- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.641
Olmus kuzuYazdmmm tm oldu dimi baska seyler soruyodu ayarladm onlarida
Yapmışsın kuzumYazdmmm tm oldu dimi baska seyler soruyodu ayarladm onlarida
Az kaldiYapmışsın kuzum❤ ayy bakıp hevesleniyim bende şuan ilk hedefim 60a vede edip 59u görmek
Canım benim ❤ yaa nerelerdin geldik dimi ✌Az kaldi
Insallah canimCanım benim ❤ yaa nerelerdin geldik dimi ✌
Mezuniyete son 370e veda ettigim gibi yakında da 60a da veda ederek mezun olucam inşallah
Simdi herkes kac kiloyla mezun oluyorum demeye başlayacakO zmn bn mezun olurim bak bu bana super bi haber oldu hmn sıkı diyete basliyorm
Ay hadi İnşallah benimde ilk hedef 59Canım benim ❤ yaa nerelerdin geldik dimi ✌
Mezuniyete son 370e veda ettigim gibi yakında da 60a da veda ederek mezun olucam inşallah
Ben realist biriyim kendim inanmadigim seyi dile getirmem (carpiliuodum)
58 kilo cicim bi 9 kilom var benimSenin hedefin kaç kilo tubiş
Listeyi dün ebem yaptı sankiAayyy koptum
Kaptın bide sen yazını düzeltmemişsin hala 60.7 yazıyor tubi de seni 60kilolarda sanıyor haladegistir 59u yazda kızlar gibi 5ler de oldunu görsünler
2 buçuk 3 Aylik işin var58 kilo cicim bi 9 kilom var benim
Kaptanım sizi fena gaza getiriyorlar. Bunun altında kalmamalısınız.2 buçuk 3 Aylik işin var
EvtAy hadi İnşallah benimde ilk hedef 59başabaş gidiyoruz hep yoldaşım
2 buçuk 3 Aylik işin var
Beni kendiyle karıştirtıyor zaaarKaptanım sizi fena gaza getiriyorlar. Bunun altında kalmamalısınız.
Ben de bugün yapayımmm bırakmıştım başlıyorum o 59 geleceekkkEvtçok heveslendim yaaaa sizle konuşurken bisikleti 70kusürlara getirmişim düz olsun bari dedim 80dakika ya getirip indim bunun üstüne biraz da dans edersem harika olur bugun gidip geldikçe aklıma geldikçede gün içinde tranbolinle zıplıycam oohh yansız yağlar ✌hadi sende benle spor yap yoldaşım 59lara yürüyoruz
Coook güzel yapmışsınnnEvtçok heveslendim yaaaa sizle konuşurken bisikleti 70kusürlara getirmişim düz olsun bari dedim 80dakika ya getirip indim bunun üstüne biraz da dans edersem harika olur bugun gidip geldikçe aklıma geldikçede gün içinde tranbolinle zıplıycam oohh yansız yağlar ✌hadi sende benle spor yap yoldaşım 59lara yürüyoruz
Bu kız bana lafmı soktu
Yok 5 ay3 ayda verirsin bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?