- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.381
Ben erken yatınca şimdi okudum canım. Sıralamayı etkiliycek bir sporum olmadı. Ellerine, emeğine sağlık.Silent Scream canim cuma ve cumartesi puanlarını ekledim ❤ bugün yani pazar spor yapmadın galiba
@orkideucukgenclik bildirimlerinizin hepsini ekledim kızlar başka spor yaptnz mı? Listeyi kapatıcam
Sağol cnm dun spor yapmadımSilent Scream canim cuma ve cumartesi puanlarını ekledim ❤ bugün yani pazar spor yapmadın galiba
@orkideucukgenclik bildirimlerinizin hepsini ekledim kızlar başka spor yaptnz mı? Listeyi kapatıcam
Günaydın kuzum ee nasıl oldu buKizlar günaydınnn. 79.13 günde 1 kilo almışımm
Çok oldum ben de. Bi şişlik hissediyorum ama bu kadarını beklemiyordum. Menüye yazdığımdanbir lokma farklı bir şey yemedim. C.tesi spor yapmadım. Cuma ve pazar 45dk leslie yaptım sadece. Ama tuzu çok tükettim ondan mı acaba bilemiyorum.Günaydın kuzum ee nasıl oldu bu
Tuz ödem yapıyor cnm ondandır.kilo değildir o kiraz sapı çayı iç ödeme diyetisyenim önerdi g7nluk iki tane içiyorum benÇok oldum ben de. Bi şişlik hissediyorum ama bu kadarını beklemiyordum. Menüye yazdığımdanbir lokma farklı bir şey yemedim. C.tesi spor yapmadım. Cuma ve pazar 45dk leslie yaptım sadece. Ama tuzu çok tükettim ondan mı acaba bilemiyorum.
Bi de dün tartıldım sabittim.Tuz ödem yapıyor cnm ondandır.kilo değildir o kiraz sapı çayı iç ödeme diyetisyenim önerdi g7nluk iki tane içiyorum ben
Al al çok faydası varBi de dün tartıldım sabittim.alayım hemen kiraz sapı
Benim gibi bir günde bir kilo alıp veren bir kişi daha sıkma canını canım.Bi de dün tartıldım sabittim.alayım hemen kiraz sapı
Geçmiş olsun kuzum zaten hergün spor yapmak iyi diil arada bir iki gün kaslar dinlendirilmesiHergün iğne yemek ağır geldi bana canım. Babam zaten üç iğnen vardı dedi ben bir iğneyi alıp gidiyordum. O yüzden sadece yüzdüm iki gün saat tutmadığım için biliyorsunuz onları yazmıyorum. Daha çok uyur oldum zaten.
Sucuk cok severm o yuzdn almiyorm eveBnde hem simit hem sucuk hem dondurma yedim
Uyku sersemine bir türlü doğru yazamamıştım. Üç kez değiştirdim gene yanlış yazmışımSpor puanları için eline sağlık @yellow girl üm. Huzurlu rüyalar
Tamam kuzum hafta boyu çok güzel spor yapmissin zatenSağol cnm dun spor yapmadım
Aynen canım. Şu halsizlik olayında kurtulsaydım sevenecektim.Geçmiş olsun kuzum zaten hergün spor yapmak iyi diil arada bir iki gün kaslar dinlendirilmesiben yazmayı unuttuysaniz diye soruyum puanı eksik yazılan kimse olmasın diye kuzum bende bölgeselleri yazmıyorum genelde çünki vakit bulunca hemen karın hareketleri filan yapıyorum ama dk tutmayı unutuyorum olsun vücudumuza yararı oluyor sonuçta zaten önemli olan da o zaten
❤Sağol canım benimSpor puanları için eline sağlık @yellow girl üm. Huzurlu rüyalar
Hepimizin kilo vermesi lazimNapim bende geldim işte memleketten evdeyim kilo vermem lazım incelmem lazım
Nasıl bebiş büyüyor mu
İyi vermişsin yine maşallah
Fark ettim şimdi üç kez düzelttim üç kez gene yanlış❤Sağol canım benimama başka yellow u etiketlemişsin haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?