Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ovvv yeah bende sabah yürüyüşümü yaptım hastane işim bitti şimdi denize yürücem babamlar motorla gidicek. Ama ben yakalayacam sizi.

Sıkıntılı gebelik şükür atlatmışsınızzz. çok özeniyorum valla ama yok insanın içinden gelcek. benim mayamda yok sanırım. Bekarken kizlar gecesi yapardık. Arkadaşlarım sabaha kadar oynardı. Ben videoya çekerdim onları. Oyun oynardık kaybedince bana dans cezası verirlerdi. hatta tel oturan ben olduğum için hepsi bana oynardı ben uyuyakalırdım.

Su koymadim nane ekledim de az sarımsak eklemistim eklemez olaydım ağzımın içindeki o iğrenc tat öldürdü suan
Sabah sabah sarımsak olsun antibiyotik etkisi olmuş canım. Vücudundaki arınmayı sağlar. Bugün atman için onu ekstra spor yapmalısın. Akşam eşine sarımsak kokulu ağızla çıkma bebişim. Bol spor bol ter. 6 litre su.

Yok yok sonra bütün emekler cöpsekersiz çay yudumluyorum ama bana misin demedi
maydanoz mu yesen acaba
niye iğrenç bi tat oldu ki acaba yazın çok güzel gitmesi gerekli aslında
sabah normal kahvaltıı yapıp öğlen öğününde yesen bu kadar olmazdı

Sağlıklı olsun o yeterki bak sen şimdi daha enerjik daha fitsin. Huhuhhu

Bende halamın düğününde hastanelik olmuştum müzik sesinden. O zamandan beri düğünlere gitmez oldum.
Canm düğünler de zaten güzel dans müziği çok nadir oluyor bide eşim çok kıskanç düğünde başıma dikilip sen fazla oynama diyor sonuç ta herceşit insan geliyor yani bakarlar filan diye zaten clup müzikleri ile dans etmeyi seviyorum ben bide bulunduğun yerin en iyi cluplerine gidersen dışarda korumalar beğendiklerini almıyorlar ve begendiklerinide damsız almıyorlar yani içerde tek duran ve izlemeye gelen serserisi tipler yok herkez yanında kız arkadaşı,eşi,kardeşi vs. ile gelen kaliteli insanlar oluyor hepside eğlenmeye gelmiş oluyor öyle yerde de istersen sabaha kadar oyna diyor eşim rahat rahat oynuyoruz

Son düzenleme:
Ne beşi biz 15 kilo veririz o vücutta kıskancından daha fazla çalışır.
Kız ben yok mu olayım ahaaa haaa siz verecekseniz verinde ben zaten 63.O dan 15verirsem ilk okul çocukları gibi 48 kilo oluyorum hahaahaa anoraksiye edicen sen beni galiba

Ben dün hiç spor yapmamaistim zaten önden avans verdim size şimdi yapayım da spor görün siz
Hehehe hemen mesaj alınmış direk alıntıliycaktim d bakalım üstüne alınacak misin diye ses etmeden bi yazayım bakayım dedim tatlı rekabet de çok hoş oluyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…