Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

500 gr cnm ama ben geçen pazartesi -500le başlayıp artıya geçtim
İlaçlarını düzenli kullanıyor musun sanki onları aldığında bir fark vardı diye hatırlıyorum. Ama kötü düşünme canım bende her pazartesi artıyım. +1 çıktığım bile oldu ama başarıcaz. Pazartesi eksi çıktığında yemeni arttırdıysan onunda etkisi vardır.

Bişey söyliyim mi kızlar bu yapılan çok iyi bişey ben listeye girme hırsıyla mali müşavirlik sınavını kazanmıştım şimdi spor zamanı ozaman ilk üçte yer açın bakim
Tebrik ederim canım. Ben de eski sevgilim bana dönsün diye. Üniversite sınavında dereceye girmek için gecemi gündüzüme katıp muğla 5.si olmuştum. Gazeteye çıkmıştım 1. Olarak bulunduğum yerde.

Çok az bir zaman kalmış canım. Daha fazlasını yapmalısın. Tulum içinde rahatça dönmelisin.

Bu ne vay be cuma günü mavim 75 bekliyorum seni diyete devam

Bu ne vay be cuma günü mavim 75 bekliyorum seni diyete devam
tesekkurler efenimm..
hiç sanmıyorum ya 75 kiloya 1.6 kg var ve hiç öyle veremiyorum 76.9 olsam öpüp başıma koyucam 75 i ben ağustosta görürüm heralde bu yavaslikla . Fittirmaya az kaldi zaten bu yavaslikla ama sabrediyorum

menum
sabah klasik kahvalti
Ogle biberli lor kavrma 2 dilim ekmek
Aksam corba karisik izgara 2 dilim ekmek
Ara ogun vs yok su cok iciyorm malum sicak
Kizlar klasik kahvalti dedigim yumurta zsytin peynir hep aynidir o yuzdn yazmiyorm ayri ayri

Tatlım.menuleri 1.sayfada ki linke yazıyoruz menun iyi

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging = 160
cakilinannesi = 270
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =

Bugün babamla bahçe temizledik. 3 metre tırnağım oldu yarım metre of ya. Ama tertemiz oldu kızlar. Yarın saat yürüyüş yaptım. Ama bisiklet yapmam lazım bacaklar biliyorsunuz benim bostan.
Zaten spor puanları bakıyorum ilk günden açık ara önde gidenler var. Uyuyamam ben şimdi kaçırırsam hiç yetişemicem.

D Dlrykc Canım spor cezan: 30dakika dans hangisini seviyorsan hiç fark etmez yeterki çok hareketli olan danslardan oldun 60makas +30mekik+ 2dakika plank (2dakika dayanmazsan dayana bildiğin kadar dur bir kaç nefes alıp tekrar süreyi başlat bir kaç kerede de tamamlanana olur toplam 2dakika etsin )
Bunları tamamlayınca bildir canım çünki iyi haberde şu ki bu sporlar cezada olsa puanları hanene yazılacak

Kızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâ bugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için

Elinize sağlık cnm yürüyüş devise yarar ayrıca inceciksin sadece basen o kdr onu da eritirsin sen

Bugün cnm çok sıkıldı . tüm akşam mal mal oturdum gündüz de aynı . Tv de de birşey yok . Gece gece yatak çarşafı degstrdim. Çamaşır toplayıp dürüp yerleştirdim. Mutfak tezgahını ocağı filan temizledim. Klorakla ovdum heryeri. Banyoyu yıkadım lavabolari cifledim aynaları sildim . Gece gece geldiler yine uykum da hiç yok ama uyumayı deneyeceğim çok bunaldim evde oturmaktan . Bi saatlik spor haric hep evdeydm yarın bi plan bulmalıyım . Iyi uykularr

Elinize sağlık cnm yürüyüş devise yarar ayrıca inceciksin sadece basen o kdr onu da eritirsin sen
Basende bazen şimdi bu hafta daralma olur mu bilmem üç gündür spor yapmıyorum. Yarın cuma hastaneye gidilecek. Zaten şu iğne bütün enerjimi alıyor. Şimdi de ben başladım dert yanmaya ay sabah yürüyüm sonra suya atlayım ben daha sonrada hastane yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…