Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senin regli hep gecikiyor zaten bekleyip strese girme bence .kiloyu korumayı başarmışsan bravo valla sana. manavgata da gitmişsiniz bizde düşünüyoruz manavgata gitmeyi tabi belli olmaz bizim sağımız solumuz bakmışsın doğu turu yapıyoruz ..
hiç te bile senden zayıfım
bende yarışma tartımdan 1 kilo fazla tartan tartımla tartılıyorum lütfen bu ayrıntıyı atlamayalım
sen hafta sonu bozarsın ben senden 1 kilo aşağı düşerim o açık kapanır bugün 67 yi görmüş olma ihtimalimi de göz önünde tutalım lütfen
spor candır canım.maşallah bu ara süper gidiyorsun spor konusunda listeye de uyuyorsun

Ayy hele 61 kusurlara inersem göbek atarm ya bak şımardım en sonunda hayırlı olsun Instgramına bak az zaman değil 3 hafta sende 61 kusurlarda olursun bence canım valla sonunda başardık bu yaz zayıfıızzz

Canım büyük şok la takip deyim valla hem şaşkınım hem de hayran kaldım ❤
böyle giderse hızla bizi yakalarsın dicem ama yarıştıklarımızın hepsi mezun oldu htc71 de melisa- da gitti sıra bende ama ben boydan dolayı onlar gibi 61-62 de mezun olamıyorum yoksa haftaya bende gidecektim dua et kısayım daha burdayım ama benle aynı kilolarda kapışan kimsede kalmadı yaaa bende @orkideyi yakalamaya çalışaym onla kapışaym bari sizde ucukgenclik ile hala beni yakalamaya çalışın heyy heeyy açık ara yaptm size

Canım ekledin mı? Anlayamadım 225+50 yani 275 mi eklenecek yoksa toplam 225mi yoksa ekledin mı?

Hafta sonu eşim yok o nedenle senin hayaller suya düştü

hafta sonu birden düşüyümde gör sen

hadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmaz bodrum tatilinden çok umutluyum o ara geçtim geçtim
ama sana yetişmeden önce basit bi işim var oda SchonerDuft i sollamak gelirken yolda ucukgenclik ile denk bile gelmeyiz belki benim bu ara ivmem hep eksi onun belli olmuyor malum (1 gecede 1 kilo alabiliyor)

Aayy evet buzz gibi suyu manavgatn harika idi ❤ şelalere de gittik gormussundur zatn de kurşunlu ya bayıldım mağaradan yürümesi ürpertici idi yerlde cok kaygan di heyacanla yurudum şelaleye çıkana kadar ama çok güzeldi düden de harika ya düdenin fotoları bile kartpostal gibi side de Alanya kalesi,klopatra plajı,damlataş mağrası hepsi çok güzeldi ya Türkiye gerçekten çok güzel ❤ doğu türü da harika görülecek yerler var ama sîcakta zor olmaz mı onu bilemedim karadeniz de çok güzel yaaa ❤ hep gezsek keşke bizde tam 3hafta sonra yani 24temmuz da tekrar bodruma gitcez her yıl vazgeçilmezimiz ✌ orda iken planım dondurma dışında sıfır tatlı, sıfır yada çok çok nadir alkol eğer öyle yaparsam bukez gene ayni yüzme ,gezme +sporlar+danslar la kesin eksi olarak dönerim❤

verirsin bence ekstra dikkat edersen cnm

Kendim hariç hepsine katılıyorum ben bodruma 61 le gidip 60 la dön cem bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…