Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de ağır yaşamları izlerken öğlen yemeğini yedim. Bugünkü motive 270 kiloluk insanlar bile zayıflıyor sen mi yapamıcaksın. bi de öncesi sonrası fotoğraflarına baktım zayıflayanların. Bir yandan da çorbamı yudumladım. Aynı çorbadan kızıma da içirceğim için çok çok az tuzlu yaptım ama kendi yanağına ekstra tuz koymadım. Tartıda artı görmek istemiyorum.

yok canım dün yoldan geldiğim için sanırım şişlik vardı artı çıktım o yüzden bugünde şişlik gitmediyse diye tartılmadım
iyi yaptın canım.
bende 1000 lik antibiyotik kullanıyorum günde 2 kere alacam wc sorunu da oldu halen 68,10 çıkıyorum yemekte yiyemiyorum bakalım 67 yi ne zamana sabitleyecem

iyi yaptın canım.
bende 1000 lik antibiyotik kullanıyorum günde 2 kere alacam wc sorunu da oldu halen 68,10 çıkıyorum yemekte yiyemiyorum bakalım 67 yi ne zamana sabitleyecem
bende dün 68.3 çıktım bakalım yarın belli olur kilom
diş içinmi verdiler kuzum
diş seni zayıflatır bence

bende dün 68.3 çıktım bakalım yarın belli olur kilom
diş içinmi verdiler kuzum
diş seni zayıflatır bence
evet diş için verdiler 1 kutu bitircem bakalım .
senden 200 gr zayıfım hafta sonu çok kaçırdım. wcde yok yoksa seni 1 kilo önce karşılayacaktım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…