- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.621
50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycam55den itibaren kendimi iyi hissediyorum aslında. Bakalim 50ye bi varayım da.annemle babam da mayamdan çaldılar heralde
Düşündükçe heyecanlanıyorum. İnsan gerçekten kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı.50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycamsende de 1.50 ye 50 çok güzel olur bence ❤
yellow düşününce çok az kaldı ama gitmeyince de gitmiyor işte50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycamsende de 1.50 ye 50 çok güzel olur bence ❤
Yazıklar olsun bana bir ara yakın kilolardaydık. Kim fazla verecek diyorduk. Şimdi koşmamda yetmiyor. Işınlanmayı bulmam lazım.Canım büyük şok la takip deyim valla hem şaşkınım hem de hayran kaldım ❤
böyle giderse hızla bizi yakalarsın dicem amayarıştıklarımızın hepsi mezun oldu @htc71 de melisa- da gitti sıra bende ama ben boydan dolayı onlar gibi 61-62 de mezun olamıyorum yoksa haftaya bende gidecektim dua et kısayım daha burdayım ama benle aynı kilolarda kapışan kimsede kalmadı yaaa bende @orkideyi yakalamaya çalışaym onla kapışaym bari sizde ucukgenclik ile hala beni yakalamaya çalışın heyy heeyy açık ara yaptm size
1 gecede 1 kilo 2 gecede 2 kilo vereyim de görün sizhadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmazbodrum tatilinden çok umutluyum o ara geçtim geçtim
ama sana yetişmeden önce basit bi işim var odaSchonerDuft i sollamak gelirken yolda ucukgenclik ile denk bile gelmeyiz belki benim bu ara ivmem hep eksi onun belli olmuyor malum (1 gecede 1 kilo alabiliyor)
55den itibaren kendimi iyi hissediyorum aslında. Bakalim 50ye bi varayım da.annemle babam da mayamdan çaldılar heralde
Canım en son ben yazmıştım. Onu almış eklemiş. O yüzden karışıklık oldu sanırım.Canım ekledin mı? Anlayamadım 225+50 yani 275 mi eklenecek yoksa toplam 225mi yoksa ekledin mı?
Verde görek1 gecede 1 kilo 2 gecede 2 kilo vereyim de görün siz
Aynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğinimelisa- şimdi baktım çok güzel yaaaaaaaaaa çok kıskandım çok güzelsin
O nasıl beldirkarnında dümdüz olmuş belde incecik tam benim istediğim gibi darısı başıma fiziğin çok güzel canım ya maşallah pembe balık elbise harika olmuş
Ben de hesap açıcam ben de görmek istiyorum.Aynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğiniee kiz haketti valla
Aynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğiniee kiz haketti valla
tüh neyse kızını avmde gezdir dondruma ısmarla kendinize öncesinde güzel b,r durum yanına kola içHafta sonu eşim yok o nedenle senin hayaller suya düştü
hafta sonu birden düşüyümde gör sen
ay ben 1,61 im 1 cm uzadımCanmSchonerDuft tugbaFB @kaptinn ve ben uzun diiliz merak etme uzunları da şuara mezun ettik ve ediyoruz zaten yakında kısalar biz bize kalıcaz
hadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmazbodrum tatilinden çok umutluyum o ara geçtim geçtim
ama sana yetişmeden önce basit bi işim var odaSchonerDuft i sollamak gelirken yolda ucukgenclik ile denk bile gelmeyiz belki benim bu ara ivmem hep eksi onun belli olmuyor malum (1 gecede 1 kilo alabiliyor)
gördüm görmem miAayy evet buzz gibi suyu manavgatn harika idi ❤ şelalere de gittik gormussundur zatn de kurşunlu ya bayıldım mağaradan yürümesi ürpertici idi yerlde cok kaygan di heyacanla yurudum şelaleye çıkana kadar ama çok güzeldidüden de harika ya düdenin fotoları bile kartpostal gibi side de Alanya kalesi,klopatra plajı,damlataş mağrası hepsi çok güzeldi ya Türkiye gerçekten çok güzel ❤ doğu türü da harika görülecek yerler var ama sîcakta zor olmaz mı onu bilemedim karadeniz de çok güzel yaaa ❤ hep gezsek keşke bizde tam 3hafta sonra yani 24temmuz da tekrar bodruma gitcez her yıl vazgeçilmezimiz ✌ orda iken planım dondurma dışında sıfır tatlı, sıfır yada çok çok nadir alkol eğer öyle yaparsam bukez gene ayni yüzme ,gezme +sporlar+danslar la kesin eksi olarak dönerim❤
nerde gördün ben de görmek istiyorummelisa- şimdi baktım çok güzel yaaaaaaaaaa çok kıskandım çok güzelsin
O nasıl beldirkarnında dümdüz olmuş belde incecik tam benim istediğim gibi darısı başıma fiziğin çok güzel canım ya maşallah pembe balık elbise harika olmuş
Ben kizima hep aliyorum dondurma ama ben yemiyorumtüh neyse kızını avmde gezdir dondruma ısmarla kendinize öncesinde güzel b,r durum yanına kola iç
ay ben 1,61 im 1 cm uzadımeczaneye gidince tekrar boyumu ölçtürecem belki 1,62 falan çıkarım
sollayamazsın ki gram kaçamak yapmıyorum nsıl sollyacaksın de bkalım
gördüm görmem mi
sideyi restarontları yıkıldıktan sonra görmedim eski hareketliliği kalmış mı bilmiyorum . gidersek mnagata bu sefer bizde çok gezeriz diye düşünüyorum . kısıtlı zamanlarda gittim hep. tatil zamanımız belli değil daha belki yrın belli olur
Menu topiginde yaziyoruz canimmenü yorumlarını nereye yazıyoruz
Instadanerde gördün ben de görmek istiyorum
instegramdan yolladı canımnerde gördün ben de görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?