- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.681
Birkaç kaşık Pulbiber li yoğurt yiyebilirsin yada Zencefil Zerdecal ve tarçınli yoğurt metabolizma hızlandırıcı hemde:)Cnm birşeyler yemek istiyor . Yemeğide geç yedim.ama karnım geri çok acıktı npsam
Bu saatte uyuyamam cnmŞu iç yat canım saat geç oldu
O sabah yaptığını ayrı yazdı akşam yaptığını ayrı yazdı canım o yüzden3.gunde değil.miyiz silent scream in nasıl 4 tane puanı oluyor onu anlamadim
Şimdi aklıma geldi MaviBu saatte uyuyamam cnm
Biraz zayifliyayim da bikac ay sonra bakicaz hayrlisiŞimdi aklıma geldi Maviben dün gece seni rüyamda gördüm sen hamile idin canım Allah hayırlısı ile gerçeğe çıkarsın hayra yoruyorum kısa zamanda güzel haberini alıcaz galiba
Hamile kalmak değilde 65 kilo olduğunu duymayı tercih ederim.Şimdi aklıma geldi Maviben dün gece seni rüyamda gördüm sen hamile idin canım Allah hayırlısı ile gerçeğe çıkarsın hayra yoruyorum kısa zamanda güzel haberini alıcaz galiba
Yeme düzenini değiştirmelisin demekki canım. Bende yerimde sayıyorum. Pes etmicez. Şimdiden moralini bozmaya başlama lütfen.Kızlar ta 18 haziranda 78.5 e düşmüşüm 21 haziranda 78,2
28 haziranda 78.4 olmuşum tekrar .
15 gündür 78 lerdeyim yani .
Cuma günü de anı bi düşüş ol.asi lazım.bu kadar kalmaya bnce.
Olmazsa napicam ben ?? Moralim aşırı bozulur geçen hafta zaten psikolojim bozuldu bu hafta Hakli olarak isyan bayrağını çekerim ben kesin kendimi biliyorum . Ya 77 ye düşemezsem
Degistirdim bu hafta işte o halde inmezse baya üzülürümYeme düzenini değiştirmelisin demekki canım. Bende yerimde sayıyorum. Pes etmicez. Şimdiden moralini bozmaya başlama lütfen.
Düşersin bence. Hem güzel spor yapıyorsun hem de kaçamak yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla. Ki birkaç gün önce mıydı 77 küsürü görmüştün sanırımm. 78 yok artık gitti o.Kızlar ta 18 haziranda 78.5 e düşmüşüm 21 haziranda 78,2
28 haziranda 78.4 olmuşum tekrar .
15 gündür 78 lerdeyim yani .
Cuma günü de anı bi düşüş ol.asi lazım.bu kadar kalmaya bnce.
Olmazsa napicam ben ?? Moralim aşırı bozulur geçen hafta zaten psikolojim bozuldu bu hafta Hakli olarak isyan bayrağını çekerim ben kesin kendimi biliyorum . Ya 77 ye düşemezsem
Dişleri tam çıktımı. En son çıkan dişler benim kızım için en zoruydu hiç okdr zor çıkarmamışti mahvoldu çocuk ve aşırı huysuzluk yapıyor onlar. Dis çıkarken damagi kanamisti vs Allah kolaylık versin yavrularaOfff kızlar oğlum bi sinir krizi geçirdi onunla beraber bende geçirdimmm ayy ne zormuş şu iki yaş allaha şükür uyudu ya içki içmem lazm sakinleşmem için o derece delirdik
Amin canım senin kızın kaç yaşında şu andaDişleri tam çıktımı. En son çıkan dişler benim kızım için en zoruydu hiç okdr zor çıkarmamışti mahvoldu çocuk ve aşırı huysuzluk yapıyor onlar. Dis çıkarken damagi kanamisti vs Allah kolaylık versin yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?