Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet diş için verdiler 1 kutu bitircem bakalım .
senden 200 gr zayıfım hafta sonu çok kaçırdım. wcde yok yoksa seni 1 kilo önce karşılayacaktım bugün
benim şişliği göz ardı ediyorsun kuzum
tartımı bu hafta getirecem yaptırmak için o zaman geçebilecekmisin bakalım

benim şişliği göz ardı ediyorsun kuzum
tartımı bu hafta getirecem yaptırmak için o zaman geçebilecekmisin bakalım
bendeki şişlikler ne olcak
yaptır aynı tartı ile tartılmış olcaz . kilo farkımız net çıkar ortaya ..
mutfaktaki klimamı yaptırdı eşim bugün spora başlarım bugün telefon ekranı küçük olduğundan keyif almıyordum. istediğim ortam oluştu . geçerim seni tatlı kız .
hangi listeyi yapıyorsun bu hfta

Bugün listeden bağımsız bi beslenme oldu uymadım çok diyete ama yarın bakalım kabakmı yapsam bi gün diyorum
evet evet bi gün kabak yapıcam şimdi karar verdim
sonrada ara öğünü bademli olanı yaparım sanırım

tubi bi de ananas mı denesen o da cok iyi verdiriyor

Alah allah bn bi tane vardi sonra yine dogum iznine ayrildn diye hatirliyorum uzun zmn gecince demk kiii neyse rabbim olanlara uzun omur versin insallahhh
Amin inşallah
Yok canım mezun oldum sonra da gelmedim ama yer varsa gelmek isterim kaptanim tugbaFB
ben de iki tane bir garip sen nasıl ip atlardın çok zayıftın gruba ilk girdiğimde sana ne özenirdim ne durumdasın canım
O köprünün altından çok sular aktı ama bidaha başlamak istiyorum

Amin inşallah
Yok canım mezun oldum sonra da gelmedim ama yer varsa gelmek isterim kaptanim tugbaFB

O köprünün altından çok sular aktı ama bidaha başlamak istiyorum
tamam canım senin çocukta büyüdü zaten, artık zaman ayırabilirsin buraya neden olmasın
bugün tartıldınmı kaç kilosun

yap bence bir gün kbak ödemlerde gider.
bende salata olan listeyi yapıyorum . dün tavuklu yaptım fırında tavuk pişirttim bugün beyaz peynirli yaptım yarında balık + salata var listede ama balık yiyemem muhtemelen peynirli salata yaparım yine çarşambe perşembe de çorbayı yaaparım

Bayıldım, mükemmel canım. Benimde orta kulak iltihabım var o beni mahvediyor.

aaa yap bakalım merak ediyorum bende onu ne kadar vereceksin takipteyim

aaa yap bakalım merak ediyorum bende onu ne kadar vereceksin takipteyim
pazartesi tartısında görürüz artık dün 68,70 düm mesela akşamda 1 kase çorba içtim sabah wcsiz 68,10 çıktım .büroda amcamda yapıyor benle beraber yenge yemek göndermesin diyorum 2 haftadır iyi gidiyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…