- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.601
senin regli hep gecikiyor zaten bekleyip strese girme bence .kiloyu korumayı başarmışsan bravo valla sana. manavgata da gitmişsiniz bizde düşünüyoruz manavgata gitmeyi tabi belli olmaz bizim sağımız solumuzKilo verdikçe incelir canım merak etmeBen Antalyaya gitmeden bir kaç gün önce listeden izin almıştm 10gün tatil yaptm dönelide bir kaç gün oldu ama 15gün de diyet dışı beslememde abartmamakta çalstm sporu da full yapm tatilde daha da çok yaptm hatta canm biraz daha inceldim de kiloyuda korumuşum canım 63.2 ile izne ayrılmıştım kuzum ve dün den beri reglemi bekliyorum gelmedi hala ama genede tarldm bu sabah da 63.5 du
sen hafta sonu bozarsın ben senden 1 kilo aşağı düşerim o açık kapanırhiç te bile senden zayıfım
bende yarışma tartımdan 1 kilo fazla tartan tartımla tartılıyorum lütfen bu ayrıntıyı atlamayalım
spor candır canım.maşallah bu ara süper gidiyorsun spor konusunda listeye de uyuyorsunkızlar öğlen yürüyüşe çıktım 1.5 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu sefer olacak bu iş inanıyorum, beni az çok tanıyanlar bilir diyete çok sadık kalırım ama spor yok abi yapamazdım ama şimdi 3 gündür bana göre çok bile yapıyorum yani
Ayy hele 61 kusurlara inersem göbek atarmAaayyy regle de oldun cuma ya 61 çıkarsın ❤ vaayy vaay vaayy 1.71 boya 61 kilo mankenim benim
Bidaki tatile hedefim 60 -61 di ama artk olmaz diye düşünmeye başladım bodruma gitmeye tam 3hafta kaldı 3 haftada 3 kilo veremem 60 imkansız 61 küsür belki olur artk olduğu kadr ama ordan da koruyarak gelicem yada belki orda da eksiye geçerim bu kez daha da dikkat edicem bu yaz bu kilo işi biticek
Canım büyük şok la takip deyim valla hem şaşkınım hem de hayran kaldım ❤kızlar öğlen yürüyüşe çıktım 1.5 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu sefer olacak bu iş inanıyorum, beni az çok tanıyanlar bilir diyete çok sadık kalırım ama spor yok abi yapamazdım ama şimdi 3 gündür bana göre çok bile yapıyorum yani
Canım ekledin mı? Anlayamadım 225+50 yani 275 mi eklenecek yoksa toplam 225mi yoksa ekledin mı?**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =352+225
@Mavi95 = 270+368.5
melisa- =115
orkide1453 =150
blonde ambition = 475+
tugbaFB =330+275
@Silent Scream = 135+135+182.5
@antiaging =120+150
Kizilbodur =270+270
@dugi =330
@Verano_porteno =0+180
@Buki_89 = 315+420+270
@Dlrykc =
blonde ambition üm 20 dakika bisikletle 50 puan tamam. 1.30 saat yürüyüş 225 puan.
Hafta sonu eşim yok o nedenle senin hayaller suya düştüsenin regli hep gecikiyor zaten bekleyip strese girme bence .kiloyu korumayı başarmışsan bravo valla sana. manavgata da gitmişsiniz bizde düşünüyoruz manavgata gitmeyi tabi belli olmaz bizim sağımız solumuzbakmışsın doğu turu yapıyoruz ..
sen hafta sonu bozarsın ben senden 1 kilo aşağı düşerim o açık kapanırbugün 67 yi görmüş olma ihtimalimi de göz önünde tutalım lütfen
spor candır canım.maşallah bu ara süper gidiyorsun spor konusunda listeye de uyuyorsun
bende bakıyım ne varAyy hele 61 kusurlara inersem göbek atarmya bak şımardım en sonunda hayırlı olsun Instgramına bak az zaman değil 3 hafta sende 61 kusurlarda olursun bence canım valla sonunda başardık bu yaz zayıfıızzz
CanmYa niye hepiniz bu kadar uzunsunuz
sen bakma onlara canımYa niye hepiniz bu kadar uzunsunuz
Sanada gönderdimbende bakıyım ne var
hadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmazCanım büyük şok la takip deyim valla hem şaşkınım hem de hayran kaldım ❤
böyle giderse hızla bizi yakalarsın dicem amayarıştıklarımızın hepsi mezun oldu htc71 de melisa- da gitti sıra bende ama ben boydan dolayı onlar gibi 61-62 de mezun olamıyorum yoksa haftaya bende gidecektim dua et kısayım daha burdayım ama benle aynı kilolarda kapışan kimsede kalmadı yaaa bende @orkideyi yakalamaya çalışaym onla kapışaym bari sizde ucukgenclik ile hala beni yakalamaya çalışın heyy heeyy açık ara yaptm size
Aayy evet buzz gibi suyu manavgatn harika idi ❤ şelalere de gittik gormussundur zatn de kurşunlu ya bayıldım mağaradan yürümesi ürpertici idi yerlde cok kaygan di heyacanla yurudum şelaleye çıkana kadar ama çok güzeldisenin regli hep gecikiyor zaten bekleyip strese girme bence .kiloyu korumayı başarmışsan bravo valla sana. manavgata da gitmişsiniz bizde düşünüyoruz manavgata gitmeyi tabi belli olmaz bizim sağımız solumuzbakmışsın doğu turu yapıyoruz ..
sen hafta sonu bozarsın ben senden 1 kilo aşağı düşerim o açık kapanırbugün 67 yi görmüş olma ihtimalimi de göz önünde tutalım lütfen
spor candır canım.maşallah bu ara süper gidiyorsun spor konusunda listeye de uyuyorsun
verirsin bence ekstra dikkat edersen cnmAaayyy regle de oldun cuma ya 61 çıkarsın ❤ vaayy vaay vaayy 1.71 boya 61 kilo mankenim benim
Bidaki tatile hedefim 60 -61 di ama artk olmaz diye düşünmeye başladım bodruma gitmeye tam 3hafta kaldı 3 haftada 3 kilo veremem 60 imkansız 61 küsür belki olur artk olduğu kadr ama ordan da koruyarak gelicem yada belki orda da eksiye geçerim bu kez daha da dikkat edicem bu yaz bu kilo işi biticek
aynen ben de 160 olaraksen bakma onlara canım
biz 160 ların yeri ayrı
Kendim hariç hepsine katılıyorumhadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmazbodrum tatilinden çok umutluyum o ara geçtim geçtim
ama sana yetişmeden önce basit bi işim var odaSchonerDuft i sollamak gelirken yolda ucukgenclik ile denk bile gelmeyiz belki benim bu ara ivmem hep eksi onun belli olmuyor malum (1 gecede 1 kilo alabiliyor)
inşallah canım yaaaverirsin bence ekstra dikkat edersen cnm
blonde ambition tugbaFB Ben 1.50yim de ondan dedim. 50 kilo hedef bana fazla mi acaba ya. Şöyle 47 falan mı düşünsem ne dersiniz?
55den itibaren kendimi iyi hissediyorum aslında. Bakalim 50ye bi varayım da.sende çok minnakmışın kuzum
50-55 iyi bence senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?