- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.641
Yaaa çok çok çok teşekkür ederim canım benim bide süslenip püslenmiş halimle fotoğraflar haftaya gelcekmelisa- şimdi baktım çok güzel yaaaaaaaaaa çok kıskandım çok güzelsin
O nasıl beldirkarnında dümdüz olmuş belde incecik tam benim istediğim gibi darısı başıma fiziğin çok güzel canım ya maşallah pembe balık elbise harika olmuş
Dedim ennn dar elbiseyi verin bana ahahahaAynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğiniee kiz haketti valla
Ay amann basit atlamışsın yine de çok geçmiş olsun canımTermosifon vardı evde fazlalık aşağı bodrum kata taşıdım dar merdivenli bi yoldan taşıdım.bahcede başka yolu yok elim.cizildi düşüyordum az kala . 50 60 kilo var kaslarım titriyor valla . Baya ağır geldi bi de tamamen alttan kaldırıp merdiven inince. Az kala termosifonla bir yere cakiliyordum
Esini bekleseydin canim ne acelesi vardi kizTermosifon vardı evde fazlalık aşağı bodrum kata taşıdım dar merdivenli bi yoldan taşıdım.bahcede başka yolu yok elim.cizildi düşüyordum az kala . 50 60 kilo var kaslarım titriyor valla . Baya ağır geldi bi de tamamen alttan kaldırıp merdiven inince. Az kala termosifonla bir yere cakiliyordum
Sonra deyip duruyor . Depo anahtarı ev sahibinde ev sahibide yarın yazlığına dönecekmiş ondan cnmEsini bekleseydin canim ne acelesi vardi kiz
Sağol tatlımAy amann basit atlamışsın yine de çok geçmiş olsun canım
onu ben yazmadim canim silcektim ama bi baskasinin sporunu kaybetmemek amaciyla biraktim bende tam cakmadim kim ne yazdi oraya diye:) benim sporum yaziliCanım ekledin mı? Anlayamadım 225+50 yani 275 mi eklenecek yoksa toplam 225mi yoksa ekledin mı?
Ben bildirdim onu canım yellow girl gördü.onu ben yazmadim canim silcektim ama bi baskasinin sporunu kaybetmemek amaciyla biraktim bende tam cakmadim kim ne yazdi oraya diye:) benim sporum yazili
Tamam canım uçuk kız 'ın yazısı kalmışonu ben yazmadim canim silcektim ama bi baskasinin sporunu kaybetmemek amaciyla biraktim bende tam cakmadim kim ne yazdi oraya diye:) benim sporum yazili
Evt ben o şekil verdiğim de çok ciddi halsizlik yaşıyorum kolum bile kalkmıyor o derce oluyorum neyin var canım ne için verdin?35 dakika Pump it up yaptım ve bittim ben kızlar. Bu sabah 3 tüp kan aldılar o halsizlik verir mi acaba hiç enerjim kalmadı.
Kontrol için canım. Bende vitamin eksikliği olduğu için sürekli takviye kullanıyorum. Bu aralar aşırı halsizim. Değerler ne durumda merak ettik. Kol hareketlerinde zaten acı verdi.Evt ben o şekil verdiğim de çok ciddi halsizlik yaşıyorum kolum bile kalkmıyor o derce oluyorum neyin var canım ne için verdin?
tamam kuzum emin olamadim ondan cekmedim iyice karisti ortalikBen bildirdim onu canım yellow girl gördü.
hahahaah evet kiz vallah öyle oldu:) olsun canim karistir gitsin bende ortaliga karisiom sürekli zatenTamam canım uçuk kız 'ın yazısı kalmışhabire senin yazıları birinin yazılarıyla karıştırıyorum dimi bu kızın böyle nesi var diyorsundur hep de sana mı denk gelir ya
Güneşe selam vermekte zor herkesin harcı değilBen kizima hep aliyorum dondurma ama ben yemiyorumayrica disarida ona ev yemeklerinden aldigim icin kendime de öyle alirim mecbur ama esim olsa dedigini yapardim belki
Canim benim metom senin metonu döver bi kereayrica ben deli spor yapiyorum güneşe selam verip öle kalmiyorum o nedenle benim daha hizli vermem normal yani
Sensiz yapamıyoruz biz de ondan canım.hahahaah evet kiz vallah öyle oldu:) olsun canim karistir gitsin bende ortaliga karisiom sürekli zaten
Arada kalmış bu msj laryellow düşününce çok az kaldı ama gitmeyince de gitmiyor işte
Ahaahaaa aynen sen buluncaYazıklar olsun bana bir ara yakın kilolardaydık. Kim fazla verecek diyorduk. Şimdi koşmamda yetmiyor. Işınlanmayı bulmam lazım.
Evet bende öyleyimDüşündükçe heyecanlanıyorum. İnsan gerçekten kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı.
Genetikte okuyan arkadaşlara sordum. Bizimde işimize yarar bulunca bizede haber ver dediler.Arada kalmış bu msj larspor listesini ararken yeni gördüm şimdi evet canım ya gerçekten çok az kaldı ama takıldığı takılıyor haklısın ama ben 15gün diyette diildim zaten öncesindeki 15günde diyet modunda diil dim hatta yapamıyorum izin istiyorum demiştim kızların ısrar ı ile bir iki hafta da òyle pek çaba veremeden listede idim yani aslında son 1ay hiç diyet yapmadan sadece spor yaptm canım onunlada sabit kaldım ama şimdi 2gündür tekrar sıkı diyetime de başladım tam kilo verme moduna girdim gene ondan bu ay güzel veririm yine diye düşünüyorum ❤
Ahaahaaa aynen sen buluncatugbaFB yı da yanında ışınla oda bir ara benle aynı idi hatta kapışırken aralar da az az önüme geçtiği bile oluyordu şimdi anca ışınlansanız beni zor yakalarsınız
Evet bende öyleyimgeçen yaz bodrumdan 73kilo ile donmustum bu yaz simdiden 63üm ve 61le gidip 60la dönmeyi planlıyorum aradaki ciddi farka bakarmısın yaaa 10 kilo dan kurtulmak istedigin seyleri yavas yavas giyebilmem karninin duzlesmeye basladigni gormek insani harika hisseddiriyor ❤❤şuan bile çok mutlu oluyorum 5li rakamlara gelince nasıl mutlu olucaz kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?