- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.681
benim şişliği göz ardı ediyorsun kuzumevet diş için verdiler 1 kutu bitircem bakalım .
senden 200 gr zayıfımhafta sonu çok kaçırdım. wcde yok yoksa seni 1 kilo önce karşılayacaktım bugün
bendeki şişlikler ne olcakbenim şişliği göz ardı ediyorsun kuzum
tartımı bu hafta getirecem yaptırmak için o zaman geçebilecekmisin bakalım
Ama daha yeni spor yaptınnKızlar merak edip tartildim kilom 77.5cuma 77.6 idi . Inmiyor ya inmiyor napicm blmiyorum cumaya bari 76.9 olsa
bu saatte su içtin spor yaptın üstüne tartıldın ve üzülüyorsun sabah aç karna kaçtınKızlar merak edip tartildim kilom 77.5cuma 77.6 idi . Inmiyor ya inmiyor napicm blmiyorum cumaya bari 76.9 olsa
**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl = 605
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging = 160
cakilinannesi = 378
dugi = 375
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =
bendeki şişlikler ne olcak
yaptır aynı tartı ile tartılmış olcaz . kilo farkımız net çıkar ortaya ..
mutfaktaki klimamı yaptırdı eşim bugün spora başlarım bugün telefon ekranı küçük olduğundan keyif almıyordum. istediğim ortam oluştu . geçerim seni tatlı kız .
hangi listeyi yapıyorsun bu hfta
tubi bi de ananas mı denesen o da cok iyi verdiriyor
Bugün listeden bağımsız bi beslenme oldu uymadım çok diyete ama yarın bakalım kabakmı yapsam bi gün diyorum
evet evet bi gün kabak yapıcam şimdi karar verdim
sonrada ara öğünü bademli olanı yaparım sanırım
Amin inşallahAlah allah bn bi tane vardi sonra yine dogum iznine ayrildn diye hatirliyorum uzun zmn gecince demk kiii neyse rabbim olanlara uzun omur versin insallahhh
O köprünün altından çok sular aktıben de iki tane bir garip sen nasıl ip atlardın çok zayıftın gruba ilk girdiğimde sana ne özenirdim ne durumdasın canım
serin serin güzel gider aslında ama ananasla kabak kadar veremiyorumtubi bi de ananas mı denesen o da cok iyi verdiriyor
tamam canım senin çocukta büyüdü zaten, artık zaman ayırabilirsin buraya neden olmasınAmin inşallah
Yok canım mezun oldum sonra da gelmedim ama yer varsa gelmek isterim kaptanimtugbaFB
O köprünün altından çok sular aktıama bidaha başlamak istiyorum
yap bence bir gün kbak ödemlerde gider.
Bugün listeden bağımsız bi beslenme oldu uymadım çok diyete ama yarın bakalım kabakmı yapsam bi gün diyorum
evet evet bi gün kabak yapıcam şimdi karar verdim
sonrada ara öğünü bademli olanı yaparım sanırım
Bayıldım, mükemmel canım. Benimde orta kulak iltihabım var o beni mahvediyor.Canm düğünler de zaten güzel dans müziği çok nadir oluyor bide eşim çok kıskanç düğünde başıma dikilip sen fazla oynama diyorsonuç ta herceşit insan geliyor yani bakarlar filan diye zaten clup müzikleri ile dans etmeyi seviyorum ben bide bulunduğun yerin en iyi cluplerine gidersen dışarda korumalar beğendiklerini almıyorlar ve begendiklerinide damsız almıyorlar yani içerde tek duran ve izlemeye gelen serserisi tipler yok herkez yanında kız arkadaşı,eşi,kardeşi vs. ile gelen kaliteli insanlar oluyor hepside eğlenmeye gelmiş oluyor öyle yerde de istersen sabaha kadar oyna diyor eşim rahat rahat oynuyoruz
aaa yap bakalım merak ediyorum bende onu ne kadar vereceksin takipteyimyap bence bir gün kbak ödemlerde gider.
bende salata olan listeyi yapıyorum . dün tavuklu yaptım fırında tavuk pişirttim bugün beyaz peynirli yaptım yarında balık + salata var listede ama balık yiyemem muhtemelen peynirli salata yaparım yine çarşambe perşembe de çorbayı yaaparım
Yok ya en kötü tartıya ayar yaparız +10 göstrerirKız ben yok mu olayım ahaaa haaasiz verecekseniz verinde ben zaten 63.O dan 15verirsem ilk okul çocukları gibi 48 kilo oluyorum hahaahaa anoraksiye edicen sen beni galiba
pazartesi tartısında görürüz artık dün 68,70 düm mesela akşamda 1 kase çorba içtim sabah wcsiz 68,10 çıktım .büroda amcamda yapıyor benle beraber yenge yemek göndermesin diyorum 2 haftadır iyi gidiyoruz bakalımaaa yap bakalım merak ediyorum bende onu ne kadar vereceksin takipteyim
Ugrastiriyosunuzmenüler arada kaynamasın diye öle bi topik açtık kuzum
sadece menü yazıyoruz konuşmalar buradan devam ediyor
Saf yoğurt içine kahvaltılık gevrek yemeyi bende seviyorum ama o şekilde yok benimde mide almazAç karna hiç hos olmuyormus önermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?