Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

55den itibaren kendimi iyi hissediyorum aslında. Bakalim 50ye bi varayım da. annemle babam da mayamdan çaldılar heralde
50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycam sende de 1.50 ye 50 çok güzel olur bence ❤

50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycam sende de 1.50 ye 50 çok güzel olur bence ❤
Düşündükçe heyecanlanıyorum. İnsan gerçekten kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı.

yellow düşününce çok az kaldı ama gitmeyince de gitmiyor işte

Yazıklar olsun bana bir ara yakın kilolardaydık. Kim fazla verecek diyorduk. Şimdi koşmamda yetmiyor. Işınlanmayı bulmam lazım.

1 gecede 1 kilo 2 gecede 2 kilo vereyim de görün siz

Aynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğini ee kiz haketti valla

Hafta sonu eşim yok o nedenle senin hayaller suya düştü

hafta sonu birden düşüyümde gör sen
tüh neyse kızını avmde gezdir dondruma ısmarla kendinize öncesinde güzel b,r durum yanına kola iç

Canm SchonerDuft tugbaFB @kaptinn ve ben uzun diiliz merak etme uzunları da şuara mezun ettik ve ediyoruz zaten yakında kısalar biz bize kalıcaz
ay ben 1,61 im 1 cm uzadım eczaneye gidince tekrar boyumu ölçtürecem belki 1,62 falan çıkarım

sollayamazsın ki gram kaçamak yapmıyorum nsıl sollyacaksın de bkalım

gördüm görmem mi
sideyi restarontları yıkıldıktan sonra görmedim eski hareketliliği kalmış mı bilmiyorum . gidersek mnagata bu sefer bizde çok gezeriz diye düşünüyorum . kısıtlı zamanlarda gittim hep. tatil zamanımız belli değil daha belki yrın belli olur

nerde gördün ben de görmek istiyorum

Ben kizima hep aliyorum dondurma ama ben yemiyorum ayrica disarida ona ev yemeklerinden aldigim icin kendime de öyle alirim mecbur ama esim olsa dedigini yapardim belki
Canim benim metom senin metonu döver bi kere ayrica ben deli spor yapiyorum güneşe selam verip öle kalmiyorum o nedenle benim daha hizli vermem normal yani

Termosifon vardı evde fazlalık aşağı bodrum kata taşıdım dar merdivenli bi yoldan taşıdım.bahcede başka yolu yok elim.cizildi düşüyordum az kala . 50 60 kilo var kaslarım titriyor valla . Baya ağır geldi bi de tamamen alttan kaldırıp merdiven inince. Az kala termosifonla bir yere cakiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…