniz hedefinize ulaşırsınız umarım
Bende istiyorum bende5 li rakamlar bekleyin beniiiii 1 seneyi gecti gormeyeli ozledim siziiiii
**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =352+
B Baharyagmuru35 = 270+
@berkas =
orkide1453 =
blonde ambition = 475+
@tgb1907 =330
Silent Scream = 135+135
A antiaging =120+
@cakilinannesi =270+
D dugi =330
Verano_porteno =0+120
Buki_89 = 315+420
Dünki ve bugün ki spor puanlarını ekleyin arkadaşlar
1.SAYFA YA EKSİK SPORLAR EKLENMIS! PUAN DUZENLEMESI YAPILMISTIR ! HERKES KONTROL EDIP PUANI YAZILMAYANLAR HESAPLAYIP BILDIRSIN LUTFEN.
Sağol tatlımSağol canım bende listeden izin alalı 15 günü geçti ilk 5gün burda yedim sonra 10 gün orada abartmaya ya çalıştım ama bende canım ne çektiyse yedim ve hergün alkolde aldım dondurmada yedim ve 15 gün sonunda hiç kilo almadım bende ❤gerçekten almamak çok güzel ve vu tamamen spor yapıyor olmamızın ve kilo verirken doğru kilo vermemizin etkisi eğer sağlıksız menülerle yada sürekli detoks ile hızlı kilo verse idik şimdi hooop diye kaç kilo birden alırdık ama sağlıklı verince ve sporu bırakmayınca kilo kalıcı oluyor tatilde de sürekli spor yaptm hala devam şimdi regle olucam inslh regle sonrası düşüş olur 2gündür tekrar diyetime de basladm canım yaz bitmeden ben de 58lere gelirim inslh 2.çocuk annesi olarak ayrıca tebrikler biz 1çocuk sonrası bile daha kurtulamadı sen 2cocuk sonrası tüm fazlalıkları atıp incecik oldun masallah düğünde herkes imrenerek bakacak
Benimde en sevmediğim şey ya hem habersiz,hem yatılı,hemde uygunsuz zaman 3ü birarada olmuşOf hiç sevmiyorum emrivskiyi . Spordan çıktım . Eşimi bekliyorum . Yanında misafrle geliyormus. Hemde yatılı . Benim yemegim yok ev temz değil şuan terliyim kolumu kipirdarcak halim yok olaya bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?