- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.661
karıştırdım demekki çünkü o kişi 59 kıloydu ne cabuk almış demiştimYok canim Ben degilim o , Ben amerikadaydim ocakta donmustum
Akşam yemeğinden önce 'ye bari canım sonuç ta dari zaten karbonhidratKızlar bir de bi şey sorucam. Akşam yemekten sonra son ara olarak tuzsuz haşlanmış darı yesem sıkıntı olur mu? En azından yarım
Şu an çok üzüldüm.Akşam yemeğinden önce 'ye bari canım sonuç ta dari zaten karbonhidrat
ciddi mi kız ben geçen 500 atladıydım öldüm akşam 1000yapmaya çalışcam cardio mu sabah yaptım 6da30 dakikada 1500 tane ip atladim ter içindeyim
iyi yaptın canım.yok canım dün yoldan geldiğim için sanırım şişlik vardı artı çıktım o yüzden bugünde şişlik gitmediyse diye tartılmadım
bende dün 68.3 çıktım bakalım yarın belli olur kilomiyi yaptın canım.
bende 1000 lik antibiyotik kullanıyorum günde 2 kere alacam wc sorunu da oldu halen 68,10 çıkıyorum yemekte yiyemiyorum bakalım 67 yi ne zamana sabitleyecem
bu arada ipli mi atladın eğer devam ettirebilirsen ip çok iyi inceltiyor düzenli yapacaksn ölçü al takip et göbeğe filan da faydalı30 dakikada 1500 tane ip atladim ter içindeyim
ciddi mi kız ben geçen 500 atladıydım öldüm akşam 1000yapmaya çalışcam cardio mu sabah yaptım 6datugbaFB
ciddi mi kız ben geçen 500 atladıydım öldüm akşam 1000yapmaya çalışcam cardio mu sabah yaptım 6datugbaFB
cnm ipsiz mi atladı sordum şimdi ipli biraz daha zor oluyor ama ben de iple 1000i zorlayacam
bende 500 de tıkanıyorum ama mavi yazınca özendim bende akşam 1000 i zorlayacam
Evet cnm iple atladim ölçüm.var takip ediyorum aradabu arada ipli mi atladın eğer devam ettirebilirsen ip çok iyi inceltiyor düzenli yapacaksn ölçü al takip et göbeğe filan da faydalı
Sporlarım bitti üstune 10dakka daha dans ettim etti 100dakika
100 dakika dans : 350puan
60 dakika kondisyon bisikleti : 180puan
100 Mekik : 40puan
5dakika abs : 15puan
1dakika plank : 20puan
Toplam : 605 puan ❤
Dinlene dinlene dene cnm 100 yap 30 sn dinlen 100 yap 30 sn dinlen
bende 500 de tıkanıyorum ama mavi yazınca özendim bende akşam 1000 i zorlayacam
ip benim evde sıkıntıcnm ipsiz mi atladı sordum şimdi ipli biraz daha zor oluyor ama ben de iple 1000i zorlayacam
evet diş için verdiler 1 kutu bitircem bakalım .bende dün 68.3 çıktım bakalım yarın belli olur kilom
diş içinmi verdiler kuzum
diş seni zayıflatır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?